Skip to main content

Antenaplay, de astăzi online. Lansare cu Paraziţii necenzurat

 

Capturaţi ecranul complet 01.07.2013 203519.bmp

Publicitate

Antenaplay.ro, platforma video a Antena Group s-a lansat în această seară. Site-ul a fost lansat cu un concert Holograf, Delia, Connect-R şi Lora.

De la ora 22.00, platforma va difuza un concert Paraziţii, exclusiv şi necenzurat. Accesul pe site se poate face doar pe bază de abonament. Preţul unui abonament este de 10 lei pe lună.

Site-ul va avea mai multe canale, potrivit Antenei 1. Canalul TVNovela va readuce în prim plan serialele care s-au derulat în anii trecuţi la televiziunile Antena TV Group, în timp ce Monden-ul va reuni emisiunile de profil de pe Antena 1 si Antena 2.

AntenaPlay Stars prezintă vedete şi show-uri marca Intact. Producţiile live din studioul ZU vor întregi oferta de canale exclusive a antenaplay.ro.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • brunetelu brunetelu
    ANTENA PLAY GRATIS
  • Shultz Shultz
    E o alternativa buna pt siteul de profil al ProTv-ului!!!
  • Expertul, Expertul,
    luati si cititi cum antena jeg play este o mare teapa pentru abonati! detalii aici http://sirb.net/2013/balarii/doua-cu-antena-play/
  • Daniel Daniel
    Daca sunt asa de "gratuite" ca la voyo atunci lasa, adica sa platesti si pe urma ai gratuit cum vine asta? in fine singurul motiv pentru care o sa ma abonez pentru o luna doar este sa vad la ce calitate sunt transmisiile TV si emisiunile mai ales cele care sigur sunt filmate la calitate buna nu asa cum le retransmite antenele.

    Apropo de calitate, poate ne spui sau puneti pe site undeva parametri de calitate, de ex la ce bitrate emit posturile pe site si la ce rezolutie sunt emisiunile? bafta
  • eusss eusss
    cum sa platesti ca vezi niste emisiuni inregistrate? :(
    cine se mai uita la ei ? le dau bani prin cei de la cablu, acum sa le dau bani si ca ma uit la ei pe net?
  • Expertul, Expertul,
    @Iulia Badescu, esti tare spalata pe creieri de gegurile intactiste! se compara continutul antena jeg play cu orangetv, dolcetv, seenow, voyo? PS esti penibila!
  • Lucian Lucian
    Eu nu inteleg de ce spun ei ca Antena Play este cea mai tare platforma video de divertisment din Romania. Voyo.ro e mult mai bun, in acest moment, decat Antena PLAY. :| Sincer acum..
  • didi didi
    eu nu ma uit la antena 1, antena 2 euforia nici macar in oferta cablistilor... antena 3 si gsptv le-am sters din memoria televizorului. de ce crezi ca as da bani ca sa ma uit online la ele? :))))
  • alex_2 alex_2
    probabil s-au abonat pentru 1 saptamana sau cat era gratis
  • Iulia Badescu Iulia Badescu
    tu "expertule" care ai cunostinte vaste in ceea ce inseamna continutul ceorlalte platforme...chiar are un continut foarte bun, si o sa fie un real succes.
  • un idiot un idiot
    de ce jigniti lumea va supara adevarul , platforma este varza , nu ofera nimic nou , posturile alea pot sa le vad live pe net oricand si la o calitate mult mai buna + ca nu aveti 16:9 inplementat macar pe site , calitatea stream-urilor este praf . Am vazut pe diverse forumuri multe comentarii negative la adresa site-ului . Si sa nu imi spuneti acum ca s-au abonat 24 000 de oameni ca nu va cred , sau poate s-au abonat dar doar de curiozitate
  • ali ali
    disperati sunt astia .. sa copieze tot dupa Protv !!! Penibililor.. nu aveti nicio sansa.. cu hantena voastra.. nici macar in fata alora cu voyo lor !!!! aia macar au ceva continut cat de cat .. in schimb voi oferiti doar laturi !!!!!!!!!!!!
  • Gusti Roman Gusti Roman
    Daniel, sa inteleg ca te deranjeaza faptul ca avem 10 zile gratuit si doreai doar 2-3? :)). Glumesc. Astept feed back de la cei care vor incerca platforma. Altfel, ca si aici, ieri au fost multe atacuri mizerabile asupra siteului (flood etc), facute de tot felul de idioti, care nu apreciaza munca ce a fost depusa de o echipa pasionata si foarte buna pentru a dezvolta www.antenaplay.ro! Asta e ...
  • Expertul, Expertul,
    initiativa este buna dar continutul doar pentru retarzi!
  • Expertul, Expertul,
    fugiti cat mai puteti de antena geg play! au mari probleme de securitate.

Trimite un comentariu

sus