Skip to main content

VIDEO. Mihai Gâdea: `Reprezentanţii unor structuri media sunt victimele acţiunilor de intimidare ale statului`

 

Publicitate

“În această dimineaţă s-a produs un grav abuz împotriva drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului”. Aşa îşi începe Mihai Gâdea poziţia legată de reţinerea, pentru şantaj, a directorului Antena Group Sorin Alexandrescu.

“Fără să fi refuzat anterior să se prezinte la o audiere, a fost aşteptat în faţa casei de echipaje ale DNA şi condus la sediul instituţiei, unde i s-a comunicat calitatea de inculpat într-un dosar de şantaj”, continuă Gâdea, directorul Antena 3, într-o poziţie difuzată de mai multe ori de postul de televiziune.

Ce spune Gâdea:

  • "Din informaţiile pe care le deţinem, se pare că reclamantul este firma de cablu RCS&RDS, cea care a decis scoaterea din grilă a posturilor Intact în anul electoral 2012."
  • "Indiferent de cât de obiectivi încercăm să fim, nu se poate să nu remarcăm caracterul disproporţionat al demonstraţiei de forţă făcută de DNA, care a dislocat echipaje pentru ridicarea din faţa casei a directorului Antena 1."
  • "Din nou, reprezentanţii unor structuri media sunt victimele acţiunilor de intimidare ale instituţiilor statului. Din nou, drepturilor cetăţeanului sunt ignorate şi, din nou, ne găsim în situaţia de a ne întreba în numele cui şi în folosul cui operează organelle de anchetă din România, fiindcă iar este imposibil să nu observăm că primul caz al noului DNA este un reprezentant al unei instituţii media, un reprezentant al trustului Intact."
  • "Noi am criticat violent conducerea Parchetului General şi a DNA pe parcursul anchetelor legate de participanţii la referendumul de anul trecut şi, inclusiv, de aceea am continuat să ne exprimăm dezaprobarea cu ocazia numirii Laurei Codruţa Kovesi ca procuror general al DNA. Sperăm că nu există nicio legătură între atitudinea publică a trustului Intact şi actuala acţiune a DNA împotriva lui Sorin Alexandrescu."

VIDEO. Reacţia lui Mihai Gâdea, în continuare:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Shultz Shultz
    LUCRURILE SPUSE DE GADEA SUNT PRAGMATICE SI REALE, IAR EVOLUTIA DE AZI A EVENIMENTELOR, O CONFIRMA.
  • sasca sasca
    E numai vina lui Băsescu el ar trebui sa înceteze cu astfel de ordine si sa lase justiția sa își facă treaba.
  • Vasilică Vasilică
    Mesaj pentru jurnalistii de la pagina www.paginademedia.ro

    Va rog frumos sa puneti ghilimelele corect. Cand vrei sa pui un cuvant sau o fraza in ghilimele, se procedeaza asa: „Jurnalistii pun ghilimelele gresit!”

    Va multumesc pentru intelegere.
  • nole nole
    ...iar tu esti unul din cei ce ingroasa randurile .Tu faci cat doi !
  • Radu100% Radu100%
    O sa vine si vremea cand acesti procurori ceausisti - basisti vor raspunde, sunt sigur de asta.
  • Stancu Stancu
    Prostevistule mai taca-ti fleanca, vad ca comentezi continuu...Am colaborat cu Mucichescu si este un super profesionist si un om foarte corect.
  • Varanul de Komodo Varanul de Komodo
    Alexandrescu, ca meserias, e absolut. Cand erau sedinte, toti mergeau cu hartii A4 si carioci ca sa ii faca schițe altfel nu intelegea nimic (cei care erau in sala isi aduc aminte ce spun...). Si mai avea o meteahnă năsărâmba asta șantajistă - isi sugea dintii. Dar o facea intr-un chip nemaiintalnit : cand tragea aer printre ei, șuiera lung si ascutit - ajunsese la performanta de a fredona strofa intai a unor melodii populare care-i placeau Varanului dintr-o singura inspiratie. Apoi, cand expira, facea refrenul tot printre dinti... Asta era partea cea mai neplacuta intrucat omul-jartea nu se spala niciodata pe dinti iar daca sala de sedinte ar fi fost luminanta de o lampa cu vapori de mercur, s-ar fi vazut cum ii iese un abur verzui si toxic prin spatiul dintre canini si premolari, spatiu care era semiblocat de seu si zgarciuri de la micii lui Cocosatu. Placerea nebuna a acestui agestru era sa se uite in oglinda si sa se admire - chiar le certa pe supraponderalele babiruse de la PR, ca de ce nu se vede mai des prin ziare, ca nu e pacat ca un chip ca al lui si o privire atat de inteligenta (mai ales asta...) sa nu fie promovate? Saracele alea taceau chitic, ca niste fleici vineții in galantar, neindraznind sa sufle in fata miasmei chelioase care statea in capul mesei. Dar stai sa vezi acum, cand l-or baga la racoare pe ăsta, sa vezi acum razbunare din partea majoritatii celor care au stat si l-au indurat pe micuț. Abia astept....
  • Costel Viisoreanu Costel Viisoreanu
    Dane, mai pupincurist ca tine nu poate fi nici macar b1tv. Vei ajunge, sunt sigur, sa gusti din binefacerile dna si sa te bucuri de corectitudinea procurorilor. Tara asta este distrusa definitiv si nu se va mai vindeca, pentru ca exista atatia inapti mintali...
  • protopopescu protopopescu
    eu nu inteleg un lucru, de ce numai antenele au probleme? oare ei nu se intreaba asta niciodata? celelate televiziuni cum reusesc sa aibe o relatie normala cu clientii? oare toti sunt nebuni in tara asta iar cei din grupul Voiculescu sunt normali? sigur mai e si OTV dar pe astia chiar nu ii putem lua in discutie. n-am auzit pana acum ca CME sa se certe cu clientii, iar cand au avut o disputa cu un cablist au rezolvat-o imediat. nu am auzit de cei de la Prima sau de la Kanal sa aibe probleme cu clientii. sigur acolo au oameni normali angajati. la antena, ex ginerele Tanasescu face ce vrea, Alexandrescu e recunoscut ca spagar inca de la Kandia, iar Muchicescu e un incompetent. Dat afara pentru ca a pierdut contul Vodafone a fost reciclat la Antene. mare castig pentru trust, un profesionist in vanzari nu isi permiteau.
  • dan dan
    cat pupincurism, cata mojicie!
    cand e unul de.al lor in joc , urla , tipa si zbiara haita felixiana!
    cine se mai uita la voi , mai jigodiilor! nu e ponta al vostru la guvernare, n.a numit.o el!!!!!!! pe cine credeti ca mai prostiti de.acum ???
  • Cristi Cristi
    Pe-asta cand l-o salta? Abia astept ziua aia.
  • Royce Royce
    Asta stie sa faca Baselu prin Kovesi, sa puna tunurile pe Voiculescu.
  • unsoarecedeteve unsoarecedeteve
    ... n-o mai dati pe politichie ba postacilor ca ne-am saturat de placa "Base si oamenii lui fac si dreg!" ... a facut-o sa si-o traga! ... iar "Gidea, gidea, fiara rea" e un gurist imputit care simte ca se stringe latul ... or sa iasa la suprafata si alti afaceristi care au fost santajati de ANTENE si atunci ce-o sa mai zica acest mare JURNALIZD de gidea, gidea-fiara rea?
    ... asa ca lasati-iiiiii pe aia de-s procurori sa isi faca treaba asa cum trebuie!
    Va pupa tata!
  • mad79 mad79
    @BOB
    ai perfecta dreptate,singura diferenta e ca,Gadea nu a citit cu o zi inainte,productia la hectar,asa cum o facea maestrul Marinescu,inainte de 89 :)
    E hilar ca aceasta poveste,a avut loc in timpul domniei USL condusa de Ponta si nu al PDL,condus de Boc!
    Asta-i justitie divina :))
  • popescu cristian popescu cristian
    Prostii mai Gade.Sorin Alexandrescu a fost incunostiintat . Dar apropos ce se mai aude cu medicamentele citostatice, ca anul trecut erai isteric pe tema asta. Felicitari pentru atitudine dar de ce doar atunci?!

Trimite un comentariu

sus