Skip to main content

Agerpres a corectat un interviu în care Relu Fenechiu era "periat" de reporter

 

Capturaţi ecranul complet 12.07.2013 151236.bmp

PERIAT DE DOUĂ ORI. Un interviu cu fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, publicat în această dimineaţă de Agerpres a fost "curăţat" de formulările care îl „periau” pe intervievat.

"Practic, ministerul şi-a făcut treaba..." sau "Practic, aţi diminuat pierderile semnificativ...”, au fost câteva dintre formulările jurnalistului care l-a intervievat pe Relu Fenechiu, potrivit EVZ.

Interviul a fost realizat chiar de directorului general - adjunct al Agerpres, Mario Creţu.

Apogeul este o întrebare în care jurnalistul se arată chiar îngrijorat de soarta fostului ministru al Transporturilor: „Doamne fereşte dacă pierdeţi procesul, pentru că scenariile sunt multiple. Dacă va fi o soluţie pozitivă... toată lumea a spus că este un ministru care a performat, începând cu primul ministru. Ce se întâmplă dacă este o soluţie nefavorabilă?

După ce interviul a început să fie criticat în presă şi pe site urile de socializare, întrebarea „îngrijorată” a  fost reformulată în varianta de pe site-ul Agerpres. În plus, a fost trimisă o corectură şi pe fluxul de ştiri al agenţiei.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • passs passs
    mananci prea mult si faci caca pe net! sau creierul tau e pus in formol!
  • passs passs
    Agerpres nu este in subordinea vreunui Guvern!
  • aka aka
    Materialul a fost şters, nefiind in concordanţă cu principiile AGERPRES
  • ANTIBASE ANTIBASE
    Sunt igretosat de servilismul fata de Fenechiu de la Agerpres cum sunt ingretosat de servilismul fata de Ponta de la Rtv, servilismul fata de Voiculescu de la Antena3, servilismul fata de Basescu la B1 si tot asa .... niste pitbulli cand e vorba de adversarii stapanului se transforma in niste canishi ce se gudura pe langa stapani cand intalnesc prietenii stapanului !
  • Solu Barbu Solu Barbu
    Agerpresul a fost, intotdeauna, "acreditata" pe linga curte. Indiferent de partidul aflat la putere. Lipsa lor de profesionalism e celebra: servilism, lipsa de deontologie. Ei sunt doar un instrument, angajatii au posturi caldute pentru care tremura zilnic. Ce poti sa le ceri unora cu mentalitate de slugi? Cum poti sa-i citezi sau sa-i bagi in seama? E un mister.
  • Irina Irina
    Mai exista aceasta oficina comunista numita Agerpres?Cine-si mai pierde timpul citind stirile lor slugarnice? Aceasta agentie este dovada vie ca Romania traieste in trecut, prin vocile fostilor turnatori care se cred ziaristi
  • Radu Radu
    Agerpres - o hazna de pupincuristi!!!
  • Nyko Nyko
    da, asa e, usl e de vina, nu servilismul prin traditie, fie ca e vorba de Agerpres, fie ca ne referim la TVR, Radiouri, etc. bravo andrei, ai demonstrat ca ai o memorie de lunga si medie durata inexistenta :))
  • andrei.eu andrei.eu
    da asta arata cat de penibile sunt institutiile in subordinea guvernului USL! recurg la pupincurism pe fata! Dupa ce s-au simtit cu musca pe caciula au incercat sa repare greseala. Demisia de fapt demiterea imediata a celui ce a realizat "interviul" este necesara. Rusine Agerpres! Rusine!

Trimite un comentariu

sus