Skip to main content

Stenogramele ŞANTAJULUI. Sorin Alexandrescu: „ E foarte speriat! E, el are şi motive să fie speriat!”

 

sorin-alexandrescu-2Procurorii DNA au făcut publice mai multe stenograme din referatul cu propunere de arestare preventivă în cazul directorului general al Antena Group, Sorin Alexandrescu.

Publicitate

Într-o discuţie cu un amic, Sorin Alexandrescu explică în ce stare l-a adus pe partea vătămată, Ioan Bendei, administratorul operatorului de televiziune RCS&RDS, scrie Evenimentul zilei.

Procurorii susţin că Sorin Alexandrescu îl şantaja pe Ioan Bendei cu dezvăluiri privind un contract semnat între firma lui Dumitru Dragomir şi RCS&RDS.

Un fragment din stenogramele din cazul Sorin Alexandrescu, în continuare:

Domn:

Deci, dumneavoastră ziceţi că eu… cale de întoarcere nu e!

Alexandrescu Sorin:

Pe ancheta asta nu! Nu!

Domn:

Da’ e finalizată, tot? E…

Alexandrescu Sorin:

Tot, absolut! Tot, absolut!

Domn:

Când o vede...ce zice?

Alexandrescu Sorin:

E foarte speriat! E, el are şi motive să fie speriat! El are motive să fie speriat! Iar licitaţia aia i-o dărâm sigur… ultima făcută! Eu i-o dărâm sută la sută! Probabil că aţi vorbit, nu ştiu, că el…Avem un document, avem nişte hârtii…

Domn:

Păi, da’ e… domnu’... nu ştiţi ce e pentru mine! Adică, asta e…

Alexandrescu Sorin:

Eu cred că, eu cred că în momentul de faţă probabil că nici nu vă daţi seama cam ce poate ieşi din asta! Cred că nici nu vă daţi seama!

Ioan Bendei:

Nu, eu sunt conştient că pot să fiu distrus eu ca…

Alexandrescu Sorin:

Nu vă daţi, nu vă daţi seama ce poa’ să iasă din ea! Şi atunci, normal, că orice companie îşi pune o întrebare "Bă, stai puţin! Pe de o parte nişte lucruri se întâmplă aşa, pe de altă parte lucrurile se întâmplă totalmente de neînţeles!" şi atunci îşi pune, fiecare îşi pune o întrebare "Bă, stai cum e, cum e chestia asta? Că nu înţeleg!".

Ioan Bendei:

Nu, domnu’ meu, e o problemă a mea, personală! Adică, înţelegi, porneşti campania asta şi vei, vei zice de mine, eu nu vreau să fiu distrus, dom’ne, că i-am dat şpagă lu’ ăsta? Sau cum… nu, aici eu… Eu, persoana mea nu vreau să fie distrusă!

Alexandrescu Sorin:

Credeţi-mă ce vă spun eu dumneavoastră că nimic din ce s-a întâmplat cu banii ăia nu are legătură cu contractul! Nimic! Nimic! Credeţi-mă ce…

Ioan Bendei:

Da’ cum de zice că am dat şpagă eu lu’..( n.r. Dumitru Dragomir) şi… eu, persoana mea, cum… eu… pe mine mă asta… pe mine mă doare, asta mă doare!

Alexandrescu Sorin:

O să vedem când ajungem acolo! Nu ştiu! Nu ştiu ce să vă spun!

Discuţia dintre Sorin Alexandrescu şi o persoană de gen feminin: “Omul care a primit primu’ plicul e aicea” / “Acum mi-a dat şi mie tata grija aia”

"În urma punerii în aplicare a autorizaţiilor de interceptare emise în cauză, s-a constatat că, în aceeaşi zi, 26.04.2013, ora 09:38:33, inculpatul poartă o discuţie telefonică cu o persoană de gen feminin, identificată ca fiind (...) căreia îi comunică „omul care a primit primu’ plicul … e într-o oră aicea”. Aceasta îi atrage atenţia să aibă grijă: „Super OK! Adică super, mă rog, să vedem! Şi oricum tre’ să ai super grijă, te rog!? Ştii că … Acum mi-a dat şi mie tata grija aia. Să mă suni şi pe mine după aia.”

După încheierea întrevederii dintre inculpatul Alexandrescu George Sorin şi partea vătămată (…), aşa cum stabilise anterior, inculpatul o contactează telefonic pe numita (...) (26.04.2013, ora 11:49:34) relatându-i despre întâlnirea avută:

Alexandrescu Sorin:

„Am avut o întâlnire cu cineva. Era foarte, foarte speriat că primise o adresă.

(…):

Aşa.

Alexandrescu Sorin:

Foarte speriat.

(...):

Da.

Alexandrescu Sorin:

Da .Foarte speriat. Şi domnule, dacă aveam ceva cu el, personal. Zic: Domnule, n-am nimic cu dumneavoastră personal, domnule. Ce să avem? Doamne fereşte! Dar, zic, la ce vă referiţi? Şi pe urmă mi-a arătat despre ce e vorba.

(…):

Da.

Alexandrescu Sorin:

Zic: Domnule, dar eu văd că asta e adresată companiei, nu e adresată dumneavoastră.

(…):

Da.

Alexandrescu Sorin: Zic:

Domnule, dar eu văd că asta e adresată companiei, nu e adresată dumneavoastră."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    Sorin Alexandrescu este nevinovat!!!
  • Romanov Romanov
    Vor sa strice reputatia unui om! Si de ce? Pentru ca cei de la DNA au interesele lor! Este atat de evident! Nici macar nu stiu sa se ascunda!
  • paul S paul S
    Nu mai recunosc presa din Romania!!!!
    Uite de ce prostii va ocupati voi tocmai cand Gabi Tamas a ajuns mort de beat acasa, pisica Andei Adam a facut un c... care seama cu castelul Bran, chinezu' i-a cumparat lui Moni niste papuci roz si o poseta verde, iar coafeza-purcica l-a sfatuit pe fostul amant al fostei/actualei/viitoarei sotii a lui Prigoana sa nu mai sufere dupa ea.
    Plus ca Oana Zavoranu nu-l mai iubeste pe unu' Pascu, despre care zice ca cica e tigan, e analfabet si nu e de fapt bogat.

    Unde ati ajuns voi, presa romana?

    Moldoveanca zambareata, chelios libidinos, salvati onoarea presei romane !!!!!
  • Proctonol Proctonol
    Stau si ma gandesc la Varan, saracu´... Pai bine domle, sa puie el in varful trebii pe Ciocolax, mare director de televiziune (in baza unor competențe, a unor performanțe, a unui CV plin cu ispravi, evident) si ăsta sa-l dezamageasca in asa hal?... Adica prostul asta de Alecsandrescu se tinea de santaje in loc sa gandeasca emisiuni, grile de program, sa creasca vedete reale, sa incerce macar sa reduca decalajul intre Antena 1 si Pro?... Bietul si fonful Felix... Ce deceptie... Eu zic sa fim alaturi de el si sa-l imprumutam cu niste bani sa-si ia batiste...

Trimite un comentariu

sus