Skip to main content

Concursuri pe final la Antena 1. Câţi români s-au uitat la finala Te cunosc de undeva şi la semifinala România dansează.

 

pepe

Publicitate

WEEKENDUL FINALELOR. Dacă Românii au talent s-a terminat vineri seară, o altă finală a avut loc sâmbătă: Te cunosc de undeva, pe Antena 1. Un alt show de pe Antenă se apropie de final: România dansează, ajunsă în semifinală. Câţi români s-au uitat?

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, performanţele finalei Te cunosc de undeva de sâmbătă seara (câştigată de Pepe) şi ale ultimei semifinale Romănia dansează, difuzată aseară.

Te cunosc de undeva a fost pe primul loc în topul audienţelor de sâmbătă seara. Pe intervalul de difuzare, finala de pe Antena 1 a fost lider de audienţă pe toate targeturile: naţional, urban şi comercial.

Semifinala România dansează nu a avut aceleaşi rezultate. Concursul jurizat de Mihai Bendeac, CRBL şi Monica Petrică a fost depăşit de filmele date de Pro TV: X-Men: ultima confruntare şi Kill Bill vol. 1.

Datele, în continuare:

Finala Te cunosc de undeva, pe primul loc pe toate targeturile

LA NIVEL NAŢIONAL. Finala concursului de pe Antena 1 a fost urmărită, în fiecare minut, de aproape 1,4 milioane de români. Pro TV a fost pe locul doi, la 150.000 de telespectatori pe minut distanţă de Antena 1.

LA NIVEL URBAN. Distanţa dintre Antena 1 şi Pro TV a fost mai mare la oraşe. Te cunosc de undeva s-a apropiat de un milion de orăşeni pe minut, cu aproape 400.000 mai mulţi decât telespectatorii de pe Pro TV.

SEGMENTUL COMERCIAL. Te cunosc de undeva a fost pe primul loc şi pe targetul comercial: 436.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani erau în fiecare minut pe show-ul de pe Antena 1 (7,8 rating). Pe intervalul programului, la Pro TV erau 361.000 de telespectatori din zona comercială (6,5 rating).

Audienţa posturilor TV pe intervalul finalei Te cunosc de undeva, sâmbătă, 11 mai:

NATIONAL URBAN
Antena 1 1.385.000 telespectatori pe minut (7,3 rtg) Antena 1 970.000 (9,2)
Pro TV 1.232.000 (6,5) Pro TV 597.000 (5,7)
National TV 627.000 (3,3) Kanal D 294.000 (2,8)
Kanal D 619.000 (3,3) Prima TV 252.000 (2,4)
Acasa TV 478.000 (2,5) Acasa TV 214.000 (2)

Ultima semifinală România dansează, depăşită de filmele de pe Pro TV

Dacă finala Te cunosc de undeva a fost lider pe interval, ultima semifinală România dansează, difuzată tot de Antena 1, s-a văzut depăşită de filmele de pe Pro TV: X-men şi Kill Bill.

LA NIVEL NAŢIONAL: Pe intervalul emisiunii România dansează, pe primul loc a fost Pro TV, cu o medie de 1.172.000 de români pe minut. Antena 1 a fost pe locul doi, la o distanţă mică: 9.000 de telespectatori.

LA NIVEL URBAN: România dansează a sărit, în oraşe, de 700.000 de telespectatori pe minut. A fost însă în urma Pro TV, la mică distanţă.

SEGMENTUL COMERCIAL: România dansează a avut o medie de 360.000 de telespectatori din zona comercială 18-49 de ani (6,5 rating). Pe intervalul semifinalei de pe Antena 1, Pro TV avea 523.000 de telespectatori din segmentul comercial (9,4 rating).

Audienţa posturilor TV pe intervalul semifinalei România dansează, duminică, 12 mai:

NATIONAL URBAN
Pro TV 1.172.000 telespectatori pe minut (6,2) Pro TV 727.000 (6,9)
Antena 1 1.013.000 (5,3) Antena 1 718.000 (6,9)
Kanal D 871.000 (4,6) Kanal D 439.000 (4,2)
Prima TV 717.000 (3,8) Prima TV 310.000 (3)
Acasa TV 589.000 (3,1) Acasa TV 273.000 (2,6)

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    romania nu danseaza! nu e o mizerie de emisiune?
  • Dan Dan
    Bine ca ati pus intr-un final audientele de la "Te cunosc de undeva", o emisiune care ma binedispune intotdeauna.
    E una din cele mai bune emisiuni de divertisment de la noi, in opinia mea, fara vulgaritati sau momente plictisitoare. Nu are parte de reclama altor formate, dar cei care o urmaresc stiu despre ce e vorba. Mi se pare corect sa aiba si audienta mare.
  • stan.I. stan.I.
    Subscriu si eu la ce ai spus.
    Eu, de exemplu, nu stiam ca exista tinerii aia, Jo, Andrei sau Copot de la Animal X, la clipuri nu ma uit iar de la radio, ce sa vad :))... Sunt chiar niste tineri talentati.
  • Sorinel D Sorinel D
    Daca ai abonament pentru HBO, bravo tie. Nu multi isi permit sa mai dea cativa lei pentru a avea canalul respectiv.
  • Alexx Alexx
    Mersi, l-am vazut acum 1000 de ani pe HBO! O mizerie!
  • Alexx Alexx
    Zauuuu? Eu zic sa te mai uiti pe audiente... Toti astia care critica Antena 1 de fapt ii urmaresc toate show-urile cap-coada, pt. ca nici chiar aia platiti de Sarbu nu sunt atat de cretini sa urmareasca un film de sute de ori pe pro(s)tv, cand l-a dat HBO acum multi ani si fara publicitate...
  • simplu telespectator simplu telespectator
    Adevarul e ca "Te cunosc de undeva" a fost o emisiune de divertisment foarte reusita. In primul rand, mi-a placut ca a avut un ritm alert, fara trageri de timp inutile ale prezentatorilor sau concurentilor. Pe mine ma plictiseste de moarte sa astept secunde bune (si atunci schimb canalul) pana cand prezentatorul sau concurentuil rosteste ceva (pe la alte emisiuni, in mintea organizatorilor asta inseamna, cica, marirea suspansului". Eh, eu le zic sa-si bage mintile in cap, ca asta inseamna folosirea sigura a telecomenzii...).
    Ideea de transformare si munca evidenta a concurentilor pentru intrarea in pielea "personajelor" a fost o reteta de succes. Si prezentatorii si-au facut treaba, fara pauzele alea idioate pentru "marirea suspansului". Iar juriul- da, era sa uit de el: simpatici, dom`le, cu totii. Si buni vorbitori. Temisan chiar mi-a placut, am descoperit o fata a lui de care nu am avut habar niciodata (mai mult cantand l-am ascultat): cu verb, cursiv si placut in exprimare, ponderat si cu mult bun simt in aprecierile pe care le facea.
    Cat despre concurentii din sezonul asta, da, m-au impresionat toti: se vede ca au muncit (poate Anda Adam...nu stiu ce-i cu ea, dar a avut motoarele mai putin turate, in rest s-a vadut stradania tuturor-bravo!). Iar cei care s-au ocupat de machiaje si costume, da, sa-i felicitam, ca au avut o contributie reala.
  • Alexx Alexx
    Corect! Toti astia care se dau prostevisti si injura Antena 1 de fapt sunt niste basisti tristi care neputandu-se lauda cu audienta jalnica de la B1 se lauda cu cea a pro-ului, care si el il mai pupa pe baselu, dar mai cu delicatete, caci nu se stie, poate le mai sterge niste datorii...
  • Dan Dan
    Situl asta e infestat cu basisti !
  • ROYCE ROYCE
    EMISIUNEA TE CUNOSC DE UNDEVA ESTE O EMISIUNE DE NOTA 10+.
  • Florin Florin
    poate tu nu stii ce este ala film cult. verifica pe net. Kill Bill este film cult sau cel putin incearca sa fie ( oricum aici intram pe terenul judecatilor de valoare). celalalt este un blockbuster de succes. vezi ce insusire iti dai tie dupa ce verifici toate astea.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Am modificat. Multumim!
  • emi emi
    ati incurcat urbanul cu nationalul, in articol
  • tomdegetelul tomdegetelul
    hahhahahahahaahah florine esti praf care din astea doua sunt filme cult?omg esti fffffff tare pe bune cult cica hahahaahahahahahahaah
  • tomdegetelul tomdegetelul
    ne ai mai zis de acel asa zis film pe care tu si restul il asteptati ca fiind filmul anului (cu cit te plateste prosteve ul sa la faci publicitate la filme,proaste evident?)

Trimite un comentariu

sus