Skip to main content

Adrian Sârbu în primul număr al Jurnalului Naţional de-acum 20 de ani: „un distins mass median”

 
Capturaţi ecranul complet 07.06.2013 111555.bmp
Capturaţi ecranul complet 07.06.2013 111555.bmp

Capturaţi ecranul complet 07.06.2013 111555.bmp

Publicitate

ANIVERSARE. Părintele Pro TV, Adrian Sârbu, apărea în primul număr al Jurnalului Naţional, lansat în urmă cu fix 20 de ani. Fotografia, „obţinută cu bani grei", este însoţită de  o explicaţie de senzaţie: „După ce s-a ocupat de campania FSN în 1990 şi s-a implicat puternic în radio şi televiziune, Adrian Sârbu şi-a propus un obiectiv de maximă importanţă: cucerirea Cupei Presei. Acest instantaneu,obţinut cu bani grei, ni-l relevă pe distinsul mass-median încă ameţit de succes, stingând ţigara într-o farfurie cu alune, supt din priviri de o tânără colaboratoare”.

Prima ediţie a ziarului a fost postată integral pe jurnalul.ro cu ocazia aniversării a 20 de ani de la lansarea Jurnalului Naţional.

În aceeaşi ediţie semna articole, la secţiunea „Delicte, corupţie, abuz” şi jurnalistul Cristian Sabbagh, acum prezentator al ştirilor de la Kanal D.

Capturaţi ecranul complet 07.06.2013 105539.bmp

Ediţia aniversară Jurnalului Naţional de astăzi pune pe prima pagină o poezie, „Suntem aici de 20 de ani”, semnată de Marius Tucă, directorul ziarului. Primul număr a fost lansat pe 7 iunie 1993, condus fiind de Dan Diaconescu.

Vânzările ziarului se situau, în anii 2000 la 70.000 de exemplare pe ediţie. În 2004, ziarul a atins apogeul, având o medie de 139.000 exemplare pe ediţie. În prezent, publicaţia a ajuns la 17.700 de exemplare.

În continuare, câteva capturi de copertă din Jurnalul Naţional

Capturaţi ecranul complet 07.06.2013 100016.bmp
Prima ediţie a Jurnalului Naţional - Sursa foto: Jurnalul.ro

Capturaţi ecranul complet 07.06.2013 100308.bmp
Sursa foto: Jurnalul.ro

Capturaţi ecranul complet 07.06.2013 100317.bmp
Sursa foto: Jurnalul.ro

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ano.nim ano.nim
    Si interesant este ca Dan Diaconescu a condus Jurnalul National... Voiculescu nu ar recunoaste niciodata acest lucru...
  • paul S paul S
    Era un pic de ironie, un pic de istetime in titluri. Titlul in presa voastra mizerabila de azi ar fi: "Sarbule, ce-ti mai place sa te umfli cu arahide!" Sau: "Janine, ai ramas fara bani? De ce mananci din farfurii de plastic?" Presa a fost adusa la nivel de gunoi si prin ea toata societatea. Ce frumos suna titlul cu "masmedianul"... Parca-l vad ranjind cu mana la gura pe domnu' Dan, in blugi, tanar (cu parul la fel de negru ca massmedianu') dand titlul asta acu' douaj' de ani.
  • Turnatoru' de serviciu Turnatoru' de serviciu
    Explicatia pozei cu Sarbu, pe langa faptul ca este complet cretina, afirma si o prostie, omul asta nu a fumat niciodata...dar ma rog, in epoca gaina nastea pui vii (posibil ca autorul sa fie fiul gainii:-)). Oricum este amuzant :-D
  • Bogdan N Bogdan N
    Salutare,
    Ideal ar fi ca poza sa se deschida in acesta pagina :)
  • croatu croatu
    tanara colaboratoare de langa Sarbu raspundea le numele de Janine...
  • nume nume
    sau celalalt articol "15.400 de lei pentru a forma o echipa"... daca il citesti, intelegi ca de fapt aia primisera cate 15.400 de lei de la fiecare muncitor, ca sa ii mentina in echipa... ma rog, creier de sabah...
  • nume nume
    ce condei avea sabah... mare jurnalist... cica politia l-a arestat pe unul care "in schimbul unor sume de bani a inselat mai multe persoane". adica, dupa sabah, ala primea bani ca sa insele oameni...
  • nume nume
    mda, jurnalul vad ca a fost o mizerie de la lansare si pana in prezent...
  • Dragos Dragos
    A se remarca reclama de pe ultima pagină la ceea ce urma să devină Antena 1: „în curând va emite RTV Intact”.
  • anne anne
    cand postati audientele serialelor tv pe luna mai 2013

Trimite un comentariu

sus