Skip to main content

Maria Popescu, PR-ul Kanal D, pleacă de la postul TV după şase ani. În ce ţară se stabileşte

 

Maria-Popescu-buna

Publicitate

Maria Popescu, PR & Communication al Kanal D pleacă de la postul de televiziune deţinut de turcii de la Dogan. De mâine, va pleca din ţară, împreună cu soţul ei.

Maria Popescu este unul dintre cei mai longevivi angajaţi ai Kanal D. A venit în 2007, la scurt timp de la lansarea postului TV şi a avut, de-a lungul timpului, atribuţii de marketing, PR şi comunicare.

Destinaţia după Kanal D? Mâine, Maria Popescu va pleca din România, cu direcţia Vancouver, Canada. Soţul ei, programator de profesie, a obţinut un job pentru o companie IT internaţională.

În Canada, Maria Popescu se va dedica, pentru început, studiilor:
O să studiez şi o să mă perfecţionez în marketing”, a spus ea pentru Paginademedia.ro.
Potrivit mesajului către colegi al Mariei Popescu, atribuţiile de comunicare au fost preluate, pentru moment, de Mihaela Manole, fost jurnalist la Evenimentul zilei şi apoi la Adevărul, până în 2011, când a intrat în departamentul de comunicare al Kanal D.
Maria Popescu, Carte de vizită:

  • De la absolvirea studiilor universitare în cadrul ASE Bucureşti în 2001 şi până în 2005 a ocupat diferite poziţii în departamenele de comunicare ale unor companii din sectorul IT precum SIVECO (web marketing responsible şi brand manager) şi GeCAD (web communication responsible).
  • Ulterior a fost Client Service Manager şi a condus departamentul de PR al agenţiei Image Factory, un boutique de comunicare integrată cu clienţi din diferite industrii (imobiliare, IT, alimentar, financiar, media, consultanţă).
  • S-a alăturat în 2007 echipei Kanal D, în calitate de PR Manager. În scurt timp a preluat şi responsabilitatea comunicării de brand, a comunicarii interne şi a proiectelor cu responsabilitate socială derulate de Kanal D, devenind PR & Communication Manager.
  • În calitate de Communication & PR Manager al Kanal D a iniţiat mai multe campanii media de implicare socială cu focus pe problemele copiilor şi tinerilor. În 2011 s-a desfăşurat Campania “Un Apel pierdut, o copilărie pierdută” în sprijinul Asociaţiei Telefonul Copilului, campanie premiată în cadrul Galei Societăţii Civile. Campania a fost reluată în fiecare an.
  • Tot în 2011, a demarat campanii care au ca scop îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă pentru copii diagnosticaţi cu tulburenţe din spectrul autismului atât prin strângerea de fonduri cât şi prin lobby la nivel european pentru schimbarea legislaţiei şi a mentalităţilor din societatea românească.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bipbip bipbip
    jenant acest titlu de tabloid. Asteptam mai mult de la voi :-(
  • geo geo
    Nu stiu de unde naiba ai scos-o pe asta cu tara superba Canada - cei care au fost acolo spun ca are o clima tare agresiva - mai ales daca suferi de friguri - iar partea placuta este in est; nu in salbaticul centru si in vest.
  • Jurevycius Jurevycius
    nu sunt de acord cu plecarea oamenilor buni din tara, totusi, pentru romani tentatia este imensa, mai ales Canada, care este o tara pur si simplu - superba, iti doresc sanatate si succes in tot ceea ce faci
  • Romana Romana
    Draga Mary,
    God speed, cum ar zice englezul :)))))) Ai fost o colega pe cinste...Ne bucuram pentru tine si iti dorim tot binele din lume. Duminica o sa ma gandesc la voi....

Trimite un comentariu

sus