Skip to main content

Finala The Voice şi Got Talent au surclasat Eurovisionul în Marea Britanie şi Franţa

 

eurovision

Eurovisionul a avut competiţie puternică în Marea Britanie şi în Franţa, unde producţia a fost difuzat începând cu ora 21.00, respectiv 20.00.

BBC1, televiziunea care a transmis Eurovision în Marea Britanie, a înregistrat o medie de 7,7 milioane de telespectatori pe minut, anunţă The Guardian. Competiţia a fost surclasată de Britain's Got Talent, difuzat de ITV, pe intrevalul orar 7.30 - 8.45. În rest, Eurovision a condus la capitolul audienţe, înregistrând, pentru cinci minute, un vârf de 9,3 milioane de telespectatori. Rezultatele sunt asemănătoare cu cele de anul trecut, când competiţia a avut o medie de 7,5 milioane de privitori.

Pe locul patru în Franţa

În Franţa, competiţia europeană a concurat cu finala The Voice (varianta franceză a emisiunii Vocea României), care a fost difuzată de TF1, conform Ozap.com. Eurovision 2013, transmis de France 3, a ocupat locul patru în audienţe, cu o medie de 2,7 milioane de telespectatori. Show-ul The Voice a atras o medie de 6,9 milioane de telespectatori din toată ţara.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Aileen N. Crane Aileen N. Crane
    În mediul urban, programul de pe Pro TV a fost urmărit, în medie, de 2,4 milioane de telespectatori, un rating de aproape 21%.
  • alex alex
    da , ea este
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Sa fie Diana Enache?
  • Teodor Teodor
    Cine e noua prezentatoare a știrilor ProTv ?
    E ediție specială știrile ProTv si prezintă o prezentatoare care a fost la Rtv sau Realitatea TV

Trimite un comentariu

sus