Skip to main content

Directoarea de marketing a Antena Group, audiată la DNA pentru promo-ul „Mită în fotbal”

 

mita in fotbal

Publicitate

Cristina Jura, marketing manager la Antena Group, mâna dreaptă a lui Sorin Alexandrescu, este audiată la DNA, potrivit EVZ. Ea trebuie să dea explicaţii cu privire la promo-ul „Mită în fotbal”, difuzat de mai multe ori pe televiziunile trustului Intact.

Potrivit aceleiaşi surse, alţi şefi ai trustului Antena Group urmează să fie citaţi la DNA, pentru audieri. Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, s-a prezentat, vineri, la DNA, fiind citat în dosarul în care este acuzat că l-a şantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei.

Potrivit referatului DNA, Sorin Alexandrescu ar fi făcut presiuni asupra şefului RCS&RDS inclusiv printr-un material promo cu titlul "EXPLOZIV. MITĂ ÎN FOTBAL 3,5 MILIOANE EURO VIA ORADEA – BUCUREŞTI. ANCHETA JURNALISTICĂ ÎN CURÂND".

Promo-ul a fost difuzat, potrivit unei monitorizări de 208 ori, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • protopopescu protopopescu
    pacat de ea. Cristina este o super profesionista pe care lingaul ala de ciocolata o exploateaza in ultimul hal. sedinte numai la 11 noaptea. pentru ca daca el nu are familie, ca ai lui nu il baga in seama, atunci toata lumea trebuie sa fie la fel. cristina mai bine ramaneai la mccann.

Trimite un comentariu

sus