Skip to main content

VIDEO. Selgros, o campanie ca un banc sec

 
captura sel gros
captura sel gros

captura sel gros

Publicitate

De ce să-ţi iei dresuri, ciocolată ori jucării de la Selgros? Pentru că au cea mai bună carne, spune cea mai recentă campanie pentru lanţul de magazine cash&carry, semnată de agenţia Propaganda.

Cea mai vizibilă este campania TV în care doi hoţi de bănci se ceartă pentru că unul dintre ei şi-a luat dres plasă pentru cea mai recentă lovitură. De unde îşi luase el dresurile? De la Selgros pentru că au „cea mai bună carne”.

Cum explică agenţia noua campanie

Luciana Bodolan, Strategic Planner Propaganda: “Strategia noastră a fost să gândim o platformă de comunicare în care vedeta să fie carmangeria, acompaniată întotdeauna de alte produse din oferta Selgros. Astfel, poziţionarea a devenit “tot ce contează, începând cu cea mai bună carne”, urmând a fi exprimată printr-o campanie susţinută de motive pentru care să vii la Selgros, motivul principal, după cum spuneam, fiind carmangeria. Clientul, unul dintre cei mai faini, de altfel, a îmbrăţişat imediat şi strategia şi conceptul “Merită.”, ce s-a născut din ea, unul absurd şi amuzant, dar care exprimă foarte bine tot ce-am vrut să spunem.”

Campania a fost dezvoltată pe TV şi pe panouri stradale.

Propaganda Campanie Selgros. Merita. vizual 1

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nume* nume*
    mda, logica imbatabila, marca selgros... fix de aia trebuie sa cumperi si legume de la profi (se stie ca aduc doar produse de calitate slaba) pentru ca au promotii la ciocolata milka...
  • sputnik sputnik
    cum se pricep la dresuri, se pricep si la carne. ce trebuie sa retina consumatorul amator, este ca selgros a reinventat carnea. nice diferentiator, entuziastic si entuziasmatic. as fi curios sa vad reclama pentru produse de post... target? miticii care fluierau ravel.
  • dan dan
    O reclama proasta pentru telespectatorii timpiti de la capatos si suleyman.
  • Dorin Spoaller Dorin Spoaller
    Spot-ul mi se pare foarte reusit. Ceva diferit de restul spot-urilor plicticoase, apatice si lipsite de originalitate.

    In schimb conceptul "Merita" nu e, in opinia mea, remarcabil.
  • geo geo
    O reclama primitiva, de proasta calitate, filmata amatoriceste si scumpa...se sperie copilul cind o vede la televizor...

Trimite un comentariu

sus