Skip to main content

Trupa Paraziţii deschide platfoma Antena Play. Ce va conţine portalul video al Intact

 

Intact sediuPortalul video AntenaPlay.ro se va lansa pe 10 iunie, la ora 22.00, cu transmisia live şi în exclusivitate a unui concert al trupei Paraziţii. Concertul va putea fi urmărit doar pe Antena play, nefiind altfel deschis publicului.

Publicitate

Pentru început portalul video va transmite live toate televiziunile grupului Intact: Antena1, Antena2, Antena3, Euforia TV şi GSP TV.

Gusti Roman, Head of Digital AntenaTV Group, pentru paginademedia.ro:

“Structura platfomei este dispusă pe 3 verticale. Pe lângă transmisiile live ale celor 5 televiziuni, avem 4 canale exclusive formate din producţii ale Antena Group şi Antena3. A treia direcţie este dată de pagini speciale pentru toate emisiunile şi showurile producţii ale trustului, spre exemplu X Factor sau În Premieră, astfel încât aici se vor urmări toate episoadele integrale ale acestora în condiţii premium de transmisie online.

În momentul acesta nu vom difuza filme, în viitor este luată în calucul şi ideea de a transmite concerte, evenimente, piese de teatru şi filme. Introducerea filmelor se va face într-o altă etapă şi cel mai probabil vor fi difuzate în sistem pay-per-view.”

Costul unui abonament lunar va fi de 10 lei, iar primele 10 zile vor fi gratuite.

În momentul lansării vor fi disponibile variantele de web, iPhone şi iPad şi se lucrează la aplicaţiile pentru android şi SmartTV.

Acest proiect a fost realizat in-house, de echipa de digital a Antenei Group, condusă de Robert Popescu (director de dezvoltare Digital Antena Group).

Designul este adaptiv, se adaptează la rezoluţia monitorului. În plus, platforma permite utilizatorilor să vadă ce vizionează prietenii lor pe Antena Play, dacă aceştia sunt conectaţi la platfomă prin Facebook.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dinu Dinu
    N-are nici o legatura. Iar play-ul din mijloc e "mult mai play" in cazul logo-ului antenei. Deja mergi prea departe cu conspiratiile...
  • Gusti Roman Gusti Roman
    Alex - esti mult prea dur fata de un produs pe care nu-l cunosti. As vrea, daca esti amabil, o parere obiectiva dupa ce iti vei face cont. Ma intereseaza feed-back-ul argumentat. Multumesc
  • Gusti Roman Gusti Roman
    ziareoffline - iti garantez ca nu este o porcarie :)
  • Gusti Roman Gusti Roman
    ada, sint destui diferentiatori intre cele doua sigle. In plus, am depus actele pentru inregistrarea siglei Antena Play si nu a contestat-o nimeni ... Restul sint doar vorbe, scuza-ma
  • Gusti Roman Gusti Roman
    didi, normal ca daca ai acces la TV nu o sa alegi sa te uiti online. Dar in situatia in care nu vei avea este ok sa ai la dispozitie o platforma disponibila web sau pe alte deviceuri unde sa urmaresti ceea ce te intereseaza
  • ada ada
    La cat de mult seamana sigla Antena Play cu cea de la Rosia Montana Gold Corporation, pare sa fie ori un parteneriat, ori cel putin o sponsorizare.

    http://img822.imageshack.us/img822/5196/antenarmgc.jpg
  • didi didi
    eu platesc 50 de lei la cablu pentru 70 de posturi teve si internet... de ce as da 10 lei pentru 4 canale la care oricum nu ma uit?
  • alex alex
    la noi in tara da , este o dezamagire deocamdata
  • Koyo Koyo
    kOYO este o mare dezamagire :
  • ziareoffline ziareoffline
    O porcărie ... mai bine ar investi în HD!
  • alex alex
    adica ei cer 10 lei / luna pentru 4 posturi live si inregistrari cu vechituri la care nu se uita nimeni niciodata.
    si asta doar de pe iPhone/iPad :)))))) desi chiar site-ul se cheama AntenaPlay, copie exacta dupa GooglePlay

    prostia asta deja e un dezastru mai mare decat Videonews sau ala cu prognoza meteo, chiar inainte de lansare.
  • ion din balon ion din balon
    10 lei pentru 4 posturi? hahahahahahahahahahahahahahaha ma uit pe factura de la operatorul de cablu si vad...18.59ron cu tot cu tva pentru un numar de 20 de ori mai mare de posturi...
  • alex alex
    dupa parerea mea va fi mult mai slab ca voyo
  • Alex.D Alex.D
    Nu sunt antenist si nici protevist,sunt doar TELESPECTATOR care totusi isi da seama ca "proteveul" se pricepe sa puna mai bine in scena si sa promoveze mai bine proiectele mari INSA proiectul asta al Intact chiar suna mai interesant decat VOMO aaaaaaaaa.....VOYO al Proului.
    Acum depinde FOOOOARTE mult cum va fi pus in practica si cum se va dezvolta pentru ca stim cu totii ca datul din gura nu costa nimic iar aici in Romanelia practica ne doboara 99,99999999999% din timp.
  • CipryFCD CipryFCD
    GSP TV nu este?

Trimite un comentariu

sus