Skip to main content

No Money TV. Postul a stat câteva ore fără curent. Angajaţii, neplătiţi din februarie

 

MONEYTV-PACKSHOT

Publicitate

UPDATE. Emisia live a fost reluată la Money TV, după ce s-a rezolvat problema  electricităţii. Postul a transmis live câteva zeci de minute, după care, de la ora 13.00, au reînceput reluările.

Situaţia la postul Money.ro, post deţinut de Sorin Freciu, a ajuns deplorabilă. De astăzi, sediul postului de televiziune, aflat în Casa Presei, a rămas fără curent din cauza facturilor neplătite. Situaţia a fost descrisă pe larg într-un mesaj primit pe adresa paginademedia.ro.

Money.ro TV, post care emite pe licenţa Giga TV, trăieşte acum din reluări. Televiziunea mai poate emite încă întrucât reluările sunt asigurate dintr-un alt corp din Casa Presei, conform informaţiilor paginademedia.ro.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, postul are utilităţile neplătite de luni bune. În plus, probleme sunt şi la plata salariilor. Jurnaliştii de la Money.ro TV nu au mai fost plătiţi din luna februarie. O parte din aceştia au încercat prin mediere să-şi obţină drepturile salariale de la Sorin Freciu, însă nu au primit nimic. Astfel, mai mulţi jurnalişti sunt hotărâţi să dea postul în judecată.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pac pac! pac pac!
    aşa... şi... cu soluţii nu vine nimeni?
  • cristi cristi
    Postul asta a fost o mizerie inca din primele zile de emisie. Nu pot sa-i inteleg pe cei care inca insista sa continue crezand ca va iesi ceva bun din el. Tin minte ca prin decembrie, atunci cand erau emisiunile de seara cu Tatulici se auzeau pe post indicatiile primite de prezentatori in casca. Apoi au fost zile in care emiteau fara grafica sau ramanea blocata ore in sir. Mai acum vreo 2-3 luni, am prins stirile de dimineata cu Mirela Vasadi, iar pe pauzele publicitare, timp de 2 ore (9-11) transmisia ramanea in direct si aratau cum se aranjeaza tipa. Nu-mi dau seama cum pot unii sa spuna ca nu "traieste din reluari" din moment ce emisiunea matinala de la 7 la 10 cu Diana Florescu a fost inlocuita cu inregistrari, si apoi, dupa 19 seara nu mai e nimic LIVE. Practic emit in DIRECT doar 7-8 ore pe zi, intre 11 si 18-19, asta daca prind zile norocoase. Pentru o televiziune care se crede a fi de stiri, e chiar JENANT !
  • andrei andrei
    felicitari celor ce mai lucreaza inca acolo. sunt niste adevarati profesionisti si mai presus de atat, acorda incredere patronatului care face mari eforturi sa iasa din acest impas. cam asta este diferenta dintre "jeguri umane" si oameni.
  • Sergiu Sergiu
    De ce nu spuneti ca pe foile de impozitare au fost trecute salariile pe care nu le-au dat nici pana in ziua de azi. Doamna care le-a inmanat mi-a raspuns cu obraznicie: haideti, faceti atat scandal pentru trei lei impozit?
    Cata nesimtire dar si cata specula si mafie. Adica cum, de un an nu am luat salariu si mi-l pune la impozit?
  • vindiesel vindiesel
    Nu e un caz singular. Multi vor angajati nu buni ci foarte buni ca re sa aduca si bani de acasa eventual pt ca sa platesti salarii este o prostie. Mai bine te folosesti la maxim de ei, le promiti marea cu sarea, ca e o sincopa, ca aveti rabdare ca va trece, ca o sa fie bine, ca aveti incredere, etc... avioane dastea. Foarte bine fac daca dau in judecata postul si conducerea doar sa nu aibe surpriza (cum au avut-o altii) ca societatea sa fie de fapt o asociatie. sa vezi atunci distractie! Pacat de munca lor.
  • Popa Prostu Popa Prostu
    draguta woody, nu cumva matale esti grasul acela tuns a la Prison break, care isi inchipuie ca e producator la Money tv? Daca da, fi fericit, Freciu s-ar bucura sa te aiba bodyguard, mai ales ca te-ai obisnuit sa prestezi fara bani. Sau poate esti insasi Carmen Ghita (Tudor), redactorul sef venit odata cu Tatulici pe salariu de 4000 (patru mii!) de euroi. Daca tu esti curajoasa anonima care minte pe net ca totul e ok la Money, sa stii ca te inteleg. Cu cat ai tu de recuperat de la Freciu (la Pastele cailor) pe o singura luna s-ar putea plati salariile a 8 redactori. Care redactori sunt bine struniti de tine si de Grasu, sa nu cumva sa protesteze ca sunt neplatiti, ca se supara Freciu si nu mai plateste niciodata salariile!:-) Optimistilor, se va gasi intotdeauna cineva care sa traga covorul sub care ati inghesuit rahatul. Hai, pa, ca m-am distrat destul cu voi, vorba lui Jiji.
  • woody woody
    dragutzule, daca eram badigardu' lui Freciu, veneam si te bateam. Asa iti spun doar ca n-ai inteles nimic. Da' nu-i bai, cred ca te-a adus Tatulici :))
  • Popa Prostu Popa Prostu
    @ Yo, Fals & woody: cine sunteti, tata, bodyguarzii lui Freciu? Stirea e 99% corecta, de dimineata s-a taiat curentul iar fraierii au venit degeaba la munca. Ca dupa aia s-a reluat partial alimentarea cu energie electrica, asta nu schimba in mod esential situatia. Maine se poate intampla la fel daca nu se plateste factura. Si, cunoscandu- l pe S.O.Freciu, probabil nu se va plati, se va merge pe carpeli si improvizatii. Apropos de reluari: Money tv a ajuns sa emita reluari 15 ore pe zi. CNA-ul doarme, k de obicei.
  • Yo Yo
    Nu, ironia e că mama proștilor e mereu însărcinată și când progeniturilor le cresc degetele au acces la tastatura.
  • Mihai Mihai
    Asta e postul unde sintem invatati cum sa facem afaceri de succes? Ce ironie !
  • paul S paul S
    Se numeste simplu, Casa Presei, nu Casa Presei Libere. Ca formatia care ar fi castigat Eurovizionul, daca nu o scalambaia Badea si Gadea. Sau poate nici nu se califica in finala... Oricum, dupa 9 ani de basism, trebuie sa se numeasca Hardughia Goala cu Sala de Nunti a Fiicei Prietenei Amantei. Si la fel si piata: Piata Fiicei Prietenei Amantei.
  • woody woody
    @ fals: ce nu intelegi? asa se face presa azi. scrii o porcarie, faci trafic pe site, vine banu', apoi dezminti sau mai bine lasi asa, duca-se!
  • Fals Fals
    Si ce inseamna „traieste acum din reluari”? Asta cum ati verificat-o? Reluari sunt, partial, sambata si duminica, si asta de luni bune, nu de acum... In rest, L - V, live-uri la greu. Nu mai scrieti din auzite. E usor de verificat.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Te asigur ca atunci cand am verificat noi nu era emisie Live. Voi verifica si voi face un update. Multumesc
  • Fals Fals
    Fals. Money TV emite in direct. Informatia era doar la un buton pe telecomanda...

Trimite un comentariu

sus