Skip to main content

Intact are de astăzi un site tabloid. Antena Play, lansare pe 1 iulie

 

captura spy news

Antena Group are de astăzi în portofoliu site-ul spynews.ro. Site-ul tabloid, realizat de departamentul digital al grupului, va fi gestionat, pe partea de conţinut, de redacţia de monden a emisiunilor Acces Direct şi Un show păcătos, după cum a declarat pentru paginademedia.ro Gusti Roman, head of digital Antena Group.

Echipa care se ocupă de spynews.ro este condusă de Daniel Coltuc, fost şef pe monden la Libertatea.

Antena Play, online de la 1 iulie

Portalul Antena Play care va reuni zona de conţinut video a posturilor Antena Group va fi lansat de la 1 iulie.

Antena Play va avea două structuri distincte, zona de emisiuni cu toate înregistrările şi zona de transmisii live unde se vor găsi cele 5 canale ale grupului. Platforma va putea fi accesată pe bază de abonament.

Antena Play ar fi trebuit să se lanseze pe 10 iunie, însă a fost amânată,  pentru că nu fusese făcută o notificare către CNA, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • „Danut” „Danut”
    Totul pentru audienta si bani. Pentru educatie este nevoie de munca si daruire.
  • Iulia Badescu Iulia Badescu
    Un nou mod de a fi la curent cu ce se intampla in tara asta, fara a fi dezinformat defapt. Felicitari Antenelor!
  • Axel Axel
    Foarte tare! Abia astept :D In sfarsit ceva ce cu siguranta va fi de calitate si ieftin pe langa, cred ca ne-am saturat cu totii de aglomerarea de pe site-urile posturilor concurente. Si sa nu mai vorbim de voyo care are niste tarife de te doare capul...
  • nimeni nimeni
    sunt curios cine va plati 10 lei pe luna ca sa se uite la posturile Intact. eu nu as plati, daca ar fi, nici 10 lei pt un abonament la cablu tv cu 100 de posturi. nu pt ca unele posturi se gasesc gratuit pe internet, ci pt ca nu am ce vedea.
    se vedem cati ani va rezista antenaplay. cu toate ca, viitorul televizunii e pe internet.
  • Horea Horea
    "... va lasa pe multi cu ochii in soare ... "

    1. Ce ne facem seara cand nu mai e ... SOARE?

    2. Se spune cireada (de bivoli, spre exemplu ;tot pe ... tort) , nu "cireaza"!
  • ROBERT12 ROBERT12
    foarte tare frate..........eu cred ca odata cu lansarea acestui program va lasa pe multi cu ochii in soare adica la modul ca toata lumea se va uita pe antena play.oricum antenele in general sunt lider peste tot iar cu acest program a pus cireaza pe tort.
  • marinika marinika
    mie mi se pare o ideea foarte buna cu lansarea acestui program.nu copiaza pe absolut nimeni nici pro tv-ul nici kanal d in general antenele sunt originale si profesioniste prin programele si emisiunile pe care le fac.
  • alex_2 alex_2
    presupun ca dupa lansarea site-ului o sa scoata inregistrarile si live-ul de pe celelalte siteuri. am observat ca de ceva vreme au marit mult compresia la stream-ul live, se vede oribil.
  • Boggy Boggy
    Site-ul arata bine.. desi sincer toate site-urile de monden par a fi acum trase la indigo. Si ca sa ii raspundem lui Marius, nu este nevoie de nici o licenta pentru presa scrisa, sau online... perioada lui Nea Ceasca a trecut !

    Despre antenaplay mi se pare ca proiectul este doar o gluma proasta a grupului Intact. Nu am sa vin cu jigniri cum gasim pe alte forumuri unde se discuta pe tema media, dar sa ceri 10 lei pe luna ca sa vezi inregistrari ale emisiunilor, disponibile acum gratuit pe site-urile lor si de asemenea sa ceri bani pentru transmisiunile live, la fel disponibile gratuit mi se pare o nerozie.

    Cei de la Intact au facut oare un research inainte sa dea drumul la proiectul asta ce se vrea un fel de voyo ? Banuiesc ca dupa ce ii vor da drumul, videonews si toate site-urile emisiunilor vor deveni inutile...

    Stau si ma amuz si ma gandesc ca in Romania, am ajuns sa platim pentru reluari la emisiuni , in timp ce in Statele Unite, unde televiziunile baga bani seriosi in productii de emisiuni si seriale, acest lucru este gratuit . Inca nu reusesc sa imi dau seama ce Dumnezeu m-ar putea convinge sa dau bani ca sa ma uit la reluarea unei emisiuni, sau sa ma uit la transmisiunea LIVE pe internet, cand am atatea alte posibilitati gratuite.
  • alex alex
    presupun ca vorbesti de cancan.ro care a fost preluat de MediaPRO.
    1 Este o mizerie ca toate celelalte tabloide
    2 Daca pro-ul nu avea cancanul fi sigur ca Intactul nu faceau spynews.ro care este condus de redactia celor mai " jegoase " emisiuni din Romania
    ( Acces Di(n)rect si Un show pacatos bleahhhh :)
  • cristi cristi
    dar al vostru ie pe bune cati bani a ingitit tigania voastra uitativa in gradina voastra si api vorbiti
  • Marius Marius
    Intact e definitia tabloidului, cum sa faca ei alt tabloid. Țigănia aia e doar un nou tentacul. Chiar nu deranjeaza pe nimeni numarul mare de tabloide in romania? Nu se sesizeaza nimeni pentru a nu mai acorda licente noi? Sau pentru presa scrisa nu e nevoie? Nu mai avem niciun ziar serios, nicio revista serioasa. Livram populatiei dejectii pe banda rulanta si apoi ne miram de rezultate...
  • grigutza grigutza
    Ce mishto sa faci un site cu un ziarist de la Libertatea (pe care l-ai platit bine ca sa plece de acolo!) cand tu ai muuulti ziaristi la ziarul tau (JN) pe care (cica) nu ai cu ce sa ii platesti. Sau nu vrei?
  • Lucian Lucian
    Daca PRO-ul e cu cancan iar Kanal D cu wowbiz, Antena 1 sa ramana in urma ?! noh.. nu se poate. Citez, de pe pagina de FB a site-ului, "SOCANTUL nostru ESTE PE BUNE". Serios !? :))

Trimite un comentariu

sus