Skip to main content

Trepcea: „Au tuns-o ca pe o oaie”. Acces Direct, 20.000 de lei amendă pentru umilirea unui invitat.

 

angelica constantin tunsa la acces directPostul Antena1 a fost sancţionat cu o amendă de 20.000 de lei pentru emisiunea Acces direct, difuzată pe 18 iunie, în care Angelica Constantin a fost batjocorită prin faptul că a fost tunsă, în direct, precum Rihanna, în urma unui pariu pe care l-a făcut cu acordeonistul Marian Mexicanul.

Publicitate

Sancţiunea a fost propusă de Cristina Trepcea, membru CNA, şi a primit şase voturi. A mai fost făcută o propunere de sancţiune de 10.000 de lei din partea lui Răsvan Popescu, membru CNA.

Consiliul Naţional al Audiovizualului le-a cerut reprezentanţilor postului să prezinte contractul pe care l-a semnat Angelica Constantin cu Antena1.

“Autorul se obligă să participe la realizarea unor opere artistice”, se arată în contractul semnat între Angelica Constantin şi Antena1. Documentul a fost semnat pe data de 4 iunie şi este valabil până pe 17 iunie.

Reprezentanţii Antena1:

“Este un contract standard pentru drepturi de autor, pentru ca noi sa putem folosi acele drepturi de imagine. Contractul este unul cadru, astfel ne acoperă din punct de vedere juridic”.

Alexandru Jucan, membru CNA:

“Emisiunea Acces direct este o dejecţie, la fel ca realizatorii ei”.

Producatorul Acces direct şi Un show păcătos, Cristian Ionescu:

“Cred că nu aţi spus asta.”

“Faptul că cineva se tunde în emisiune nu reprezenta ceva şocant. Nu cred că era ceva care putea să şocheze sau impresioneze”, a spus Cristian Ionescu.

Cristina Trepcea, membru CNA, este însă de altă părere:

“A fost tunsă ca o oaie. Îmi insultaţi inteligenta când spuneţi că s-a tuns, a fost obligată să se tundă”.

Reprezentanţii postului Antena 1:

“A trecut o lună de zile şi doamna nu s-a plâns nicăieri de acest fapt, nici măcar la CNA. Nu este o victimă”.

Monica Gubernat, membru CNA:

“Singurul lor păcat este că promovează astfel de momente. Doamna putea să plece dacă nu voia să fie tunsă”.

CNA a sancţionat postul Antena1 pentru că a expus-o pe Angelina Constantin într-o ipostază degradantă, pentru că i-a fost încălcat dreptul la demnitate şi la propria imagine.

Subiectul emisiunii Acces direct din 18 iunie a fost presupusa relaţie de rudenie dintre Angelica Constantin şi Marian Mexicanul. Angelica susţinea că este sora celui din urmă, motiv pentru care Antena1, în urma unui contract, a realizat un test ADN care a ieşit negativ. Înainte de a primi rezultatul testului ADN, Angelica a făcut un pariu cu Marian Mexicanul că dacă acest test va ieşi negativ ea va fi tunsă în direct precum Rihanna.

“Avem un contract cu doamana Angelica, motivul a fost pentru că trebuit să avem un contract a fost testul ADN care costa destul de mult şi nu ne permiteam să nu putem prezenta rezultatele lui”, au spus reprezentanţii trustului Intact în faţa CNA. .

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sasca sasca
    Antena nu trebuia amendata Angelica poarta toată vina.
  • anne anne
    ma bucurmult ca acces direct a luat amenda,este o emisiune de rahat,ar trebui scoasa din grila
  • mile mile
    cine a obligato sa vina la emisiune , ea vrea sa fie vedeta, asai trebuie,bravo simona
  • raducu raducu
    bisnitari audiovizuali de la cna mai fac un abuz si aplica dublu standard la judecat emisiuni tv
  • Axel Axel
    Cum poti sa spui ca emisiunea este o dejectie, la fel si realizatorii ei? Atunci tu la ce emisiuni te uiti domnule alexandru jucan? ia numeste tu o emisiune cu realizator inteligent si frumos precum simona! ia uimeste-ne! pprobabil esti unul dintre cei care plang dupa otv ca altfel nu se explica atitudinea ta fata de o emisiune foarte buna si un realizator si mai bun. Amenda este data cat se poate de abuziv in stilul caracteristic cna.
  • ana ana
    Am vazut emisiunea si nu am crezut ca vor avea curaj sa faca asa ceva.Am ramas stupefiata .Ma uitam si nu-mi venea a crede ca se intampla asa ceva.Sa slutesti un om in vazul a mii de oameni indiferent cine este el cum se numeste?cred ca infractiune.Ea avea o scuza: banii si lipsa educatiei.O amenda prea putin. Simona" Gherle" cu toata echipa ei in doua cuvinte;niste nemernici
  • ROYCE ROYCE
    LUCRURILE SUNT EXTREM DE SIMPLE. SIMONA GHERGHE ESTE NEVINOVATA, IAR ACEASTA AMENDA ESTE DATA ABUZIV.
  • Doina Mirea Doina Mirea
    Mi se pare incredibil ce vad!! Comuna Primitiva! Daca cineva ar fi fost sechestrat si batjocorit astfel, ar fi fost judecat si condamnat pentru infractiunea aceasta. Mi se pare mai mult de atat: INFRACTIUNEA S-A PRODUS IN VAZUL A MILIOANE DE OAMENI. Autorii aceste umilinte se considera oameni? As intreba-o pe prezentatoare: de cand "pariul" are putere de lege, de act juridic ce trebuie respectat? Dupa parerea mea, ar trebui ca reprezentanti ai justitiei sa se autosesizeze. Nu-i suficienta o amenda care, de fapt, este o sanctiune civila, ar trebui o sanctiune penala, fiind cu certitudine o infractiune. Offf, Doamne, cate suporti!!!!!!!!!!!!!!!
  • Alex is Alex is
    Nu Simona e de vina, ea doar ne aduce rahatul pe tava, de vina sunt cei care servesc acest rahat pe nemestecate. Cei care se uita la jegul ala de emisiune. Daca nu ar mai avea audienta nu ar mai exista. Insa are.
  • Jurevycius Jurevycius
    Acces Direct este o mizerie, facaturi de 2 lei, nici nu le mai pasa de public, au realizat ca prostii se uita oricum
  • andrei andrei
    Simona merita toata umilinta aceasta prezentatoare care nu stie altceva sa faca decat sa-si bata joc de invitatii.

Trimite un comentariu

sus