Skip to main content

PIAŢA TV, CA O PIESĂ DE TEATRU: Antena a chemat Poliţia: Kanal D a dat muzica prea tare!

 

TORTURI

Publicitate

TAKE, IANKE ŞI CADÂR, VARIANTA CU TELEVIZIUNI. În celebra piesă a lui Victor Ion Popa, un român, un turc şi un evreu aveau prăvăliile gard în gard. În zilele noastre, un post românesc (Antena) şi unul turcesc (Kanal D) au studiourile perete în perete, motiv de momente de-a dreptul antologice. Ultimul s-a consumat aseară, la o petrecere...

Paginademedia.ro vă prezintă momentul de aseară, cu muzică, tort şi ...poliţişti români care dansează cu turcii:

CONCURENŢA KANAL D-ANTENA 1 S-A MUTAT ÎN CURTE. Kanal D serba, la sediul din Romexpo, trei ani de la relansarea Ştirilor. De asemenea, Kanal D l-a serbat şi pe Fatih Salis, directorul de Ştiri şi Producţii Interne. Vremea frumoasă le-a permis jurnaliştilor să scoată cheful în curte, în apropierea studiourilor Antenei 1.

Toate vedetele Kanal D au participat la evenimentul care a avut toate ingredientele necesare: mâncare, băutură, nu mai puţin de patru torturi şi muzică în difuzoare. Aceasta din urmă se pare că i-a deranjat atât de tare pe colegii de la Antene, încât aceştia au chemat Poliţia, potrivit reporterului de ştiri Irina Ungureanu, de la Kanal D.

”Dragii noştri colegi de la Antena 2 au fost atât de deranjaţi de muzica şi voia noastră bună, încât au chemat poliţia. I-am luat şi pe domnii politisti la dans!”, a scris pe contul personal de Facebook reporterul de ştiri Irina Ungureanu.

Chiar în timpul petrecerii, Dan Negru filma la studioul care se afla în imediata apropiere emisiunea ”Te pui cu blondele”. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, pe platoul de filmare se putea auzi muzica de afară. Cei de la Kanal D au făcut chiar şi o dedicaţie ”pentru Dan Negru, din partea lu' Kanal D: "Dă-te-n dragostea mea”, cu referire la piesa lui Connect-R.

Echipajul de poliţie trimis la faţa locului a fost întâmpinat de Christian Sabbagh, care i-a lămurit pe poliţişti că totul este în regulă. Preventiv, echipa de la Kanal D a mutat boxele şi distracţia într-unul dintre studiouri.

PRECEDENT. CancanTV l-a bruiat pe Capatos cu maneliştii

Nu este prima dată când Antena 1 şi Kanal D nu au loc unul de celălalt în studiouri. Şi atunci tot de la muzica dată tare de Kanal D "a început". În februarie anul trecut, când Cancan TV (atunci pe Kanal D) şi Un show păcătos (Antena 1) erau despărţiţi de un perete, maneliştii invitaţi de Kanal D l-au bruiat pe Capatos, care aproape că nu se mai auzea în studio.

Momentul a fost relatat, la vremea respectivă, de Paginademedia.ro:

Ce se întâmplase? Perete în perete cu Capatos erau studiourile Cancan TV, unde mai mulţi manelişti au ţinut un concert zgomotos, cu aparatura adusă de ei. Manelele au bruiat şi o emisiune Antena 2, filmată în acelaşi spaţiu de la Romexpo.

Este din cauza izolaţiei fonice, spuneau atunci cei de la Kanal D. “Sunt concurenţi, dar nu aşa se face (...) Au făcut-o intenţionat” zicea Capatos.

Capatos, la vremea respectivă, pentru Paginademedia.ro:

Mie îmi pare rău pentru că îi consider un concurent ok cu care am putea să ne batem în limitele fairplay-ului.

S-a mai întâmplat o dată, însă nu cu asemenea durată. Ei practic au avut aseară un concert de manele. Emisia lor a fost în mare parte un concert de manele. Se mai întâmplă ca în emisia lor să se mai audă că oricât de antifonate ar fi studiourile tot trece sunetul. Dar au fost 45 de minute.

Practic, ei au furat concurenţa pentru că nu se mai putea asculta emisiunea. Am primit vreo 200 şi ceva de mesaje pe tema asta. Oamenii ne tot spuneau că se aude emisia de la Kanal D. Deci o parte chiar şi de curiozitate s-au dus acolo. Le-am pus pe tavă o audienţă care până la urmă este mincinoasă. Dacă ei aşa înţeleg să facă audienţă şi show-ul treaba lor. Ne vom replia.(...)

Nu este obligatoriu ca în platou muzica să fie dată la maximum ca să auzi şi tu la maximum acasă. Poţi să setezi boxele din platou la minimum iar pe post să fie ok. De asta spun că ei au făcut-o intenţionat. Eu le-am dat mesaje încă din timpul emisiunii şi le-am zis să ne respectăm. Iar ei ne-au spus că aşa sunt setate boxele.

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Fantomas Fantomas
    In Antena doar neamurile au parte de normalitate si o duc cat de cat bine.Isi pun copiii in functii cheie si de aceea se duce incet dar sigur totul de rapa.Profesionistii sunt marginalizati si indeprtati.Doar cateva posturi sunt scoase oficial la concurs si alea sunt insignifiante.Cred ca incuscrirea din TVR s-a mutat la Voicu'n curte.Exact ca pe vremuri, multi spun ca el,maria sa nu cunoaste realitatea, lipsa bunurilor de consum,inclusiv materiale de igiena ca hartia igienica sau pixurile si creioanele necesare si utile dar stie foarte bine.Marionetele din subordine stau cu limba infipta adanc in c******e superiorilor.DE ACEEA KANAL D O SA TREACA IN LOCUL EI IN SCURT TIMP.
  • Cornel B Cornel B
    Cu GSP o sa ai filmari pana la sfarsitul anului.Nu cred ca mai tine pana in 2014.E mai usor sa preiei de la altii si sa difuzezi.Asa o sa iti faci nevoile acasa la tine sau la un restaurant
  • un roman un roman
    la etajul unu ma gandesc ca au grija sa fie hartie igienica. mai ales la ce persoane isi au biroul acolo.
  • adrian adrian
    Oricum nu atat de cocalar si frustrat ca tine! Doare tare nu ?Dar nu te mira cite mesaje spun ce nenorociri se intimpla laAntena?Ori nu ai lucrat si trait umilinte la Antena ori esti ruda cu Voiculescu.
  • Mircea Mircea
    Pe aia care sunt trup si suflet langa Pro TV ii mai inteleg. La fel si pe cei care sunt langa Antena. Dar cat de manelist si cocalar trebuie sa fi ca sa stai pe net sa lauzi... Kanal D !?
  • Sport pe paine Sport pe paine
    Iau bani si de la Antena si de la Kanal D si ma simt bine.Diferenta dintre cele doua televiziuni este ca una da banii promisi iar cealalta nu.Am participat si cu una si cu cealalta la tot felul de intreceri sportive dar numai cu Kanal D as merge mai departe.Petrecerile cele mai de bun simt sunt ale lor si cand semneaza un contract cu omul, se tine de cuvant.Cat despre wc-uri, tot ale Kanal D sunt adevarate.Imi amintesc acum cateva saptamani cand am fost in turnul Antenei sa semnez un contract si aveam nevoie de un pahar cu apa,i-am cerut tipei de la contracte si mi-a zis ca nu are,sa merg sa-mi iau de la doztator si tot ea mi-a zis sa merg la toaleta la alt etaj ca la 4 nu era hartie.Am coborat la etajul 1, unde era totul in regula.De-acum inainte ma golesc inainte sa merg in acel turn:-))))
  • OBSERVATOR MEDIA_Kanal D OBSERVATOR MEDIA_Kanal D
    TRAIASCA PACEA'n tre popoare si muzica data mai tare! Hartie igienica si sapun lipsa la Antena Group este de cateva luni bune,acum ati observat?Banuiala mea e ca se fura in draci acolo la administrativ...cineva stie cum s-o faca.Cu cafeaua cum sta, exista sau vin invitatii la pachet cu ea?:-)))))
  • Voicu Lesko Voicu Lesko
    Kooom,nu au invitatii mei hartie igienica si sapun in turn?Dau afara femeile de serviciu si pe matroana lor si ma mut la Kanal D,sa fiu invitat la petreceri.
  • Pacatosu' Pacatosu'
    Turcu' latra, ursu' merge... Un show pacatos evolueaza in continuare lider de piata, cancan tv e oale si ulcele... Dumnezeu si Alah nu dorm.
  • Ugur Nasun Kur Ugur Nasun Kur
    Am fost si eu la petrecere fratee! Ce s-a mai dat din buriccc!Imi place la Kanal D,ma simt respectat,am hartie la wc,sapun sa ma spal pe maini,nu ca la Antena Grup in turn (colaborez si cu ei ;-) ),ca m-am dus sa-mi fac nevoile si nu era hartie, norocul meu a fost ca aveam eu servetele umede.Dupa aia, am vrut sa ma spal pe maini si se terminase sapunul(am auzit ca e o babatie acolo de cand era la tipografie, care imparte materiale si face jumi-juma cu firma )Cica femeile de serviciu pun atat cat le da zilnic,adica pana pe la ora pranzului ajunge(daca nu se intampla sa doara burta pe mai multi intr-o zi)Cum sa nu razi de Antena si sa faci misto de ea cand totul acolo se masoara cu micrometrul si sa nu dai muzica mai tareeeee?Acolo toate petrecerile se tin pe prima juma de ora ca atata are omul de mancare(cateva fursecuri si alea pe barter) Hai aferim buna stare....Rusine Antena!
  • Coca machioza Coca machioza
    Antena 1 a chemat politia nu Antena 2.Deranjul era de complezenta.Paznicii de la pavilion au participat si ei, fie ca erau de la UCECOM sau Antene.Altcineva a fost deranjat, unul care s-a simtit lezat, nefiind invitat.
  • Cosmic Radiations Cosmic Radiations
    Cheful de la Kanal D a inceput pe seara, cu acordul UCECOM-ului(cei care sunt proprietarii pavilionului T,care gazduiesc Antena 2 si Kanal D)Seful Administrativului de la turci si-a cerut aprobarile necesare,pentru petrecerea respectiva.Fiind in curtea proprietarului, nu trebuia mai mult(nu era spatiu public)Locul a fost ales in asa fel incat sa nu deranjeze productiile, fiind desfasurata langa redactia Antena 2, unde la acea ora era doar paznicul care dormea.Poate era deranjat acest paznic si a chemat politia(care nu avea arie de jurisdictie acolo)Namac,seful administrativ de la Kanal D,a cerut voie cui trebuia.Antena era deranjata doar de ideea unei petreceri petrecute la Kanal D, in rest nimic.La multi ani Kanal D! Voiculescu se tine tot de sifonari ca pe vremuri?

Trimite un comentariu

sus