Skip to main content

VIDEO. Limbaj de europarlamentar. Vadim Tudor, scandal monstru şi ploaie de invective la Un Show Păcătos

 

Publicitate

DERAPAJ. Ploaie de invective şi de nervi la emisiunea ”Un Show Păcătos”, din partea europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor. Pus faţă în faţă cu o persoană intitulată ”Sexy Politiciana”, Vadim a izbucnit şi s-a dezlănţuit într-un scandal fără precedent.

Acuzat de tentativă de viol, politicianul a tunat atunci când presupusa victimă a ajuns în platou. Cuvinte precum ”cioară borâtă” şi altele, care nu pot fi reproduse, dar au fost auzite în direct, au năvălit din gura tribunului, care şi-a chemat gărzile personale pentru a o da afară din platou pe Ana Cârcu.

Chiar dacă a solicitat întreruperea emisiei cu un moment de publicitate, Dan Capatos nu a reuşit să-l oprească pe Vadim Tudor din avalanşa de înjurături şi invective. ”Scoteţi-o din platou că o calc în picioare!”, a răbufnit politicianul.

După reluarea emisiei, Capatos a explicat prezenţa tinerei în platoul emisiunii. Vadim Tudor a rămas însă în studio şi şi-a continuat atacul la adresa celei care părăsise platoul.

”Ana Cârcu aştepta într-un studio al Antenei 1, aflat la 4 km distanţă de noi, cablată, în cazul în care avea ceva de spus, să intervină după plecarea domnului Vadim. S-a hotărât - nu se ştie de ce - să părăsească acel studio de la Excelsior, unde avem redacţia şi unde este şi studioul ”Acces Direct” şi să vină până aici”.

Prezentatorul s-a scuzat, precizând că ”aşa se întâmplă în emisiuni în direct, se mai petrec situaţii de acest gen”.

Imaginile care urmează conţin un limbaj nerecomandat minorilor.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Acest om nu si a tradat nici o data sotia.
  • iobagul iobagul
    Asta e nivelul copilului mamicutei tale de imbecil suav! Inca nu si-au dat seama neuronii tai redusi la impotenta ca se serveste sclavului care munceste ziua si se uita noaptea la tv ce vor niste hiene mass-media?!
  • mariana mariana
    doamne cita dejectie exista in acest closet si ce vitanje are in closet, bou asta de capatos e un penibil ordinar care nu cred ca mai exista o namila proasta ca el, bai imbecilule tu cind te duci acasa din acel closet ai curajul si povestesti copilului tau din ce mizerie ordinara ii aduci tu pinica si papica? bai imbecilule ce esti spune pruncului tau ce faci tu pentru un"pumn de bani" nesimtitule si neispravitule ce esti, iar tribunu a inebunit de tot asa ca medicamentele pentru el nu numai au nici un efect trebuie neaparat legat si biciuit cu biciul imuiat in mocirla closetului1.
  • eusss eusss
    gresit. asta e nivelul romanilor... :)

    daca lumea nu s-ar uita, emisiunile astea nu ar exista.
  • Alexx Alexx
    Daaaa, e foarte tare wowbiz-ul asta, care traieste doar din smiorcaielile lui Mantea cand o lasa Stan pe tusa... Macar la Capatos e tot timpul distractie si se ia la misto cam orice subiect monden, si nu plange nimeni cu lacrimi false, de crocodil, ca la wowbiz sau defunctul cancantv!
  • Jurevycius Jurevycius
    ai dreptate, wowbiz este o emisiune buna, mai exagereaza si ei cand invita tigani, dar pe de parte este cea mai buna emisiune tabloid
  • Raul Raul
    foarte de-acord!
  • Andrei Andrei
    Subscriu
  • Andrei Andrei
    Sunt curios sa aflu ce rating a facut aseara emisiunea respectiva.stie cineva?
  • paul S paul S
    Interesant target atinge site-ul asta.
    Target-ul cu a din a la inceputul cuvantului si cu greva cratimelor. Ori poate asa e corect? De ce un prost ajunge sa se exprime?
    In presa scrisa nu apareau gandacei din astia.
  • tomdegetelul tomdegetelul
    ai inteles Mr.zero?
  • tomdegetelul tomdegetelul
    sunt aici dar ti am mai zis ca nu sunt fan antena 1,ma uit decit la 2-3 emisiuni,(xfactor,sau romania danseaza) in rest ma uit si la alte televiziuni,numai ca tu nu intelegi,esti prea redus sa intelegi.Nu ma uit la emisiuni de gen(nici capatos,nici tipa de la 5 sau maruta sau nu stiu ce de la canal d)
  • tomdegetelul tomdegetelul
    esti o sluga penibila,expertu lu peste
  • dan dan
    mai votati.l poate ajunge iar eurodeputat alienatul asta!
    oare nu ii curge jegul pe fata acestui dan cacatos, cum merge el acasa la sotie si copil dupa astfel de mizerii?
    dar, deh, felix ii dicteaza, banul din rahat se face, si nu turcesc!
    rusine antena1, noul otv!
  • blondinaad blondinaad
    Afost regizat totul,numai prostii nu asi dau seama.Cum poti sa zici ca nu stiai ca intra in platou aceea femeie cu care era certata VADIM,ce vrei sa zici ca intra cine vrea acolo,i sa spus in casca ca este prezenta acolo si au lasat o sa intre ca sa iasa show total,ca se stie ce debiteaza VADIM la adresa femeilor, un om de ultima speta,si caruia CAPATOS ia inlesnit sa injure in ultimul hal intr o emisiune live,dar asta este mizeria in care traim,si de care nu cred ca vom mai scapa cu asa oameni de presa si europarlamentari de 2 lei.

Trimite un comentariu

sus