Skip to main content

PRESA DE AZI. EVZ: Aparatul Torser, o escrocherie de proporţii

 

Capturaţi ecranul complet 20.06.2013 111828.bmp

Evenimentul zilei deschide ediţia de astăzi cu o anchetă despre un „aparat minune” ce s-a dovedit o escrocherie de proporţii. Tabloidele continuă să scrie despre cazul Alexandrei Stan, iar Gazeta Sporturilor face o predicţie pentru fotbalul românesc: cod roşu de furtună.

Paginademedia.ro prezintă în continuare subiectele de copertă ale principalelor ziare:

  • Evenimentul zilei scrie despre o escrocherie cu un disc cu nisip vândut drept un dispozitiv care apără clienţii de radiaţii, de atacuri energetice şi îi vinde de orice boală: Aparatul Torser, o escrocherie de proporţii: 8.000 de români păcăliţi că scapă de boli. Produsul, care a apărut în zeci de reclame în tabloide, seste promovat pe seama mai multor vedete: Oreste, Nelu Ploieşteanu, Andra, Irinel Columbeanu şi Steven Segal.
  • România liberă scrie despre Războiul celor doi consăteni pe CFR Marfă. În loc de ofertele „investitorilor strategici” anunţaţi, a sosit una singură, de la un afacerist autohton controversat, mai spune publicaţia.
  • Adevărul se gândeşte la vacanţă. Ziarul pune pe prima pagină un articol despre intenţia românilor de a pleca în concediu, potrivit Barometrului de opinie publică. Concluzia: Doar un român din trei pleacă în vacanţă 
  • Gazeta Sporturilor anunţă Cod roşu de furtună în fotbalul românesc. Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir par încolţiţi. Niciodată nu au avut atâtea probleme cu justiţia. Gazeta reface tabloul complet al dosarelor în care sunt cercetaţi Naşu şi Mitică.
  • ProSport a mers pe urmele lui Raul Rusescu la Sevillia. Raul, estas bien?, întreabă publicaţia. În subtitlu vine şi explicaţia pentru această întrebare: Rusescu a părut stingher ieri la prezentarea oficială, ţinută într-o fabrică de bere.
  • Click! şi Libertatea rămân tot la Alexandra Stan. „A stat cu Alexandra doar ca să-i ia banii”, titrează Libertatea. Declaraţia îi aparţine unui unchi al fostei soţii a lui Marcel Prodan, impresarul bătăuş. Click! face un bilanţ al pierderilor Alexandrei Stan din cauza faptului că este spitalizată şi a fost nevoită să amâne mai multe concerte. Suma: 80.000 de euro.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    aparatul minune promovat pe seama mai multor vedete...pai reclama nu e noua...am citit vreundeva ca Oreste, Andra, Irinel sau Nelu Ploiesteanu, ori alte vedete, au iesit prin mass-media sa reclame ca in presa, in reclame platite cu zeci de mii de euro, imaginea le este folosita ilegal pentru promovarea unor produse "minune mare"!?

Trimite un comentariu

sus