Skip to main content

31 Mai. Radu Soviani este purtător de cuvânt la Autoritatea de Supraveghere Financiară

 

radu-sovianiMUTARE. Jurnalistul Radu Soviani este purtător de cuvânt la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), instituţie înfiinţată la finalul lunii aprilie, prin preluarea activităţii CNVM, CSA şi CSSPP, potrivit Bursa.

Publicitate

Mircea Ursache, vicepreşedinte ASF, a declarat că nu este un secret că Soviani se va ocupa de comunicarea instituţiei.
ASF este formată din 17 membri, dintre care cinci executivi şi 12 neexecutivi. Dan Radu Ruşanu este preşedintele ASF, iar Daniel Dăianu prim-vicepre-şedinte.


Radu Soviani, purtător de cuvânt la ASF


PROFIL. Programul de ştiri „Focus 18” de la Prima TV are cea mai mică cifră procentuală a telespectatorilor cu studii superioare (11,2%) din oferta de programe informative, dar şi cea mai redusă cotă a persoanelor cu vârste de peste 65 de ani (16,4%). Un „Focus” numai bun pentru clienţii publicitari, care caută public tânăr, scrie Forbes România.

Cea mai mare pondere a telespectatorilor „Focus 18” este deţinută de persoanele cu vârste între 55 şi 64 de ani: 19,1%, la nivel naţional. Grupa de vârstă 35 – 44 de ani este în proporţie de 17,5%, iar cea între 25 şi 34 de ani este de 14,4% (mai mare decât la „Observator” – Antena 1 şi aproape egală cu cea de la „Ştirile Pro TV”).
Românii mănâncă ştirile pe pâine: „Focus 18” – Prima TV


DECIZIE. News Corp, grupul de media deţinut de Rupert Murdoch, afectat în Marea Britanie de scandalul interceptărilor telefonice ilegale, a anunţat că se va retrage de la Bursa de la Londra pe 28 iunie, dată la care activităţile sale editoriale şi de divertisment vor fi scindate, scrie Mediafax .

News Corporation, cotată şi la bursele din New York şi Australia, transmite într-un comunicat că a luat această decizie pentru că acţiunile sale de la Bursa din Londra reprezintă mai puţin de 1% din volumul total de schimburi de acţiuni la nivel mondial.
News Corp. se retrage de la Bursa din Londra


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    hehe, cit a latrat acest pulifrici acum sigur a venit rasplata, doar la stat sunt lefele babane, sigure si mari asta da placinta pentru latraul soviani, rusine bai latraule ca ai latrat iar plata ti-a intrat de la stat.
  • ion din balon ion din balon
    Expertii lui zero barat se reunesc in sfarsit! Unde altundeva e mai bine ca sugac la bugetul public socialist?
  • gicu gicu
    hehe.. unde's vremurile cand soviani se ineca cu saliva, dand de pamant co toti de la boc la videanu... ei ei.. Hai, te pupa tata! :D
  • geo geo
    Pai nu ar fi primul lingau din mass-media care isi gaseste slujba calduta pe vremuri de criza, nu-i asa?
  • prapastiosu prapastiosu
    Bravo Soviani!
    Daca tot ai mancat c***t la TV meriti si tu un post bine platit la stat! Dupa fapta si rasplata! In ceea ce priveste situatia financiara de la Money TV nu ai reusit sa influentezi in bine deloc pe Freciu. Rezultatele consilierilor tale in direct la TV au dus postul in faliment, vezi sa nu ai acelasi traseu si la ASF. Tot functionar la stat e bine, mama voastra de privati de succes!
    Se pare ca cel mai prost situat in saga Money TV este tot Freciu! Toti protejatii lui s-au ales cu posturi bine platite in alta parte. Sorine, se pare ca ai le-ai permis fara control invitatilor din emisiunile lor sa-i plateasca fara sa ajunga si un sfant la tine. Prieten, prieten, dar branza-i pe bani! Te pupa, tata!

Trimite un comentariu

sus