Skip to main content

CNA acordă licenţă pentru postul regional eStrada. Petre Magdin se va ocupa de divertisment.

 

CNA

Publicitate

CNA a acordat licenţă prin reţelele electronice postului eStrada, care va acoperi mai multe judeţe din zona Munteniei. Partea de divertisment a postului va fi gestionată de Petre Magdin, care a realizat timp de mai mulţi ani emisiunea Întâlnirea de la miezul nopţii de la TVR. Potrivit reprezentantului postului, şi Luminiţa Anghel ar urma să aibă o emisiune în cadrul postului.

eStrada, post cu sediul în Bucureşti, va avea 40 de angajaţi, iar reprezentantul postului estimează că va avea cheltuieli de 80.000 de lei pe lună.

În conducerea postului sunt Laura Ciuhu (care conduce revista Business Woman), Mariana Bechir (redactor-şef), Petre Magdin (şef la divertisment), Mihail Sandu (director de programe), Valentin Iliescu (acţionar).

Valentin Iliescu, acţionar:

  • „Am plecat de la ideea că aici în Bucureşti nu există nicio televiziune locală sau regională. Ne-am propus să facem o televiziune regională.
  • Este o televiziune de informare. Pe partea de informare, un rol important este cel educativ. Avem parteneriate stabilite cu tot ce înseamnă mediul şcolar. De la copii şi tineri până la persoane adulte şi publice.
  • Televiziunea noastră îşi propune să asigure un rol cultural. În Bucureşti se întâmplă foarte multe evenimente. Trebuie să iniţiem o serie de evenimente în parteneriat cu primăria.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • rimaru rimaru
    Acum lucrurile stau in felul urmator la Estrada TV. Au venit fel de fel de controale de la CNA, care doar ei stiu ce au controlat daca Valentin Iliescu continua sa emita fara probleme. Grila aprobata de CNA nu a fost respectata niciodata, doar carismaticul Valentin Iliescu e pe post de dimineata pana... dimineata. In plus, ar trebui sa stie CNA-ul, ca doar cu asta se ocupa, la butoane sta soferul, de sunet se ocupa fotograful, iar de tehnic asistenta de la sport (sportul e singurul departament care functioneaza pentru toate celelalte, iar stirile de pe burtiera le fura de pe agentii pur si simplu). Un singur om nu a fost acreditat pe institutii. Tot CNA-ul ar trebui sa stie ca realizatorii au plecat din cauza ca nu-si pot exercita meseria de ziarist, fiindu-le impuse conditii comerciale aberante si ilegale. De 4 luni nu a fost platit niciunul dintre contractele pe drepturi de autor - acestea din urma nu au fost inregistrate la fisc de Iliescu, iar el continua sa ruleze oameni, spunandu-le celor care pleaca <>. Se pare ca acest domn are un viitor politic deosebit, altfel nu inteleg cum poate sa nu dea socoteala pentru bataia de joc si dispretul fata de oamenii care au lucrat pentru el.
  • sato sato
    Cineva il tine in brate pe micul pedeleu pentru ca nu vad cum a trecut prin inspectiile care nu iarta pe altii. Cateva zeci de angajati au deschis actiuni in instanta impotriva lui. Sper sa scrie cineva si despre asta pentru ca pe pagina de media apar doar articole pozitive iar tipul da tepe dupa tepe.
  • rimaru rimaru
    Lucrurile cu estrada tv stau in felul urmator: iliescu e un individ jalnic, fara un chior in buzunar, care se joaca de-a televiziunea. Habar nu are de management, nu stie ca o televiziune costa un minim de 20 de mii de euro pe luna, chiar daca stai cu o mira pe ecran, fara productii, dar se tot plange ca oamenii, adica realizatorii si producatorii, nu-i aduc bani. In momentul acesta, are trei emisiuni care merg: una de sanatate, una pentru copii si alta de folclor. Valentin Iliescu este un personaj mediocru, care nu e in stare sa-si aduca politicieni de calibru in propria televiziune. In loc sa alerge dupa bani, ca doar e afacerea lui, face productii de cacao si sta nonstop pe sticla, de neconceput chiar si pentru un post local. Nu stiu cine il protejeaza, dar daca ar intra garda financiara in contractele lui, ar fi legat pe loc.
  • Faliment Faliment
    Cat de curand ii pleaca si restul de oameni. Are datorii de cateva milioane, salariile nu le-a platit din noiembrie, comportamentul este execrabil si mai are o gramada de trepadusi prin preajma. Joaca la coarda sensibila si cerseste mila si compatimire. A avut oameni si toti s-au carat ca nu i-au suportat fitele.
  • Marcel Constantin Radu (Mecere) Marcel Constantin Radu (Mecere)
    N-ar strica sa verifice onor domnii de la CNA "casetele martor" pentru octombrie si noiembrie. Cel putin ar putea sa i le ceara (pentru ca nu exista, individul asta a dat drumul studioului fara sa aiba minimul de aparatura, asa cum bine preciza cel tepuit de Iliescu). Au fost trei echipe care i-au cerut sa se conformeze reglementarilor legale si nici pana acum nu a facut-o. Oricum, de vina sunt angajatii pentru ca el e stresat si obosit de atata munca + problemele familiale din care o sotie cu cancer, el cu diabet, neamuri batrane si bolnave. Poate reuseste cineva sa ii dea un concediu ca sa poata remedia si problemele de la TV si pe alea de acasa.
  • sato sato
    Nu are licente. Poate doar sa le ia ochii alora de la BSA cu niste licente vechi. Dar pe ce are pe acolo nu e instalat ceva cu licenta. Toate computerele au programe cu crack pe ele. Venise intr-un timp o tipa de la Pro si incepuse sa puna ordine. Tipa a rezistat o luna - Iliescu avea impresia ca o da pe spate cand ii ofera functia de director tehnic si a ramas prost cand tipa l-a refuzat. Nu stiu ce a reusit pentru ca oamenii noi erau de la Antena si au venit dupa ce echipa veche si-a dat demisia in masa. Tot pe motiv de neplata. Mai bine ii spuneau eBulevad in loc de eStrada, ca se plimba lumea ca pe Corso. Nu i-ar strica niste inspectii, macar sa stie ca nu o sa-i mearga mult in halul in care isi bate joc de oameni. Ca majoritatea pleaca, asta le retine banii si crede ca asa trebuie sa fie condusa o televiziune. Oricum, individul asta se pregateste de europarlamentare. Asta e scopul lui si de asta si-a facut TV.
  • țepuit de Iliescu țepuit de Iliescu
    Să nu-mi spună cineva că CNA nu dă licențe pe ochi frumoși! Cum dracu a luat licență eStrada? Spunea un haios care a trecut pe acolo dar s-a liniștit repede si a plecat că la cercul TV de la Casa Pionierilor și șoimilor patriei era aparatură mai nouă decât la eStrada. Cum să faci televiziune cu 2-3 camere de filmat nunți, care se defocalizează după 5 minute? Cu un pupitru în regie cu an de fabricație 1977? Cu montaj pe niște râșnițe de calculatoare în Premiere (apropos, o avea licență pe suita Adobe?) În plus, nici grila prezentată la CNA nu se respectă. Apare Iliescu de dimineața până seara pe ecran cu toate interviurile pe care le-a luat de cand era la Etalon TV, o altă țeapă a lui Iliescu. Eu am stat 2 săptămâni, iar în ziua de leafă mi-a zis că am fost în probe perioada asta și că nu mă plătește. Să mai întreb de contracte?
  • Bubu Bubu
    Din toti cei care apar in articol, nu a rezistat nici unul! L-a avut pe Isopescu - a facut omul ala o emisiune si a plecat scarbit. Si tot asa... iar cand vreunul din oamenii de televiziune se supara si pleaca, angajatilor (care urmau sa faca parte din echipele respective) li se transmit tot felul de porcarii: ”m-a santajat sa ii dau 3000 euro pe emisiune!”, ”nesimtitul de ... avea pretentia sa ii angajez si nevasta”, ”parazitii astia voiau sa imi ia banii dar nu se gandeau sa aduca ceva”.
  • Bubu Bubu
    eStrada e cea mai buna gluma din audiovizual. Patronul joaca mereu la coarda sensibila cand e vorba sa-si plateasca angajatii sau sa cumpere echipamente ”sotia mea are cancer, eu am diabet, nu mai am bani”. Atunci de ce dreaq sta la TV? Nu stiu de ce nu se sesizeaza CNA-ul cand domnul asta nu are nici cea mai vaga idee despre respectarea grilei de programe. Sa mai spun ca nu are emisiunile din grila de programe trimisa la CNA?!? Pana acum i-au plecat doua echipe de tehnicieni: ii angajeaza iar cand e sa le dea banii oamenii se trezesc cu penalizari la salariu. Ceea ce e ILEGAL! Mai mult, pentru ca aparatura este analogica (genul de aparatura existenta prin 1980) nu prea mai dau randament materialele (inregistrate si apoi procesate digital). Parerea patronului? Cui nu-i convine sa-si aduca scule de acasa.
    Cand l-au umplut de blesteme angajatii, s-a suparat. Merita tot ce i se intampla: nu e usor sa mergi acasa, la familie, cu salariul ciuntit.
  • Momosi Momosi
    Va rog sa nu comparati absurditatea eStrada cu TvCity. Patronul nu are nici una din vedetele pe care le mentioneaza articolul - toti au plecat din prima saptamana. Dupa o alta saptamana a plecat si personalul tehnic. Acum il vedem pe Iliescu la toate emisiunile. Chiar nu se sesizeaza CNA-ul?
  • OLGUTZA OLGUTZA
    Frumoasa initiativa, dar cam stranie si foarte ciudata....cred ca iar o spalare de bani...Toti destepti, dar nici macar un research (cum spune romanul :)) nu au facut...De acord cu @alfa. Deja exista un post pentru Bucuresti, TV CITY care nu numai spera, ci chiar emite si e foarte activ, pledand pentru cultura si un mod de viata sanatos!
  • Mihaela Mihaela
    Nici macar nu v-ati documentat. Deja exista o televiziune pe Bucuresti, TVCITY. Sau B1 TV care, initial, tot exclusiv de Bucuresti se ocupa (e adevarat ca acum emite stiri din toata tara)...
  • alfa alfa
    TV City este tot post local, tot informativ, tot axat pe cultura... Nu prea au studiat piata :)
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Am modificat, multumesc
  • previzibil previzibil
    @iulia: vezi ca pe d-na de la Business Woman o cheama Ciuhu, nu Ciuc, si nu e actionar, ci director editorial.

Trimite un comentariu

sus