Skip to main content

25 Iulie. Links Associates, compania condusă de Corina Vinţan, îşi deschide reprezentanţă la Belgrad

 

corina vintanLINKS ASSOCIATES SE DESCHIDE ŞI ÎN BELGRAD. Compania Links Associates, condusă de Corina Vinţan şi specializată în comunicare strategică şi consultanţă în relaţii publice şi afaceri publice, şi-a deschis reprezentanţă la Belgrad, potrivit unui comunicat de presă, citat de HotNews.ro. Extinderea regională face parte din strategia de dezvoltare a companiei, precizează acesta.

Publicitate

Biroul din Serbia face parte dintr-un plan mai amplu de dezvoltare la nivel european, obiectivele principale, pentru moment, fiind Belgrad şi Bruxelles. Interesul pentru Bruxelles este alimentat de faptul că Links Associates a avut un număr important de clienţi cu interese şi proiecte legate de politicile comunitare.
Links Associates, compania condusă de Corina Vinţan, îşi deschide reprezentanţă la Belgrad


INDUSTRIA DE PR MONDIALĂ, ÎN CREŞTERE. Industria de PR (relaţii publice) la nivel mondial a continuat să crească anul trecut, evoluţia fiind de circa 8% - al treilea an consecutiv de creştere aproximativ similară -, companiile independente continuând să avanseze mai rapid decât multinaţionalele majore, scrie presa internaţională, citată de Wall-Street.ro.
Companiile independente au evoluat cu circa 8,6% anul trecut. Cele mai mari companii din industrie, WPP, Omnicom, Interpublic, Publicis şi Havas au crescut, în medie, cu 6%.
Veniturile globale generate de companiile de PR s-au ridicat la 9,5 miliarde de dolari.
Industria de PR a continuat să crească şi anul trecut


SUPORT INEDIT PENTRU PUBLICITATE. Publicitatea este un domeniu care lasă loc imaginaţiei şi inovaţiei. De aceste atribute au dat dovadă angajaţii unei agenţii de publicitate din Tokyo. În loc să folosească metodele convenţionale de promovare ale unui produs, ei au folosit pulpele femeilor.

Până acum, aproape 30.000 de femei au acceptat să fie reclame ambulante purtând mesaje publicitare pe pulpe.
Potrivit The Daily Mail, fetele câştigă aproximativ 80 de euro într-o singură zi. Participantele la aceste campanii trebuie să aibă peste 18 ani şi cel puţin 20 de prieteni în reţelele sociale.
O nouă BIZARERIE japoneză. Publicitatea pe pulpele femeilor pentru a atrage atenţia


PROIECT LEGISLATIV BRITANIC, CRITICAT DE OSCE. Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) a denunţat marţi proiectele legislative ale premierului conservator britanic David Cameron, de a filtra automat unele site-uri de Internet, sub pretextul protejării minorilor, calificând măsurile drept "ineficiente", scrie Mediafax.

"Filtrarea automată a Internetului este ineficientă, deoarece programele au tendinţa să fie prea restrictive sau prea uşor de evitat", a afirmat bosniaca Dunja Mijatovici, responsabilă de libertatea presei în cadrul OSCE. "Libertatea de exprimare poate fi limitată serios", a adăugat ea.
Un proiect legislativ britanic privind filtrarea pe Internet îngrijorează OSCE

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    "Corina Vinţan este fondator şi managing partner al companiei Links Associates, o companie de comunicare strategică ce numără printre clienţii săi şi proiectul minier de la Roşia Montană. Înainte de fondarea acestei companii, Corina Vinţan a fost Director de PR la Saatchi&Saatchi, Director Executiv la Evenimentul Zilei şi purtător de cuvânt şi director de comunicare în cadrul Ministerului de Afaceri Externe." din machiavelli.ro

Trimite un comentariu

sus