Skip to main content

3 Iulie. Forbes: Intact are o cotă de piaţă mai mare decât Pro

 

televizor

Publicitate

COTELE DE PIAŢĂ ALE INTACT ŞI PRO. Grupul televiziunilor Intact (Antena TV Group şi Antena 3) a înregistrat în luna iunie o cotă de piaţă de 22,57% la nivel urban (all day), desprinzându-se de grupului Pro TV S.A., cu o cotă de 20,44%, scrie Forbes.ro. Canalul Pro TV a rămas liderul audienţei, cu 14,26 market-share, în timp ce Antena 1 a avut o cotă de vizionare de 13,61%.

Cota cumulată a grupului Intact a crescut în iunie cu 1,15 puncte procentuale (urban, all day), în timp ce trustul concurent Pro TV S.A. a pierdut 0,47 puncte procentuale. Ecartul dintre cele două grupări a crescut în iunie, în favoarea Intact.


Antena 1 a avut un timp de vizonare la acelaşi nivel ca cel din luna precedentă, în timp ce Antena 3 a obţinut o cotă de 6,5%, mai mare cu 0,84 puncte procentuale, în urban.
Cota de piaţă în iunie a canalul Pro TV s-a diminuat cu 0,42 puncte procentuale faţă de luna mai. Acasă TV şi-a conservat cota de piaţă: 3,78% (o scădere de doar 0,08 puncte procentuale).
Intact a câştigat un punct, Pro TV S.A. a pierdut jumătate de punct


EMISIUNE NOUĂ LA TVR. TVR 1 a anunţat că începând de sâmbătă, 6 iulie, de la ora 9.30, va difuza săptămânal emisiunea „Dimineata Zurli”, dedicată întregii familii, prezentată de Mirela Retegan. Dimineaţa Zurli este un show autohton de family entertainment interactiv, din care nu vor lipsi invitaţi celebri - personalităţi cunoscute din lumea filmului şi a televiziunii, din muzică, politică sau presă, care, dincolo de orice statut public, sunt părinţi.

TVR lansează sâmbătă o emisiune de familie


TRIBUNE VA DEŢINE CELE MAI MULTE POSTURI TV DIN SUA. Grupul de presă american Tribune a anunţat că va cumpăra 19 televiziuni locale de la Local TV Holdings LLC, pentru o sumă de 2,73 miliarde de dolari, în urma acestei tranzacţii, Tribune devenind cel mai mare proprietar de staţii TV din Statele Unite ale Americii, scrie DailyBusiness.ro.
Totodată, această tranzacţie vine în contextul în care grupul Tribune încearcă să îşi vândă divizia de publishing. Tribune a anunţat, în februarie, că intenţionează să vândă opt dintre publicaţiile pe care le deţine, între care se număra The Los Angeles Times şi Chicago Tribune.
Grupul de presă Tribune devine cel mai mare proprietar de staţii TV din SUA


ROBERT IGER VA MAI FI CEO LA DISNEY ÎNCĂ 3 ANI. Robert Iger şi-a prelungit mandatul de CEO al Walt Disney Co. până în 2016, a anunţat luni, într-un comunicat, grupul de media şi divertisment american.

Unul dintre administratorii independenţi ai Disney, Orin Smith, a justificat decizia de a prelungi mandatul lui Iger prin rezultatele excepţionale obţinute de companie în perioada în care s-a aflat la conducere şi dorinţa de a continua strategia grupului.
Robert Iger şi-a prelungit mandatul de CEO al Walt Disney Co. până în 2016

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    intact e cel mai bun trust la facaturi!!!
  • Expertul, Expertul,
    sunt platiti pentru asta! sunt prezenti in zona de comentarii unde se vorbeste despre intact.
  • Expertul, Expertul,
    aceste rezultate se datoreaza masuratorilor dubioase furnizate de kantar.
  • Expertul, Expertul,
    secretul din spatele antenelor este kantar media. prietenii stiu de ce!
  • Expertul, Expertul,
    la ce capitole este antena1 peste protv! la jeguri si mizerii?
  • alex alex
    100% romanesc plin de propagandisti , care il pupa in fund pe varan
    Un trust asa bun cum ziceti voi nu e in stare sa transmita nici macar in format 16:9 dar ce sa mai zicem de anonima tehnologie HD
  • Expertul, Expertul,
    eu cred ca jegurile anteniste au scos sclavii la munca pe internet. mizeria antena1 va depasi protv doar in vise!
  • geo geo
    voi astia care laudati Intactul, chiar asa ginditi pe bune...v-ati imbolnavit de sindromul Radu100% ori nu aveti treaba si faceti caterinca....
  • Expertul, Expertul,
    audientele furnizate de kantar media nu sunt corecte! cand au fost scoase antenele de pe digi audientele au crescut, dar cand televiziunile protv au iesit de pe dolce audientele au scazut.
  • IoNuTz IoNuTz
    *Intact
  • IoNuTz IoNuTz
    Deja intreceti orice masura. A1 este peste PROTV. Se va vedea foarte bine vara asta. E plin site-ul de lingai protevisti. Intac este un trust 100% romanesc, nu ca MediaPro sau celalalte ;) si cred ca am spus tot.
  • cristi cristi
    Băi Alex, dacă nu îți plac televiziunile Intact, nu te mai uita, ok? Ia fi tu băiat bun și nu ne mai arăta educația pe care nu o ai, postând cometarii de genul celui de mai sus.
  • alex alex
    cel mai bun la jeguri tv
  • miruna b miruna b
    intact e cel mai bun trust de media in romania. (punct)
  • protopopescu protopopescu
    poate ne spun si noua lingaii de doi bani ai antelenor care sunt profesionistii care au ridicat Intact-ul pe culmile gloriei. Sorin Alexandrescu? Augusta Lazarov? Sorin Popa? Isabella Carmu? Florin Nicoara? Camelia Patru? Dan Matiescu? Stefan Soare? si lista poate continua. din pacate astia sunt incompetentii care au distrus Antena 1. Daca aveau profesionisti, profitul pe acre il raporteaza grupul Intact anual nu era facut din reduceri de salarii si de personal. si nici din taiat bugetele emisiunilor. Mult succes in continuare profesionistilor din grupul Intact.

Trimite un comentariu

sus