Skip to main content

Lansarea Antena Play, amânată din motive de CNA

 

Intact sediu

Publicitate

Lansarea portalului Antena Play, care ar fi urmat să aibă loc în acestă seară, a fost amânată. Motivul ţine de o notificare pe care Antena Group a trebuit să o facă la CNA şi care nu a apucat să fie discutată de forul audiovizual.

Gusti Roman, head of digital Antena Group, a declarat pentru paginademedia.ro că Paraziţii, cei care ar fi urmat să deschidă această seară în direct portalul vor înregistra concertul şi-l vor pune pe Antena Play de îndată ce portalul se va lansa.

Potrivit lui Gusti Roman, Antena Play va fi lansat imediat după ce vor vedea avizul de la CNA. El a declarat că Antena Play trebuia să fie  discutat la CNA încă de săptămâna trecută, dar ordinea de zi a forului nu a mai ajuns şi la punctul legat de Antena Play.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • veronique veronique
    "head of.." nu conteaza care, cred ca si-o fura grav... Anunti o lansare cu surle si trambite si nu te asiguri deloc si pe la juridic... zici ca tu, miezul, o faci dar la aprobare o trimiti in ultima clipa
  • Axel Axel
    Nu vad ce e rau in denumirea managerilor " head of..." va legati de lucruri prea putin importante. Asta nu inseamna decat ca sunt o companie de prezent si viitor sa zic asa. Cat despre CNA, nu ma mira ca au intarziat avizul pentru antene, personal cred ca undeva prin CNA exista si un mic basist :)
  • Bogdan N Bogdan N
    inceput cu stangul pentru ei
  • Gaetano Gaetano
    Si cei de la Antena de ce au dat dovada ?? DE PROSTI E FARA MARGINI !!!
  • Larisa Ispas Larisa Ispas
    lipsa de profesionalism din partea cna-ului! nu s-au tinut de cuvant.
  • Gaetano Gaetano
    Penibilii astia de la Antena iar se dau victime !! Cat de tampit trebuie sa fi sa programezi din vreme o lansare, dar sa nu ai toate aprobarile necesare ??!! Profesionisti adevarati. Ce mai, nr. 1 de la coada !!! Jenant.
  • ROYCE ROYCE
    Din fericire, adevaratul PLAY, Google Play, functioneaza fara probleme.
  • miki miki
    Poate si-au dat seama ca ii costa lansarea cat salariilerestante de trei luni ale ziaristilor de la Jurnalul National...
  • AndreiP AndreiP
    Se pare ca CNA-ul se ocupa si cu asa ceva.
    http://www.cna.ro/Decizie-nr-320-din-29-mai-2012,5314.html
  • ROYCE ROYCE
    ESTE INEXPLICABILA ACEASTA ATITUDINE A CNA-ULUI.
  • Alexandru Stefan Alexandru Stefan
    Nici macar nu trebuia sa ceara acordul CNA. CNA nu are nicio competenta in legatura cu site-urile! De cand se ocupa CNA cu controlul si autorizarea continutului site-urilor web? O luam pe urma arabilor unde se controleaza totul si unde poti intra la puscarie pentru ce postezi pe FB sau twitter?
  • Ratatouille Ratatouille
    Ce imi place mie de astia din conducerea Antenei e ca toti sunt cate un ”head of” ceva: head of digital, head of production, head of entertainment. Voi va dati seama cum e la amaratii astia cate o sedinta? ”Sa ne spuna head of sângelatavă ce audienta am avut aseara?” ”Dar head of blană ce parere are?” :) Acum, va dati seama că ăla, Alexandrescu ”The Pastry” Sorin trebuie sa isi schimbe plăcuța de pe ușă ca sa scrie Head of Blackmail. Nasol...
  • boro boro
    Defapt nu erau în stare să filmeze concertul. Ce neprofesionişti.

Trimite un comentariu

sus