Skip to main content

INTERVIU. Victor Ciutacu: "Îi cer Sorinei daune de un miliard de lei". Sorina Matei: "Nu am ce să comentez"

 
INTERVIU. Victor Ciutacu: "Îi cer Sorinei daune de un miliard de lei". Sorina Matei: "Nu am ce să comentez"

Foto: RTV
Foto: RTV

Publicitate

"Eu susţin dreptul la liberă exprimare, chiar şi al Sorinei. Dar pentru lucrurile calomnioase m-am adresat Justiţiei. Mi se pare normal să ai responsabilitatea lucrurilor scrise", a declarat Victor Ciutacu pentru Paginademedia.ro.

După ce jurnalista Sorina Matei a anunţat pe blogul personal că este chemată în instanţă de colegul ei, Victor Ciutacu, acesta a făcut unele precizări în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

De cealaltă parte, contactată de Paginademedia.ro, Sorina Matei nu a comentat situaţia. "Nu am ce să comentez", a spus jurnalista, pentru Paginademedia.ro, în legătură cu afirmaţiile lui Victor Ciutacu, coleg cu ea la postul România TV.

Florin Ghioca: Care sunt motivele acestui proces?

Victor Ciutacu: Eu am dat-o în judecată, aşa cum am spus încă de atunci. Nu vreau să mă îmbogăţesc de pe urma Sorinei şi nici nu aş putea, după cum funcţionează lucrurile la noi. Dar dacă sari calul şi depăşeşti limitele trebuie să suporţi nişte consecinţe. Eu susţin dreptul la liberă exprimare, chiar şi al Sorinei. Dar pentru lucrurile calomnioase m-am adresat Justiţiei. Mi se pare normal să ai responsabilitatea lucrurilor scrise

F.G.: Ce daune pretinzi de la Sorina?

Victor Ciutacu: Un miliard de lei vechi, cât i-am cerut şi lui Radu Moraru. Ea m-a făcut ”şpăgar”, ”fustangiu”, că aş fi ”omul lui Cătălin Voicu”... m-a calomniat şi a scris despre mine o săptămână întreagă. Eu nu am alimentat acest scandal, nu am zis nimic. Ea spune că este o premieră faptul că doi colegi de redacţie se dau în judecată, dar nu este o premieră şi felul în care m-a întâmpinat ea? Unde s-a mai pomenit aşa ceva, că eu nu ştiu?

FG: Există vreo cale de împăcare între voi, dat fiind faptul că sunteţi colegi?

VC: Nu cred că îşi va cere scuze. Şi nu văd de ce aş da înapoi. Noi nu avem nicio relaţie. Este singurul om din post cu care mă ignor atunci când ne întâlnim pe holurile televiziunii. Nu ne batem, pur şi simplu ne ignorăm. Dar nu sunt dispus să întorc şi celălalt obraz.

proces

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • aura aura
    Victor,
    Nu stiu avantajul care ti-l ofera RTV dar la ANTENE traiai intre jurnalisti de calitate.
    Numele dat de Mircea acestui post se potriveste cu majoritatea persoanelor de acolo. Cred ca locul tau rea oriunde alt undeva.UNDE ALTUNDEVA.
  • cartonic cartonic
    tu esti un mare cineva e drept, n-am mai intalnit pe nimeni care sa-si spuna eu.
  • eu eu
    La cata minciuna si dezinformare au facut amandoi normal ca nu au loc in aceeasi teaca.Ar trebui amandoi radiati din media,cu d-aldi neica nimeni ca ei se va alege praful de media din Romania!
  • Bob Dole Bob Dole
    Pun pariu ca in maximum 2 saptamâni își va retrage plangerea. A depus-o la "indicatia" sefilor săi, o va retrage la aceleași "indicatii".
  • Mishul Mishul
    Geo nu discuta nimeni de dovezi in procesul asta. Se va discuta doar daca afirmatiile Sorinei i-au afectat imaginea lingaului Ciutacu. Avand in vedere ca Ciutacu e deja unanim cunoscut ca fiind un lingau ordinar...mi s-ar parea normal ca instanta sa nu considere ca ceea ce a spus Sorina i-au adus vreo atingere imaginii. Omul nu mai are, practic, o imagine buna de mult. Ciutacu ar trebui sa se dea pe sine in judecata ca si-a patat imaginea prin faptele lui.
  • Geo Geo
    Tipul este un nesuferit is probabil ca Sorina are in buna masura si dreptate.
    Problema este ca desi este posibil sa fi spus adevarul, nu-l poate si dovedi.
    Iar aici apare problema ...
  • mariluc mariluc
    un lingau care nu suporta adevarul ce poare face.a venit cu ifose de la voiculescu,pe care il pupa in cur,si a venit la realitatea sa faca ordine.este un tupeist un jegos nu are stofa de ziarist.pe unde a fost i-a spalat pe toti prin urechi.
  • violeta violeta
    Bafta ! Acesti exaltati ar cam trebui sa invete care este pragul intre bunul simt si mojicia afisata , daca nu , sa plateasca !
  • jean jean
    ciutacu are obraz?
  • ion din balon ion din balon
    cand i se spune adevarul, ciutacu moare de ciuda si suna avocatii. o carpa, oricum, va muri precum o carpa,indiferent de cate limbi are in dotare.

Trimite un comentariu

sus