Skip to main content

Video. Finala Eurovision. Cezar Ouatu, pe locul 13

 

cezar

Publicitate

Finala Eurovision 2013 şi-a încheiat cea de-a 58-a ediţie la Malmo, in Suedia. Câştigătoare a fost declarată concurenta din Danemarca, Emmelie De Forest, cu piesa ”Only Teardrops”.

Concurentul României, contratenorul Cezar Ouatu, a primit următoarele puncte:

1 punct - din partea Italiei, Franţei şi Muntenegrului;

4 puncte - din partea Suediei, Austriei şi Angliei;

5 puncte - din partea Albaniei;

6 puncte din partea Azerbaijanului, Norvegiei şi Islandei;

7 puncte din partea Maltei;

10 puncte din partea Moldovei şi Greciei.

În final, România a ocupat poziţia 13-a, cu 65 de puncte. Moldova s-a clasat pe locul 11.

CLASAMENT FINAL:
1. Danemarca – 281 p
2. Azerbaijan – 234
3. Ucraina – 214
4. Norvegia – 191
5. Rusia – 174
6. Grecia – 152
7. Italia – 126
8. Malta – 120
9. Olanda – 114
10. Ungaria – 84
11. Moldova – 71
12. Belgia – 71
13. Romania – 65

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Elvis Termopan Elvis Termopan
    Mai Alexa parca esti gaina care l-a ouat pe castratul asta. Cred ca daca mergeai tu la Eurovizion cantai mai bine ca Puiul Cezar.
  • Elvis Termopan Elvis Termopan
    Poti sa fi roman din Romania sau diaspora, sa vorbesti sau nu engleza, sa ai sau nu ureche muzicala, sa vezi sau sa fi nevazator, este greu de crezut ca ar fi putut castiga un loc mai bun acest Cezar ouatu, de nu stiu de catre cine si de pe ce lume. Totusi nu-mi dau seama cine si-a batut joc de Romania trimitandu-l pe castratul asta la Eurovision sa ne reprezinte. Absolut jenant atat el cat si animatoarele ce-l insoteau. Ce se dorea a se transmite prin aceasta cotcodaceala de gaina in eliberarea unui ou. Da, da... intr-adevar poate era vorba de facerea lui Cezar, ouarea acestuia. Ridicol la maxim.
  • alexa alexa
    Cata rautate poate zace intr-o tara ca a noastra? Haideti sa fim civilizati, sa respectam si sa apreciem fiecare om pt ce face pt tara asta….fiecare om are parerea lui, sunt multi care il apreciaza si multi care il critica, nu putem schimba asta…dar haideti sa fim oameni totusi sa nu jignim….Cezar este un om care a muncit, a invatat si cu tot respectul pt un astfel de om, va zic ca si cu rautatile voastre va ajunge si mai sus, pt ca este o valoare indiferent de ce parere avem fiecare de el……Doar puneti-va o secunda in locul lui sa vedeti cum este sa stearga cu tine pe jos tot felul de persoane, sa nu aprecieze munca ta si el sa fie mandru in continuare ca a reprezentat Romania si ca este roman….Bv Cezar pt ca esti sus si nu le faci jocul celor rautaciosi….Bv pt prestatie, pt ca ne-ai reprezentat si pt ca pot spune ca sunt mandra ca ne-ai reprezentat la Eurovision…..esti unul din “diamantele” Romaniei, care sunt din ce in ce mai putine!
  • B0B B0B
    Rezultatele au fost masluite in Italia:
    http://wiwibloggs.com/2013/05/20/italy-rai-reveals-televoting-numbers/27306/
  • SuperMario SuperMario
    - Ce spune o gaina in cuibar?
    - Ole, Ola, Ouatu' e viata mea!
  • cam cam
    e ciudat ca in semifinala Israel a dat 10 puncte Romaniei, Germania 7, ca sa vedem ca in finala nu am primit nici macar 1 punct din partea acestora
  • Horea Horea
    @no Name

    Deci domnule "noName", se poate dialoga si civilizat..
    Asa ca te iert pentru primul comentariu (dezgustator!) pe care mi l-ai trimis.

    P.S. Eu n-am sustinut ca mi-a placut Cezar Ouatu!!!
  • Ciprian Ciprian
    Nu conteaza cum arata Oatu, ci mai trist este faptul ca n-au votat romanii din Italia, Spania si Bulgaria.
  • Razvan Razvan
    Foarte trist.
  • noName noName
    Ho|orea dacă ţie ţi-a plăcut de o|ouatu foarte bine însă kitschul rămâne kitsch iar rolul Eurovisonului este de a promova arta şi nu dezgustul. Dacă ţi-a plăcut aşa de mult o|ouatu asta numeşte 3 lucruri reprezentative pentru melodie în general şi România în particular. Eu pot spune direct că nu mi-a plăcut deloc timbrul lui vocal (atipic pentru un bărbat), ţinuta (clar feminină) şi crucifixul de la gât (accesoriu de prost gust în această situaţie).
  • Horea Horea
    @noName

    Dintr-o gandire refulata prin preputul travestit (asta ca sa-ti folosesc "alesele tale cuvinte") al cuiva (poate persoana cu bune intentii) ai aparut si tu pe aceasta lume.

    Si culmea, acum daca nu-i intelegi pe unii care-si exprima aici un comentariu, lovesti cu jigniri invatate in mediul familial.

    "Dezgustator"!
  • ssaf ssaf
    Moldova nu ne-a copiat pe noi in privinta costumatiei, ci pe altcineva. Da o cautare pe google
  • lenti lenti
    pai se cam stie cine voteaza/trimite sms-uri la genul asta de show-uri televizate. "woman's power" :)
  • noName noName
    Eu vorbesc de români plecaţi la muncă în străinătate nu de ţiganii care se pretind români şi se ocupă cu cerşitul şi furturile. Pentru informaţia ta românii din diaspora sunt formaţi şi din medici, asistente, ingineri, programatori, mecanici şi tot felul de alte meserii. Sigur, gusturile nu se discută dar "produsul" (după cum spui tu Titi) a fost perceput ca "plăcut" de grupuri restrânse (probabil cei ce defilează sub sigla curcubeului). Rolul artistului era să reprezinte România şi nu cred că noi românii ne putem simţi reprezentaţi de aşa ceva. Sigur, nu-l condamn deloc pe Oouatu, căci nu a fost decizia lui, ci pe ventrilocii din spate care au orchestrat întregul circ şi asta pe banii contribuabililor.
  • bch bch
    Daca in locul lui Oatu era baiatul care a participat la Romanii au talent si care canta la fel de subtire (imi scapa numele lui, momentan), si se clasa pe acelasi loc ca Cezar, banuiesc ca foarte mare parte a presei si a opinei publice feminine ar fi explodat si ar fi maturat cu el pe jos. Diferenta e de imagine, Oatu fiind mai "macho", cu "chechtul" dezgolit si toate cele. :D

Trimite un comentariu

sus