Skip to main content

Comisia Europeană a aprobat tranzacţia dintre compania-mamă a Pro TV şi Time Warner

 

CME

Publicitate

Comisia Europeană a aprobat achiziţionarea Central European Media Enterprises, compania-mamă a Pro TV, de către gigantul media Time Warner, potrivit site-ului instituţei europene.

Investigaţia Comisiei a confirmat faptul că această tranzacţie nu va avea efecte negative asupra competiţiei, întrucât activităţile celor două companii sunt complementare şi nu sunt într-o competiţie directă, se mai arată în comunicatul instituţiei.

Comisia a analizat efectele pe care le-ar putea avea tranzacţia în ceea ce priveşte competiţia în ţările în care CME este prezentă, Bulgaria, Cehia, Ungaria, România, Slovacia şi Slovenia.

În plus, investigaţia comisiei a arătat că nu se suprapun în ceea ce priveşte licenţierea conţinutului TV. CME operează posturi libere la retransmisie, în timp ce Time Warner deţine televiziuni contra cost ori posturi de filme premium, mai arată raportul.

Time Warner deţine în prezent 49,9% din Central European Media Enterprises.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    si de ce ma rog sa vedem protv-ul la coada clasamentului , cand a fost preluat de unul din cele mai puternice treusturi din lume
  • marius marius
    Gelu, cred ca faci o grava confuzie! Probabil te referi la Intact, adica antenele 1,2,3,4...
    Orice prost se uita la tv vede ca protv nu face politica. dar probabil tu faci parte din mocirla politica si tocmai asta te doare!
  • Gelu Gelu
    Oups. S-a dus vremea de aur pt. PRO!
    Asteptati-va sa-i vizionati de la subsolul audientelor. Oricum, acest trust jalnic a esuat in atitudini politice iresponsabile si partizane.

Trimite un comentariu

sus