Skip to main content

YouTube va lansa primele canale cu abonament

 

Sursa foto: StirileProTv.ro
Sursa foto: StirileProTv.ro

Publicitate

Google pregăteşte un serviciu pe bază de abonament pentru unele dintre canalele video ale platformei online de videoclipuri YouTube, în scopul adăugării unei a doua surse de venituri, scrie Le Figaro, care citează Financial Times.

Măsura ar putea fi anunţată cel mai devreme în această săptămână şi s-ar putea aplica pentru aproximativ 50 de canale YouTube, potrivit unor surse apropiate situaţiei.

Utilizatorii se vor putea abona la fiecare dintre aceste canale pentru 1,99 dolari/1,50 euro pe luna. Această măsură este valabilă pentru Statele Unite.

Compania de cercetare de piaţă eMarketer estimează că publicitatea online, pe acest segment, va creşte de la 2,93 miliarde de dolari la 4,14 miliarde de dolari în 2013, dar va reprezenta numai 2,4% din cheltuielile totale cu publicitatea în Statele Unite ale Americii.

Canalele de televizune prin cablu şi satelit s-au arătat interesate de serviciul pe bază de abonament al YouTube pentru a obţine venituri din show-uri mai vechi şi programe noi, potrivit unei surse.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bereczki bereczki
    incet dar sigur nu vom mai sta pe youtube gratuit . banii astia ce fac din oameni

Trimite un comentariu

sus