Skip to main content

VIDEO. Limbaj de europarlamentar. Vadim Tudor, scandal monstru şi ploaie de invective la Un Show Păcătos

 

Publicitate

DERAPAJ. Ploaie de invective şi de nervi la emisiunea ”Un Show Păcătos”, din partea europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor. Pus faţă în faţă cu o persoană intitulată ”Sexy Politiciana”, Vadim a izbucnit şi s-a dezlănţuit într-un scandal fără precedent.

Acuzat de tentativă de viol, politicianul a tunat atunci când presupusa victimă a ajuns în platou. Cuvinte precum ”cioară borâtă” şi altele, care nu pot fi reproduse, dar au fost auzite în direct, au năvălit din gura tribunului, care şi-a chemat gărzile personale pentru a o da afară din platou pe Ana Cârcu.

Chiar dacă a solicitat întreruperea emisiei cu un moment de publicitate, Dan Capatos nu a reuşit să-l oprească pe Vadim Tudor din avalanşa de înjurături şi invective. ”Scoteţi-o din platou că o calc în picioare!”, a răbufnit politicianul.

După reluarea emisiei, Capatos a explicat prezenţa tinerei în platoul emisiunii. Vadim Tudor a rămas însă în studio şi şi-a continuat atacul la adresa celei care părăsise platoul.

”Ana Cârcu aştepta într-un studio al Antenei 1, aflat la 4 km distanţă de noi, cablată, în cazul în care avea ceva de spus, să intervină după plecarea domnului Vadim. S-a hotărât - nu se ştie de ce - să părăsească acel studio de la Excelsior, unde avem redacţia şi unde este şi studioul ”Acces Direct” şi să vină până aici”.

Prezentatorul s-a scuzat, precizând că ”aşa se întâmplă în emisiuni în direct, se mai petrec situaţii de acest gen”.

Imaginile care urmează conţin un limbaj nerecomandat minorilor.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    Expertule veziti de treaba ta, mai bine inchideti tu gura. Daca ar fi sa inchida antena, ar trebui sa inchida si kanal D si Pro tv, ca tot aceleasi infectii de emisiuni sunt, doar ca au alt nume;)
  • Carmen Carmen
    Oameni buni, eu ma uit la Wow biz-un show tabloid decent, cu substanta , de impact si cu un realizator de exceptie, cult-Madalin Ionescu. Capatos nu-i ajunge nici la degetul mic. Oricat se chinuie cu mizeriile sa faca audienta, tot Wow biz a iesit, trei luni la rand , invigator.
  • Ne0 Ne0
    Unde sunteti Radu100%, tomdegetelul si alti imbecili? Nu mai comentati? V-a pierit graiul?
  • Andrei Andrei
    Avea dreptate Zavoranca....Iar Capatos...pe langa obsedat sexual...e si mincinos
  • adrian adrian
    Cit de penibil poate fi acest individ Capatos? Auzi ce minciuna penibila ,a plecat cablata si asa a reusit sa intre in studio!Chiar ne crede prosti!Sa vedem acum CNA ul care sa da corect ce va face.
  • nole nole
    Cat jeg mai poate curge prin trustul securistului...Un trust de cocalari pt.cocalari .
  • Expertul, Expertul,
    Jeg tv marca mizeria antena1. Otv a fost inchis! oare nu a venit randul antenei1? CNA probabil nu va lua nici o masura, ca doar antenele sunt la putere!
  • Ianis Ianis
    Ce mizerii - si invitatul si emisiunea.
  • Tabloidus Tabloidus
    Imi vine sa intreb: OTV era o problema? :)))
  • Ajax Ajax
    Ce penibil a devenit Capatos, cu explicațiile lui de grădiniță!
  • Adi Adi
    Eu nu înțeleg cum o persoană poate să ajungă în platoul unei emisiuni fără ca să nu o oprească nimeni?
    Sau o fi fost „împinsă de la spate”.
  • Pi Pi
    O dovada penibilă si cinică de ,,jurnalism de canal" marca Dan Capatos. Să te scuzi cu atâta fătărnicie că astfel de lucrurui se mai întâmplă, când de fapt asta urmareai? Si apoi ca achesezi, colocvial, la toate enunţurile grobiene ale lui Vadim? Oare este o intamplare ca doi auto-proclamaţi ,,campioni ai creştinătăţii" precum Vadim si Becali sunt şi cei care calcă în picioare, la modul cel mai burtal, prinicipiile fundamentale ale ortodoxismului? Evident, de alimentarea acestui fariseim se ocupă intreaga presă tabloidă care nu vrea să rămână fără două main-asseturi ale jegoşeniei morale, aducătoare pe audienţă.
  • ciprian ciprian
    era de asteptat sa iasa circ si sa fie injuraturi in direct.Ca de obicei nu se vor lua masuri.Tot ce sa intamplat este inaceptabil dar asai la noi.E ffurat....
  • andrei andrei
    Cu emisiunile astea se lauda ei ca fac audiente. Asta-i nivelul, la ei...:)))
  • adela adela
    Din pacate alta facatura marca Felix!!! Atata stiu cei de la antene, sa regizeze demonstratii si emisiuni "live". Sunt ferm convinsa ca asta a fost scopul lor de la inceput, sa-i intarate si apoi sa-i aduca fata in fata, sa se balacareasca si sa faca rating. La fel ca si filmarea facuta de mara banica si bahmuteanca. Cele care absolut intamplator, in timp ce asa din pasiune filmau cu telefonul mobil prin casa , au gasit o punga cu lenjerie intima ... vai cat de imbecili ne credeti!

Trimite un comentariu

sus