Skip to main content

Antena 2, somată pentru plasare de produs şi sponsorizare

 

ge132Postul Antena 2 a fost somat public pentru emisiunea Profu' Menci, difuzată pe 25 mai, care nu a respectat regulile privind sponsorizarea şi plasarea de produse.

Publicitate

Programul a promovat produsul naturist GE132, prin cele două metode menţionate mai sus.

În cadrul emisiunii s-a vorbit despre rolul antioxidanţilor în prevenirea unor boli. Invitat în emisiune, Dejn Perinacz, reprezentant al firmei International Health, a vorbit despre complexul de antioxidanţi GE 132, despre “antioxidanţi ca prevenţie şi alternativă la medicamentele de sinteză, despre anumite diferenţe sau asemănări între un astfel de produs şi medicamentele de sinteză, dacă produsul are şi efecte secundare”.

În timpul emisiunii se face un anunţ că programul este sponsorizat de produsul GE 132. În plus, pe masa invitatului se afla produsul GE132, difuzandu-se imagini în prim plan cu acesta, în mod repetat.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Shultz Shultz
    Cand insa se face reclama unor produse absolut nesatatoase, adresate copiilor, nu se mai sesizeaza nimeni!!!
  • didi didi
    amice... nu stiu daca ai aflat, dar de anul trecut romania merge din rau in mai rau sub comanda uselista... aia cu portocaliul au pierdut alegerile, sunt in opozitie :)
  • Iulia Badescu Iulia Badescu
    CNA-ul se sesizeaza dupa cum i se spune. Sigur ca se sesizeaza in cazul unui PRODUS NATURIST care are efecte benefice pentru sanatatea romanilor, insa cand vine vorba de infractiuni mai grave se doarme in post!
  • raducu raducu
    inca o mizerie si un abuz din partea politiei politice ce protejeaza aparatul de propaganda portocalie
  • geo geo
    CNAul se sesizeaza repede neregulile de la televizor dar pe radio se face ca nu vede la postul public reclama mascata...Emisiunea "Ca pe roate", duminica dupa ora 16.00, intr-un interval de doar citeva minute, reportaj de la lansarea noua marca auto Opel interviu cu dl , director companie RadaciniMotors...si lauda omul masina la greu, reportera pluseaza: "Si cum ati caracteriza masina? " Si omul ii da mai departe cu reclama...zice si pretul...sa fi fost citeva minute de promovare...se termina asta intra o piesa si se da o stire cum ca Gazprom a deschis prima benzinarie in Romania, pe nu stiu ce drum din Tirgoviste si un oficial a inceput sa ne spuna cit de bine e ca a intrat Gazprom pe piata romaneasca...adica asta nu e publicitate!?

Trimite un comentariu

sus