Skip to main content

3 Iunie. Voiculescu, după ce RTV a relatat că a plecat din ţară: Călătoresc frecvent. Nu are nicio legătură cu Sorin Alexandrescu

 

 DAN VOICULESCUVOICULESCU PLECAT. Dan Voiculescu a reacţionat pe blogul său la informaţiile difuzate de România TV duminică seară potrivit cărora ar fi plecat din ţară după arestarea directorului Antena TV Grup, Sorin Alexandrescu, afirmând că este plecat dar că acest lucru nu are legătură cu cazul Alexandrescu, scrie HotNews.ro. "Dacă cineva crede că mă ascund acum este fie prost, fie ticălos", scrie preşedintele fondator al partidului conservator.

"În aceste zile, speculând un conflict comercial denaturat într-un dosar penal din motive care, sunt convins, vor fi elucidate de justiţie , s-a declanşat o nouă campanie furibundă de denigrare orientată împotriva mea, a familiei mele şi a trustului Intact," afirmă el.

"Astăzi, duminică, 2 iunie 2013, un post căruia îi voi intenta un nou proces, comunică, în regim de breaking news, că aş fi plecat din ţară pentru a evita consecinţele dosarului Sorin Alexandrescu.


Dan Voiculescu, după ce România TV a relatat că a plecat din ţară: Călătoresc frecvent, sunt şi acum plecat, mă voi întoarce joi. Nu are nicio legătură cu Sorin Alexandrescu


SCHIMBĂRI DE GRILĂ LA DIGI24. Sanda Nicola revine la pupitrul ştirilor, Adriana Nedelea debutează alături de corespondenţii din ţară, iar Alice Iacobescu prezintă România24, scrie Evenimentul zilei.
Debutul verii aduce modificări importante de grilă, din 3 iunie, la Digi24. Anca Dumitrescu şi Marius Pancu rămân amfitrionii Digimatinalului, de la 07 la 10.00. De la ora 10.00, la pupitrul România 24 vine Sanda Nicola, care va prezenta Jurnalele de ştiri de la 10.00, 11.00 si 12.00.Vineri Ioana Ţigănilă va fi prezentatoarea România24 în locul Sandei Nicola.

De la ora 12.00 până la ora 14.00, de luni până vineri, Timea Bereczki le va aduce telespectatorilor toate informaţiile zilei la Digi24. De la ora 14.00, din 3 iunie, Adriana Nedelea debutează la Digi24 cu o emisiune realizată într-un format grafic de excepţie.
Digi24 îşi schimbă grila


LANSARE DE CARTE LA CNA.Mass-media şi democraţia în România postcomunistă”, un volum cu peste 30 de autori, se lansează luni de la ora 11.00 la sediul CNA. Analizele „contributorilor“, atât teoreticieni ai ştiinţelor politice cât şi practicieni din presă, acoperă cei 23 de ani de jurnalism liber. Cartea conţine explicaţii ale declinului calităţii presei în proaspăta democraţie românească cât şi analize detaliate ale unor fenomene precum „şantajul de presă“, scrie Adevărul.

Lansarea volumului „Mass-media şi democraţia în România postcomunistă“ are loc în sala „Ralu Filip“ din sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului, în prezenţa coordonatorilor volumului, profesorii Daniel Şandru şi Sorin Bocancea de la Universitatea „Petre Andrei“ din Iaşi. Preşedintele CNA, Laura Georgescu, va conduce dezbaterea pe marginea acestui volum iar cartea va fi prezentată de jurnalistul Emil Hurezeanu şi de Radu Călin Cristea, membru al CNA.
O carte despre degringolada din media: De la relaţia dintre politicieni şi jurnalişti până la istoria şantajului de presă


EXPOZIŢIE MEDIAFAX FOTO. Mediafax Foto a lansat pe 1 iunie, în Băneasa Shopping City, o expoziţie cu 60 dintre cele mai reprezentative fotografii din Albumul "Best of 2012", scrie Mediafax. Fotografiile pot fi admirate la etajul 1 în incinta Băneasa Shopping City, în perioada 1-20 iunie. Albumul, din colecţia Best of, a fost lansat la începutul lunii mai şi întruneşte cele mai expresive fotografii realizate de fotoreporterii şi colaboratorii Mediafax Foto pe tot parcursul anului trecut.

Expoziţie de fotografie Mediafax Foto "Best of 2012" în Băneasa Shopping City


SUA AJUTĂ INTERNETUL DIN IRAN. Statele Unite au anunţat joi anularea unor sancţiuni economice şi financiare impuse Iranului, autorizând vânzarea de echipamente şi componente software către particulari iranieni, cu scopul de a facilita accesul la Internet şi de a lupta împotriva cenzurii regimului, scrie Mediafax.
Anularea acestor sancţiuni va "permite cetăţenilor americani să furnizeze poporului iranian echipamente de comunicare mai sigure şi mai sofisticate, cu scopul de a comunica între ei şi cu lumea întreagă", precizează comunicatul Trezoreriei americane.
Washingtonul anulează unele sancţiuni impuse Iranului pentru a facilita accesul la Internet


AUTENTIFICARE PRIN TATUAJ. Motorola încearcă să revină la rădăcini, mai exact anii în care se axa pe inovaţii şi lansarea de produse care să schimbe trendurile în piaţă. Compania a anunţat la D11 telefonul Moto X dar şi un sistem inovator de autentificare online a€“ printr-un tatuaj, scrie Wall-Street.ro.
Smartphone-ul Moto X va fi lansat în toamnă şi va fi realizat în SUA, Texas.
Sistemele de parolare ale viitorului vor implica doctorii de înghiţit, tatuaje electronice şi alte sisteme mai mult sau mai puţin surprinzătoare.
Viitorul autentificării online: prin tatuaje sau pastile [VIDEO]

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Buna Buna
    3 Mai sau 3 Iunie?

Trimite un comentariu

sus