Skip to main content

Care este limita? Fişa medicală a Alexandrei Stan, postată pe internet

 

Alexandra-stan
Foto: fanpop.com

Publicitate

DERAPAJ. Cazul Alexandra Stan a împins la limită goana după subiecte cât mai interesante despre subiect.

De exemplu, ziarul Libertatea a prezentat, în ediţia online de ieri, imagini ale actelor medicale care atestă starea de sănătate a cântăreţei Alexandra Stan, în urma conflictului violent în care aceasta a fost implicată. Imaginile sunt la limita confidenţialităţii actelor medicale, dar şi a protecţiei datelor cu caracter personal.

Astfel, diagnosticul pus de medicii care au consultat-o pe cântăreaţă a apărut vizibil într-un facsimil, iar datele personale (CNP, adresa) au fost şi ele prezentate integral în imaginile certificatului medico-legal.

acte_spital

Ulterior, linkul de pe site-ul ziarului a dispărut de tot. În facsimilurile alăturate, Paginademedia.ro a blurat datele personale publicate de ziar.

astan

Ştirea, care a apărut cu titlul ”O nouă dovadă incontestabilă că Alexandra Stan a fost bătută”, a fost preluată de câteva site-uri şi portaluri de ştiri mai înainte de a fi ştearsă de pe pagina ziarului Libertatea.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • nume nume
    auzi, tie nu iti miroase de la o posta a facatura? pepe si cu oana au divortat ca sa faca bani de la televiziuni (oricum nu stateau din dragoste), gabi cristea si barba-su au divortat tot pentru bani, acum alexandra stan nu putea sa divorteze ca nu era casatorita, deci, a incasat-o pentru rating. o sa ii creasca cota la concerte, o sa ia 2000 de euro si nu o mie ca pana acum, sau cat lua ea). certificatul ala medical e suspect... un singur indiciu: uita-te la data, ai mai vazut vreun medic care sa modifice data si chiar atat de grosolan? anul 2013 e scris inghesuit in 2 casute, iar ora 20.45 e scrisa labartat pe 4 casute...
  • Florin Ghioca Florin Ghioca
    asta cu "esti clasa, ma" nu numai ca nu am inteles-o, dar nici nu stiu de cand/de ce ne-o permitem. sau tu esti fost coleg de generala si nu stiam io? :)
  • lol lol
    Florin, esti clasa, ma, nu te stresa, mergi inainte. Sterge comentariile, asa se face cand esti meserias.
  • Florin Ghioca Florin Ghioca
    poate ati observat ca am acoperit datele personale, confidentiale....? :)
  • Tataee Tataee
    bine punctat, andrei. subiecte de 2 bani.
  • Radu09 Radu09
    daca nu va place nu mai cititi ziaru Libertatea
  • andrei andrei
    pai, si voi daca mai publicati inca o data fisa aici, cum se cheama?:)
  • lol lol
    Domnule Florintrist Ghioca, cand te hraneai din link-urile de pe Libertatea era misto, nu?

Trimite un comentariu

sus