Skip to main content

Infinit, agenţia care a dezvoltat platforma tehnică a Paginademedia.ro, partener la Interact Barcelona

 

Publicitate

PARTENERIAT. Infinit Solutions Agency, agenţia care a dezvoltat platforma tehnică a Paginademedia.ro, este partener la congresul internaţional Interact Barcelona 2013. Este singura agenţie independentă din România şi din Europa de Est partener la evenimentul din 23-24 mai.

Timp de trei ore, în prima zi a evenimentului, compania va susţine mai multe prezentări pe diverse teme, la Infinit Solutions Agency Room.

Alex Cernătescu, managing partner Infinit Solutions, scrie pe blogul său:

"Mergem la acest eveniment European foarte important ca si parteneri din 2 motive principale:

Primul este un motiv profesional – Ca si speaker vreau sa prezint international filozofia noastra de Tradigital™, cateva dintre case study-urile noastre de succes si bineninteles felul in care vedem noi la Infinit viitorul publicitatii digitale si al publicitatii in general.
Subiectul umbrela va fi : Tradigital™ – The new breed of “e-consumer” adapted advertising philosophy that works.

Al doilea motiv este unul personal – Suntem o agentie 100% Romaneasca, mergem acolo ca si Romani si suntem foarte mandri de acest lucru!

Vrem sa aratam ca Romania este o tara extraordinara, plina de oameni foarte valorosi si bine pregatiti si daca reusim sa punem acest lucru in valoare pe termen mediu si lung tara noastra poate deveni un hub foarte important de productie digitala la nivel European si poate chiar si global."

Ce scrie Alex Cernătescu despre participarea la eveniment, AICI.

Interact Congress Barcelona are loc în zilele de 23 şi 24 mai şi reuneşte zeci de speakeri din domeniul digital din companii precum Unilever, L’Oreal, Nestle, Microsoft Advertising, Deutsche Telecom sau Mindshare Worldwide.

Detalii despre congresul internaţional de la Barcelona, AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Daniel
    Ce ne place sa folosim expresii pompoase. Care platforma frate? un banal wordpress si ala nefunctional? buna reclama le faceti, bravo.

    Macar acuma stim pe cine sa injuram cand site-ul asta nu merge sau merge prost.

    Se pricep baietii nu am ce zice.
  • dan dan
    Care platforma tehnica? WordPress-ul?

Trimite un comentariu

sus