Skip to main content

Steaua pune piciorul pe gâtul presei de sport: GSP, ProSport şi Sport.ro, interzise. Cum explică Mihai Stoica situaţia

 
Mihai-Stoica
Mihai-Stoica

Sursa foto: Zonadestiri.ro
Sursa foto: Zonadestiri.ro

Publicitate

Mihai Stoica, managerul Stelei, a interzis prezenţa celor două ziare de sport şi postului Sport.ro la cantonamentul din Anglia al Stelei. ProSport, Gazeta Sporturilor şi Sport.ro au devenit persona non grata.

Conform ProSport, Mihai Stoica a întocmit o listă pe care au fost incluse doar patru televiziuni, iar site-ul oficial al Stelei a făcut menţiunea că „reprezentanţii acestora vor fi SINGURII jurnalişti români cărora li se va permite accesul în baza de pregătire St. George's Park!"

Televiziunile care au voie la baza de pregătire a Stelei sunt DigiSport, DolceSport, PrimaTV şi LookTV.

Libertatea presei la acţiunile Stelei a fost limitată încă din Austria, dar numai după sosirea managerului în cantonament, mai scrie ProSport. Până atunci, Laurenţiu Reghecampf a permis accesul presei la fiecare acţiune, dar managerul nu a fost de acord.

Cum explică Mihai Stoica situaţia.

După articolul apărut astăzi pe site-ul ProSport, Mihai Stoica a explicat, pe pagina sa de Facebook, de ce anumite instituţii de presă sunt interzise la cantonamentul Stelei.

Mihai Stoica: 

  1. GSP e interzis pentru atacurile repetate la adresa antrenorului Laurentiu Reghecampf, materialele referitoare la o presupusa implicare a acestuia in pariuri fiind pure inventii.
  2. Prosport este interzis pentru inventiile pe banda rulanta despre activitatea Stelei si pentru un atac fara precedent al redactorului Steriopol la adresa mea (un atac care a culminat cu un mesaj in care imi ureaza LMA dupa gratii si pe care l-am pastrat).
  3. Sport.ro este interzis pt Mironica.

P.S. Aici nu e vorba de "aratat muschii", e doar vorba de respect.

P.P.S. Dacă aş fi făcut avantaje celor de la Digi, nu acceptam să vină Dolce, care sunt concurenţii lor pe piaţă. Am acceptat să participe toţi cei care au relatat corect şi nu ne-au minţit suporterii.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • danutu danutu
    să aveţi soarta stelei de la handbal, baschet s-au hochei care nu mai bate pe nimeni nu numai că nu mai bate pe nimeni dar nici nu mai sperie pe nimeni.
  • alex alex
    care e problema ta , presea este o mizerie , lasa-ne cu ce a facut MM acum nu stiu cati ani
  • danutu danutu
    aşa echipă aşa suporteri îi ţin partea managerului au uitat când a lovit unul de al lor şi patronul a băgat bătăuşi la meciul de acasă cu timişoara de acum câteva sezoane.
  • emil emil
    In sfarsit. Trebuia sa se intample asta Cineva trebuia sa ia atitudine la toate inventiile si marlaniile acestor asa zis reprezentanti media Felicitar M.M.
  • alex alex
    Ma lasi cu libertatea ta a presei , sa ataci incontinuu o echipa doar pentru ati vinde hartia igienica ( pentru ca prosport-ul nu mai e bun decat la asa ceva ) sa ai 11-mii de surse si adevarul iese dupa o ora si apoi te scuzi ca sursa a vrut sa faca doar misto de nu stiu cine . MediaPRO-ul are o mare bila neagra . Argumente pentru ai face mascarici pe aia de la prosport am destule . Sunt foarte aroganti si si bat joc de suporterii stelei prin cuvintele folosite in comentariile de pe site-ul lor . Asa ca mai termina cu libertatea asta a presei ca uneori intrece masura .

    Presupun ca lucrezi in presa scrisa si vrei sa iti aperi colegii , dar aparai pe cei cu adevarat profesionisti nu pe mascaricii astia
  • mad79 mad79
    mascarici e puscariabilul mimi Stoica!
    Ceea ce fac ziarele,se numeste libertatea presei si dreptul la libera exprimare!
    Unii o fac mai cu talent,altii nu,si aici intervine cititorul,care judeca.
    Nu e de competenta puscariabilului //////stoica sa faca asemenea alegeri!
  • alex alex
    pai la aia presa se intereseaza de ei doar accidental ca in rest sunt lasalti in pace , doar cei de la statia locala de la pro tv cluj se mai intereseaza de ei
  • Arpad Arpad
    Si CFR CLUJ a interzis de doua luni Pro TV si Sport.ro doar ca nu au dat un comunicat oficial pe tema asta.
  • roman roman
    Dar ce ai tu cu Moldova mai ?
  • florin florin
    bv steaua!!bv meme!!prosport si sport.ro niste nenorociti!!
  • adi adi
    Pe mana cui a putut sa ajunga aceasta echipa!Si cind te gandesti ca acolo au fost personalitati precum Cornel Otelea,Cristian Gatu ....Acum decide un frustrat ajuns din Moldova la Bucuresti!
  • Mihai Mihai
    sa le interzica accessul tuturor :) lasati-ne sa ne pregatim pentru CL :)
  • ziaristiilu'peste ziaristiilu'peste
    Mihai Stoica est eun golanas si un mascarici. dar pe langa acesti asa zisi ziaristi de sport, el este Fecioara Maria.

    Atat Prosport cat si GSP nu prea mai au treaba cu presa sportiva. Dan Diaconescu, Capatos & si de teapa lor sunt mici copii pe langa acesti indivizi care au transformat jurnalismul sportiv intr-o goana dupa senzational ieftin, o insiruire de minciuni si presupuneri care mai de care mai abjecte.
    Cum bine observa cineva mai sus, ambele ziare ne-au intoxicat in ultimele saptamni cu stiri de genul" veste groaznica pentru steaua"," Tragedie pentru steaua", "o stiire devastatoare pentru steaua", "steau este distrusa" etc, etc. Iar cand citeai articolul vedeai ca antrenorul de la avantul prabusirea din caracal visase ca nu's cine de la uefa va scarpina steaua in fund, sau juristul nu stiu carui club stia el cum se judeca la Uefa. Iar cand s-a dat pedeapsa cu suspendare, mai ca plangeau de ciuda ca nu vor mai putea scrie despre marile nenorociri si tragedii care se abat asupra stelei.
    Desi nu-I support pe Mihai Stoica, de data sunt de accord cu el.
  • ion din balon ion din balon
    respect pentru mihai stoica ?! acest mascarici cere respect? in curand o sa-l vedem cu patronul dupa gratii,jucand table vara in parculetul de la jilava!
  • alex alex
    Ma bucur foarte mult de aceasta decizie . A venit timpul ca fanii stelei sa fie informati corect . Mascaricii aia de la prosport inventeaza in fiecare zi cate un articol doar ca sa aibe si ei ce sa scrie .
    Mironica se ruga in studioul sport.ro cand emisiunea era in direct ca steaua sa fie suspendata de UEFA , in rest imi pare un pic rau de GSP chair daca si ei au scris minciuni totusi sunt mai echilibrati in ceea ce scriu . Acum presa se mira de ce i-au interzis . Domnilor din presa noi suporterii stelei ne-am saturat de minciunile voastre , preferam sa aflam informatiile de pe pagina de facebook a clubului sau site-ul acestuia decat de la voi care nu incetati cu atacurile grosolane asupra CELEI MAI IUBITE ECHIPE DE FOTBLA DIN ROMANIA / US UCL&25

Trimite un comentariu

sus