Skip to main content

Radu Moraru a lansat o şcoală de televiziune

 

scoala de televiziune
Sursa foto: scoalatv.md

Publicitate

Nasul TV, postul deţinut de Radu Moraru, în parteneriat cu TESmedia au lansat Şcoala jurnalistului TV de mâine. Cursurile se vor ţine în perioada 1 iunie - 22 septembrie, iar înscrierile se pot face până pe 31 mai. Şcoala de televiziune are cursuri pentru jurnalişti cu studii medii (84 de locuri), operator producţie RTV (28 de locuri) şi machior (28 de locuri).

Cursurile sunt cofinanţate cu 70%. Astfel, cursanţii vor plăti 1800 lei în loc de 6000 lei. Locurile se vor ocupa după criteriul “primul sosit, primul servit”.

Cursurile teoretice se vor ţine în zilele de sâmbătă şi duminică iar cursurile practice se vor ţine în cursul săapămânii, la sediul postului de televiziune Naşul TV.

Fiecare cursant la jurnalism (în colaborare cu operatorii şi machiorii) va realiza pe parcursul celor 3 luni propria emisiune tv. 18 cele mai bune emisiuni vor fi transmise pe tv on line, 3 cele mai bune din cele 18 se vor difuza pe postul de televiziune Nasul TV.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nelu nelu
    nu ajung " jurnalistii " care ies de pe bancile IMA?
    mai facem o scoala de jurnalism sa pregatim alti " jurnalisti " pentru profesia de somer
  • ada ada
    Cine va preda aceste cursuri? In afara de Radu Moraru, Nicoleta Savin, Grigore Cartianu si Vartan Arachelian, nu au oameni care sa stapaneasca jurnalismul, daramite sa-i invete pe altii. Probabil ca e doar o noua metoda de a mai scoate niste bani, dupa ce n-au reusit sa mai vanda actiuni.
    Din pacate, in ultima vreme, Nasul TV s-a transformat intr-un nou OTV, plin de vraci, sectanti, ciudati si tot soiul de programe de umplutura. Mai bine pastrau documentarele interesante pe care le dadeau la inceput si emisiunea cu stiri europene de dupa amiaza, decat sa dea la televizor tot felul de sectanti care fac prozelitism si vraci care le vand credulilor toate mizeriile de asa-zise suplimente alimentare.

Trimite un comentariu

sus