Skip to main content

28 Iunie. CSM: Declaraţiile lansate în emisiunile Antena 3 au adus atingere independenţei şi credibilităţii justiţiei

 

CONFERINTA - CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII

Publicitate

RĂSPUNS. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a stabilit că afirmaţiile şi declaraţiile lansate în emisiunile postului de televiziune Antena 3 al trustului Intact, în legătură cu activităţile desfăşurate în cadrul procedurii penale în cazul lui Sorin Alexandrescu, au adus atingere independenţei, prestigiului şi credibilităţii justiţiei, cu consecinţa subminării autorităţii sistemului judiciar, se arata într-un comunicat al CSM, citat de HotNews.

Plenul CSM a analizat Raportul cuprinzand rezultatele verificarilor efectuate de Inspectia Judiciara, ca urmare a solicitarii conducerii CSM cu privire la apararea independentei sistemului judiciar, adresata Inspectiei Judiciare, in legatura cu declansarea de catre Trustul INTACT, in perioada 30 mai 2013 - 6 iunie 2013, a unei campanii sustinute, agresive si cu depasirea oricaror reglementari si standarde in materia libertatii de exprimare impotriva unor institutii ale sistemului judiciar, in legatura cu activitatile desfasurate in cadrul procedurii penale privind persoana inculpatului Sorin Alexandrescu.

In urma analizarii aspectelor relevate de Raportul Inspectiei Judiciare, "plenul CSM a apreciat ca afirmatiile si declaratiile de genul celor lansate in spatiul public, in cadrul emisiunilor mentionate ale postului de televiziune Antena 3 al trustului Intact, prin natura lor si impactul asupra opiniei publice, au adus atingere independentei, prestigiului si credibilitatii justitiei, cu consecinta subminarii autoritatii acesteia, a sistemului judiciar in ansamblul sau. Drept urmare, plenul Consiliului a decis ca solicitarea conducerii CSM, de aparare a independentei sistemului judiciar, este deplin justificata si a procedat la admiterea cererii", se arata in comunicatul de presa.
CSM: Declaratiile lansate in emisiunile Antena 3 au adus atingere independentei si credibilitatii justitiei, cu consecinta subminarii autoritatii acesteia


ŞI AFGANII AU TALENT. Simon Cowell, creatorul francizei „Got talent“, va lansa la toamnă emisiunea şi în Afganistan, cu toate că pe teritoriul respectiv au loc constant atacuri sângeroase şi proteste, scrie Adevărul.
Celebrităţile locale vor juriza emisiunea, iar audiţiile vor începe în următoarele luni. „Simon a crezut dintotdeauna că acest concept al talent-showului poate funcţiona oriunde pentru că indiferent de locul în care eşti, oamenii au talente extraordinare“, a spus un specialist despre programul ce are corespondent şi în România.
Producătorul Simon Cowell lansează „Afganii au talent“


EMISIUNI NOI. Canalul de documentare History va difuza noi episoade din cele mai apreciate seriale din grilă. Noul sezon din „Aşii amanetului” va începe pe 1 iulie, de la 21:00, şi va fi difuzat în fiecare luni, scrie Evenimentul zilei. Emisiunea prezintă magazinul de amanet “Gold & Silver”, de la periferia Las Vegasului, unde trei generaţii Harrison - bunicul Richard, fiul Rick şi nepotul Corey - conduc o afacere de familie. În sezonul 8, un nou recrut se alătură echipei în schimbul de noapte: Olivia Black. Ambiţioasă, îndrăzneaţă şi dornică să înveţe, ea speră să se adapteze rapid la ritmul alert al casei de amanet.
În iulie noi serii din „Aşii amanetului”, „Aşii amanetului din Louisiana” şi „Restaurări”


LUPTA TELECOMULUI PE TV. Cea mai competitivă categorie de produse şi servicii este formată din companiile de telecomunicaţii. Pe acest segment se desfăşoară, zi de zi, cea mai dură luptă pentru atragerea de clienţi şi câştigarea de cote de piaţă. Volumul de publicitate TV pentru categoria „Comunicaţii” a scăzut cu 4,2% în perioada 1 ianuarie – 15 iunie 2013 faţă de anul trecut, scrie Forbes România.

Reclamele TV comandate de operatorii telecom şi de firmele de comunicaţii au acumulat 83.259 puncte de audienţă pe segmentul comercial (urban, 18 – 49 de ani), în prima parte a anului (1 ianuarie – 15 iunie). Volumul de audienţă s-a menţinut la nivelul anului trecut, cu o uşoară scădere de 4,2%.
Nesfârşita bătălie a giganţilor telecom, în fiecare zi, la televizor


NUMIRE. Felix Tataru, fondator al Grupului GMP, a fost ales Senior Vice President al IAA Worldwide în cadrul întâlnirii anuale a Boardului IAA care a avut loc pe 18 iunie la Cannes, scrie IqAds. Această funcţie presupune ca după 3 ani de mandat ca Senior Vice President, Felix Tătaru va deveni automat Preşedinte Mondial al IAA. Noii membri din Consiliul Director au mandate valabile până în luna mai 2016.
Felix Tataru a fost ales Senior Vice President al IAA Worldwide


LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi Gabi
    Da, dar dupa arestari probabil vor urma niste arestari in strada, asemanator cu cele de la Istanbul.
  • Dorin Dorin
    nu e o idee rea... chiar ei ar chema mascatii... pentru audienta sunt in stare de orice
  • penibil penibil
    sa trimita mascati dupa ei si sa rezolve problema =)) niste arestari in direct le ar aduce niste audiente astronomice =))
  • meteor meteor
    Cele mai importante prejudicii aduse credibilitatii justitiei le-a adus...justitia insasi prin intreaga sa prestatie de dupa '89 !

Trimite un comentariu

sus