Skip to main content

Special la Acces Direct: „Vedetele Antena 1 îşi susţin şeful şi prietenul”

 

Capturaţi ecranul complet 31.05.2013 171136.bmp

Mai multe vedete ale Antenei 1 s-au strâns în studioul Acces Direct pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group.

„Momente grele pentru directorul Antena 1. Vedetele Antena 1 îşi susţin şeful şi prietenul”, era mesajul titrat pe burtiera postului.

În platou, alături de Simona Gherghe se află Dan Capatos, Cristi Brancu (Agentul VIP), Andreea Berecleanu, Răzvan de la Neatza, Mirela Boureanu Vaida (Mireasă pentru fiul meu). Tot în timpul emisiunii a intrat live şi Dan Negru care era la înregistrări pentru o altă emisiune. Chiar în momentul intrării în direct a lui Negru, a venit şi vestea că Sorin Alexandrescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bch bch
    "MEREU APROAPE" se transforma in "CU UN PICIOR IN" sau "PE JUMATATE INTRATI". Si Badea cui ramane?
  • mihai mihai
    Pai e normal sa il apere cand Ciocolax a fost pentru sefi sefuti si vedete MUMA si pentru angajati si linia postului CIUMA. Tot raman la ideea ca DNA a vrut sa salveze antenele de la caderea in prapastie. Varanul ar trebui sa fie multumit ca a scapat de un idiot.
  • vlad vlad
    In general cei care au plecat nu sunt prostini, marea lor majoritate. Comentariul tau desi scurt tradeaza prostie. Un om inteligent aduce argumente si nu jigniri nesimtito!
  • tot_eu tot_eu
    sper sa-i vad pe toti dupa gratii...alaturi de colegul (puscariabilul) lor :)
  • Tataee Tataee
    partidul, voiculescu, romaniaaaaaa!
  • eu eu
    RAMONAAAA,ce se intampla cu tine?Tot samponul folosit , nu ti-a spalat creierii asa cum a facut-o acolitii lui voiculescu!
  • angajat antena1 angajat antena1
    Foarte amuzant momentul cand Simona sau unul dintre invitati a spus ca Sorin A e un sef care este alaturi de oamenii lui de toti colegii Antena1 respectiv Intact. De a dreptul hilar si trist oarecum pentru NOI cei din spatele camerelor ( masinisti, regizori, cameramani etc ) Din 2009 si pana acum am avut parte de e taiere de 10 % din salariu si eliminarea bonurilor de masa in conditiile in care volumul de munca s-a triplat. Si chiar nu exagerez cand spun TRIPLAT. Altfel nimic, NIMIC si va puteti imagina ca in aproape 5 ani puterea de cumparare a scazut destul de mult. De Craciun ce credeti ca primeam?!? Un CALENDAR branduit Intact :))))
    Domul Alexandrescu NU S-A DERANJAT sa vb cu angajatii lui O DATA in aproape 5 ani. Singurul mesaj pe care il transmite e " Daca nu iti convine da ti demisia " prin catelul Stefan Soare.

    Altfel nu am nimic cu el. Daca e nevinovat sper sa fie eliberat, daca e un infractor dovedit si condamnat sper sa fie o fetita cuminte in puscarie :)
  • eu eu
    Asa zisele vedete de la antene au intrat in sevraj.Va rog salvati-le.Dupa ce au spalat creierii telespectatorilor lor,acum li s-a facut rau! Pacat de Rasvan ca s-a bagat si el in aceasta mizerie.Ce vor face cand tatucul Felix o va pati si el?Se vor transforma in bocitoare? Nici nu vreau sa ma gandesc,sa vezi jale pe ei!!!
  • un roman un roman
    le-au prins seful in lant si toti acum ham ham, ham ham ham, ham ham ham ham ham ham, ham ham ham ham ham. penibil rau de tot. nu va lasati manipulati de antena sau IMG. vor face orice sa intoarca totul in favoarea lor.
    nu ma mira ca antena sa fi cerut mai mult decat pro-ul pt retransmisia canalelor. asa sunt ei. niste nesimtiti, flamanzi de bani si cu o gandire comunista. ironia e, ca la A3, papagalii aia, se dau mari aparatori ai democratiei. asta-i o gluma mai buna decat a lu base.
  • valyy valyy
    cu varanu la puscarie :)
  • Gabriela Gabriela
    Bine ai facut, a mai scapat tara de un prost !
  • mad79 mad79
    un singur lucru imi pare rau in urma acestui scandal,ca poate din incompetenta lui Sorinache,o sa ramana Antena group si Digisport,fara licente tv!
  • mad79 mad79
    ai pitici pe creioer Ramoona?
  • bch bch
    Solidari vad ca sunt can-can-istii... Strangeti randurile, ca se duc naiba bugetele...
  • Synned Synned
    JEG,JEG,JEG,JEG TV

Trimite un comentariu

sus