Skip to main content

Finala Europa League dintre Chelsea şi Benfica, difuzată de trei televiziuni

 

europa league

Publicitate

Bătălia dintre Chelsea şi Benfica pentru trofeul Europa League va fi transmisă de trei posturi de televiziune. Partida ca se va juca pe Amsterdam Arena (Olanda) va putea fi văzută pe Pro TV, Digi Sport şi Dolce Sport, începând cu ora 21.45.

Pe Digi Sport vor comenta Ionuţ Angheluţă si Dan Ştefănescu, iar la Dolce Sport vor fi Vlad Enăchescu şi Cosmin Băleanu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • voicu voicu
    O mica observatie: Digi si Dolce au cumparat in acelasi timp, pentru ca aceste drepturi de televiziune se vand in urma unor licitatii cu termene fixe, in care nu are importanta cine a mai difuzat competitia sa nu.
  • Ujica Cristian Ujica Cristian
    nu inteleg de ce nu cumpara toate competitiile impreuna daca tot s-au aliat acum ar trebui sa aiba bani ambele companii
  • ionicatv ionicatv
    Ce ne mai place nouă, românilor să ne băgăm în seama! un singur comment e adevărat. orice firma de cablu poate cumpăra drepturi de la Uefa. dolce le-a cumpărat înaintea lui digi pentru ca a transmis competitia înaintea lor. dar asta n-are importanta. si upc poate cumpăra. iar la protv a ajuns un meci pe etapă... cel free to air, mai precis a doua opţiune. de ex, daca la toamna petrolul si steaua ajung în el, protv va transmite doar petrolul. cum s-a întâmplat în primăvară cand protv nu a transmis steaua ajax pt ca era implicată si cfr cluj. va rog... nu mai scrieţi prostii daca nu aveţi informaţii, doar ca să va daţi deştepţi, dar bubuiti....
  • Observator Observator
    Vlad Enachescu e cel mai slab comentator si cu toate astea e numai prin strainataturi plecat. Are mega-noroc sa dea peste fraieri baiatul asta!
  • mad79 mad79
    atat UCL,cat si EL,nu se pot transmite fara ajutorul unei televiziuni free to air,coada venind de la Dolce!Pe undeva e bine,pentru ca asa iti potialege comentatorii!
  • LeBron LeBron
    Oameni buni, niciuna dintre informatii nu e buna. Digi impreuna cu Dolce au cumparat impreuna de la UEFA, iar Pro TV a cumparat separat tot de la UEFA optiunea "free to air", ramasa libera, deoarece cablistii nu puteau sa acopere aceasta cerinta.
  • tomdegetelul tomdegetelul
    mai bine taceai ca erai mai destept.Prost teve a cumparat de la digi si nu invers
  • george george
    meciurile au fost cumparate de protv dar lea impartit la digi si romtelecom
  • geo geo
    meciurile astea se vad si pe net, free ptr abonatii RCS@RDS, si cu plata ptr cei care au achizitionat aplicatia voyo.
  • qwerty qwerty
    digi n-a avut bani sa cumpere singura drepturile, de aceea s-a aliat cu dolce. iar deoarece ambele televiziuni nu au acoperire totala, uefa a vandut un pachet si la o televiziune care se prinde in toata tara. acelaşi lucru s-a întâmplat şi la liga campionilor.
  • Tataee Tataee
    Europa League trebuia transmisa si de o televiziune cu acoperire nationala. de aceea transmite si protv.
  • burningsnowflake burningsnowflake
    :-)))))))
  • Jurevycius Jurevycius
    astia de la digi sport sunt foarte prosti, au cumparat drepturile tv si ei le vand in Romania la alte televiziuni, in loc sa aibe ei exclusivitate

Trimite un comentariu

sus