Skip to main content

(P) Cum obţii mai mult timp pentru tine? Fă-ţi cumpărăturile online la Carrefour

 

Publicitate

(P) Trăim intr-o lume alertă, în continuă mişcare, avem din ce în ce mai multe lucruri de făcut, dar ziua rămâne de numai 24 de ore. Ce faci în această situaţie? Renunţi la timpul tău liber? În niciun caz. Trebuie să găseşti soluţii pentru a investi mai puţin timp în anumite activităţi fără să renunţi la nimic.

De exemplu, te-ai gandit cat timp petreci la cumparaturi? Nu poti renunta la ele, si , este adevarat ca de multe ori este o placere sa mergi la cumparaturi, dar ce faci atunci cand pur si simplu nu ai timp, sau ai prefera sa te relaxezi in acele ore?

Fa-ti cumparaturile online! Cu un singur click ai produsele tale preferate livrate direct la tine acasa.

De oriunde te-ai afla si la orice ora, poti accesa www.carrefour-online.ro si alege produsele tale preferate la aceleasi preturi avantajoase ca in hipermarket.

Oricand ai putin timp poti posta comanda online pentru ca serviciul este valabil 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Apoi iti alegi ziua si intervalul orar in care vrei sa iti fie livrate produsele.

Pe site poti alege dintr-o gama variata de produse, gasesti rapid orice ai nevoie, si, in plus, gasesti aici si informatii detaliate despre produsele care te intereseaza.

Serviciul online este perfect chiar si pentru cei mai pretentiosi cumparatori, pentru ca in cazul in care nu esti multumit, poti returna marfa daca nu corespunde asteptarilor tale.
Iar daca ai mai multe intrebari, beneficiezi gratuit de servicul relatii clienti.

Este o modalitate de a castiga timp, perfect adaptata timpurilor noastre. Rapiditate, gama larga de produse, toate acestea fara sa platesti in plus pentru produsele alese.

Nu ai timp pentru cumparaturi azi? Click! Si produsele tale preferate la calitate Carrefour vor ajunge la tine acasa mai repede decat crezi.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus