Skip to main content

City FM se întoarce la fostul acţionar. Cum a ieşit Adevărul Holding din schemă

 

radio-studio

Publicitate

Radio Click FM (fostul Radio City) se întoarce la proprietarul iniţial, Adrian Andrici, a declarat în faţa membrilor CNA directorul general al postului, Cristian Răileanu . „Contractul dintre Adevărul Holding şi firma Radio City FM Bucureşti a fost denunţat având în vedere că Adevărul Holding a intrat în procedură de insolvenţă”, a spus Răileanu

Am lăsat Click FM pentru moment, dar intenţia noastră este ca din toamnă să intrăm pe City FM şi să revenim la formatul rock", a mai precizat directorul City FM. 

Reprezentantul Radio City s-a aflat în faţa membrilor CNA pentru a cere o prelungire cu încă nouă ani a licenţei din Bucureşti a Radio City FM, licenţă care a expirat pe 22 mai.

Firma Radio City FM Bucureşti este de asemenea în insolvenţă, dar potrivit directorului postului această situaţie este temporară. „A fost declarat recurs la această decizie, iar termenul este pe 10 iunie”, a spus Răileanu.

Dinu Patriciu a achiziţionat 60% din City Fm de la Adrian Andrici în 2011, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Prelungirea licenţei Click FM a fost amânată pentru o şedinţă viitoare, pentru ca reprezentanţii postului de radio să aducă documente suplimentare.

SC Radio City FM Bucureşti deţine trei licenţe audiovizuale pentru radiodifuziune în Bucureşti, Sibiu şi Roman.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cara-m cara-m
    Reveniti....pt ca de la disparitia CityFM nu am mai ascultat NICI UN post de radio !
  • ana ana
    ok, ne spui si televiziunea, daca tot te-ai apucat sa faci publicitate sau vrei sa scoti niste bani de la patron inainte?
  • tom tom
    oricum e singurul radio cu muzica ok, adica este fix ce lipseste pe piata- alternative music, dar difuzeaza si alte genuri rock, dar mai din zilele noastre, nu de 100 de ani ca pe rock fm
  • Nicu Nicu
    Inteligentza maxima la astia. Si Patriciu si Andrici asta =ciuma srl-urilor.
    Adica, cine e in piata asta de business, ar trebui sa se fereasca de astia. Nu ca sunt neaparat tzepari, dar e bine sa nu le subestimezi prostia.
  • John Doe John Doe
    Adrian Andrici traieste in alta lume, crede ca daca a reusit sa strecoare o clauza abuziva in contractul de cesiune parti sociale inseamna ca modeleaza realitati. In plus, se lasa pacalit si de avocati foarte slabi.
    In primul rand, art 86 din legea insolventei: "(1) Contractele în derulare se consideră menţinute la data deschiderii procedurii. Orice clauze contractuale de desfiinţare a contractelor în derulare pentru motivul deschiderii procedurii sunt nule. " Pentru nonjuristi: clauzele care invoca insolventa ca motiv de reversare/anulare/reziliere nu produc efecte (decat in mintea lui Andrici si a avocatilor lui).

    In al doilea rand: Patriciu a ajuns actionar majoritar in urma unei majorari de capital, nu in urma cesiunii. In cel mai bun caz pentru Andrici, daca se aplica clauza respectiva (nula, de altfel, insa o consideram de dragul argumentatie), Adevarul Holding pierde cele 10 parti sociale care fac obiectul cesiunii, deci scor final Andrici:Adevarul = 3100 : 4625 parti sociale (adica in mare tot 40:60). Ca sa modifici structura de ownership iti trebuie o modalitate de a anula majorarea de capital, care a fost aprobata de AGA in 2011, care hotarare AGA se putea contesta in maxim 1 luna.

    Andrici era convins ca trimite contractul ala la Registrul Comertului si RC opereaza "corectia" :D. Deci, mai usor cu scenariile astea, n-au nicio legatura cu legea.
  • waefd waefd
    eu nu inteleg nimic... deci in 2011 patriciu a cumparat 60 la suta din postul asta de radio... acum fostul proprietar spune ca a denuntat contractul si ca o sa redevina proprietar? nu stiu cum arata contractul ala, dar ma gandesc ca nu poti sa il dai afara pe noul proprietar doar pentru ca e in insolventa?????
  • Român Român
    Cristian Răileanu, nu Ciprian !
  • Concurentza Concurentza
    :)
  • Andreea Andreea
    In curand va aparea o ancheta la una dintre televiziuni despre genstionarea frauduloasa a fondurilor europene in cadrul unui proiect POSDRU, desfasurat de catre firma Radio CityFM SRL. O sa aflati cu nu au fost platiti elevii si profesorii implicati in proiect.

Trimite un comentariu

sus