Skip to main content

Voyo, 39.100 de abonaţi în România. Pro TV a câştigat în primul trimestru 25 de milioane de dolari din publicitate

 

Raort CME 2

Publicitate

Voyo, serviciu video on demand al Central European Media Enetrprises (care deţine Pro TV în România), număra în ţara noastră 39.100 de abonaţi la sfârşitul lui martie 2013, potrivit unui raport publicat pe site-ul CME.

În cele şase ţări în care CME este prezentă, Voyo avea, în perioada amintită, 94.800 de abonaţi.

Câţi abonaţi are Voyo în ţările în care CME este prezent:

  • Bulgaria - 7.600
  • Croaţia - 6.300
  • Cehia - 26.500
  • România - 39.100
  • Slovacia - 15.300
  • Slovenia - 33.600

Cum s-au împărţit veniturile CME

În primele trei luni ale lui 2013, Central European Media a înregistrat venituri de 137 de milioane de dolari, în scădere cu 30 de milioane de dolari faţă de primul trimestru al lui 2012, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. În România, compania care deţine Pro TV SA a atras venituri de 42 de milioane de dolari.

În România, CME operează posturile Pro TV, Pro TV Internaţional, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, Sport.ro, MTV România, Pro TV Chişinău şi Acasă Moldova.

Cea mai importantă parte a veniturilor din România au venit din publicitate: 25,5 milioane de dolari. Aproape 5 milioane de dolari au reprezentat taxele percepute companiilor de cablu şi abonamente, iar 13 milioane de dolari au provenit din alte surse.

Raport CME 1

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dony Dony
    Ajax, cred ca esti angajat protv ca nu cred ca exista vreun user care sa vorbeasca asa de bine yoyo.ro esti fericit ca dai 13 lei ca sa vezi un serial( care recunosc inca nu m-am uitat la el dar o sa ma uit la el GRATIS pe alte site-uri si asa econimiesc si eu bani si ii ajut si pe antreprenorii aia mai mici) si sa vezi doar un episod pe saptamana ori esti angajat protv ori esti prea idiot si te dau banii afara din casa, voi chiar nu va deschideti ochii si sa vedeti ca vomo.ro este un gunoi ordinar si ca nu se merita sa te abonezi la asa ceva ? daca avea mai multe productii si mai noi si era 1 sau 2 euro pe luna mai ziceam, dar asa "pro-ul" vrea sa faca bani din piatra seaca cu continut vechi si expirat.
  • Tataee Tataee
    eu zic sa-ti mai faci un nickname, ca doar cu doua nu ne-ai convins.
  • boro boro
    Bince punctat. Exact cum gândesc şi eu. Voyo e invidiat şi se vrea şi copiat de concurenţă!.
  • Ajax Ajax
    Dony, ești un dobitoc! Aș spune fără pereche, dar văd că mai sunt și alții pe aici. Am voyo și sunt foarte mulțumit. Sigur, nu sunt cele mai bune filme și seriale, fiindcă e un serviciu serios, nu fură conținut video, ci oferă totul legal. Și eu sunt un tip serios, ca mulți alți români de calitate, și nu descarc filme ilegal, nu fur, ci plătesc pentru ce vreau să văd. Revenind la voyo: nu m-am uitat niciodată la porcăriile de care vorbești, dar voyo are acum House Of Cards pe care am dat doar 3 euro. 13 lei pentru un serial extraordinar, eu cred că merită. Plus că am avut și toate meciurile lui Ajax, plus Știrile Pro TV online și multe altele.
    Mai bine abține-te când vrei să faci referiri la alte persoane. Nu-ți place voyo, vezi-ți nene de drumul tău! Român hoț ce ești!
  • Ionutz Ionutz
    M-as fi abonat cu placere daca site-ul avea un continut ceva mai variat si mai nou ... nu pot plati pentru niste filme vechi sau pentru niste emisiuni pe care le-am vazut deja la tv si care ar trebui sa ruleze chiar gratuit pe voyo (adica sa fie de ajuns o simpla inregistrare pe voyo fara a plati abonomamentul care ,apropos, daca il platesti cu cardul sau de pe telefon de fapt il vei plati automat si lunile urmatoare daca nu esti atent :)) ...) inteleg sa platesti pentru emisiuni atunci cand doresti sa le vizionezi in avans ....
  • Dony Dony
    Nu imi vine sa cred frate, aproape 40k de abonati pe gunoiul ala de voyo ? noroc ca e Pastele azi ca i-as fi luat la injuraturi pe idiotii aia care platesc 3 euro pe luna pentru niste porcarii ordinare, cum baaa sa dai bani ca sa vezi niste inregistrari de emisiuni care au fost deja la tv si si-au luat deja banii pe ele, niste filme la fel care le-au difuzat acum nu stiu cati ani(auzi spiderman 1;a aparut deja partea 4 inapoiatilor sau man in black 1..doamne) si alte vechituri sau serialele lor de c***t care tot le redifuzeaza si reia incontinuu pe la alte programe gen la bloc, las rahat, baieti buni, tanti florica, spitalul de c***t sau seriale din anii 80 gen seinfeld si familia bundy care le face reclama parca cine stie ce seriale de top din 2012-2013 sunt , doamne fereste nici 3 euro pe an nu as da , va meritati soarta astia care platiti sunteti prea prosti asa site mai limitat ca vomo ala nu am mai vazut..vai de capu vostru 80-90 de filme din anii 80-90 , seriale din satul "fierbinti" seriale fumate demult tot din anu 80-90 sau unele din 2000+ dar sunt doar cateva sezoane nu toate(=))) plus ce mai dau ei la tv , aa si va convenea sa stati sa dati 3 euro ca sa vedeti programele lor atunci cand a fost cearta cu Romtelecom aia a fost defapt o manevra ca si cand au facut plangere la CNA sa inchida siteurile de seriale sa numai aveti nicio scapare sa le platiti voi.. VA PLACE BA SCLAVILOR SA VA IA TOATE OPTIUNILE SI SINGURA SOLUTIE SA RAMANE DOAR SITEUL LOR SA PALTITI PT UN C***T NU ? HUAAA !!
  • nelu nelu
    Raul, ai auzit de torrente? cine dracu te pune sa te uiti pe vplay?
    pe torrente gasesti serialele la calitate HD. Pe torrente gasesti toate serialele din America la calitate SD si HD
  • Expertul, Expertul,
    Numarul total de abonati voyo e gresit. voyo romania 39.100+ voyo croatia6.300+voyo bulgaria 7.600+ voyoslovenia 33.600+ voyo cehia 26.500+ voyo slovacia 15.300 total 128.400
  • Raul Raul
    prefer sa dau 3 Euro pe luna sa vad ce vreau sa vad la calitate buna, decat sa ma uit undeva pe net gratis la calitate de rahat :)
  • focus sat focus sat
    ma asteptam la un numar mai mic
  • Ne0 Ne0
    Dar nu te gandesti ca poate ai tu ceva la cap? Haznalele pe care tu le divinizezi, pregatesc si ele (copiaza ca de obicei Pro-ul) o platforma asemanatoare. Atunci, dupa gandirea ta de BOU, toti cei care se aboneaza la haznale sunt in regula? Nu mai au ceva la cap?
    Daca esti prost, stai acasa, sa nu te mai vada si altii!
  • radu radu
    Da sigur, de asta si cei de la Intact planuiesc o asemenea platforma. Se vede ca merge treaba.
  • Radu100% Radu100%
    Scuzati-ma ca sunt rau, dar cei 39.000 de abonati Voyo au ceva la cap sa scoata lunar bani din buzunar pentru NIMIC.
  • eusss eusss
    eu nu cred ca au nici 30,000 de abonati.de ce sa platesti cand ai gratis? In plus ai HBO cu "noutati". Momentan mi se pare un serviciu inutil.
  • anuta anuta
    si eu am vazut house of cards. gratis. pe net. ffff buuun.

Trimite un comentariu

sus