Skip to main content

Video. Cezar Ouatu, criticat dur de Daily Mirror. Românul şi-a lansat clipul pentru Eurovision

 

cezar4

Publicitate

Concurentul care va reprezenta România anul acesta în concursul Eurovision, Cezar Ouatu, a ajuns în vizorul presei internaţionale. Opiniile jurnaliştilor de peste hotare sunt dure.

Daily Mirror îl compară pe contratenorul român cu un fost concurent X Factor din Marea Britanie, Rylan Clark, întrebându-se ironic dacă nu cumva acesta şi-a găsit fratele pierdut demult.

”Melodia României nu este atât de rea pe cât a fost prestaţia lui Rylan de anul trecut, de la X Factor, atunci când a interpretat un potpuriu Spice Girls, dar este pe aproape.”, scrie Mirror.

Conform jurnaliştilor britanici, Cezar ”stoarce începutul piesei precum un cântăreţ de restaurant surescitat, înainte de a se lansa într-un falsetto care ar putea să spargă paharele”. ”Piesa It's My Life este atât de groaznică, sper cumva să ajungă în finală, dar nu prea văd să se întâmple asta”, concluzionează Ann Gripper de la Mirror.

În acelaşi timp, Cezar Ouatu şi-a lansat clipul oficial pentru concursul Eurovision. În cele trei minute, contratenorul se urcă într-un avion roz, sare cu paraşuta, goneşte pe autostradă într-o maşină decapotabilă, întâlneşte pe drum o tânără mulatră, pe care mai apoi o revede pe malul mării. Cei doi pleacă în larg cu o barcă cu motor.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • marius marius
    Romania nu ar mai trebui sa participe la Eurovision. Poate doar daca preselectia ar fi organizata de catre o alta televiziune si nu de TVR, care este o televiziune imbatranita, depasita din toate punctele de vedere.
  • ano.nim ano.nim
    Una dintre singurele melodii care au meritat sa treaca de semifinalele penibile din Romania care promoveaza mereu aceeasi cantareti care nu reusesc sa iasa din tipare. Cezar merita o sansa si numai pentru faptul ca este o viziune un pic mai diferita ...doar nu vroiati in finala pe Ianau sau alti/alte stupizenii.
  • Andy Andy
    Acum daca antenele & gadea s-au dezis de interpret asta este partea a doua.pe parcursul desfasurarii concursului A3 avea o atitudine pro Cezar,acesta fiind chemat în emisiunea lui gadea de mai multe ori.aceasta sustinere a venit ca un raspuns la participarea lui turcescu.asa ca radu100% nu numai ca s-a putut auzi ci si vedea.
  • pop pop
    e prima data cand aud melodia, ma dor creierii capului. in urma cu vreo 3 ani a fost un concurent din Suedia cu aceeasi idee. penibil, oricum !
  • Bogdan Bogdan
    Cel mai penibil cantec si cea mai penibila persoana trimisa la Eurovision pentru a reprez. Romania din toate timpurile. Sper ca nici macar sa nu ajunga in finala. Se vede cat de mult ne pricepem sa trimitem cantece la eurovision. jalnic
  • Radu100% Radu100%
    Sustinut de Antene, hai c-am auzit-o si p-asta :)
  • andy andy
    asta este sustinut de antene,in special de gadea,deci nu ma mira nimic
  • Radu100% Radu100%
    Este cel mai PENIBIL concurent al Romaniei trimis la Eurovision. Acest Cezar Oatu scremut ar face bine sa se retraga din competitie ca rau va iesi din concurs. Doar un tembel sa voteze aceasta soprana masculina nereusita.

Trimite un comentariu

sus