Skip to main content

Ediţie specială la The Money Channel cu lansarea noului hotel al lui Mohammad Murad

 

Capturaţi ecranul complet 13.07.2013 210331.bmp
Captură Paginademedia.ro

Publicitate

Lansarea, sâmbătă seara, a hotelului Phoenicia Luxury Hotel, de către Mohammad Murad în staţiunea Năvodari a fost prilej de ediţie specială la The Money Channel.

Invitaţi la eveniment au fost Radu Mazăre şi Irinel Columbeanu.

Tăierea panglicii la noul hotel de la malul mării a fost însoţită şi de un discurs al omului de afaceri Mohammad Murad.

Recent, conducerea The Money Channel a anunţat o serie de schimbări, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Mai precis, aproximativ jumătate dintre angajaţii postului au fost trimişi în concediu până la toamnă, când se va reveni la o nouă grilă de programe. restul angajaţilor vor face emisiuni la mare. În cea mai mare parte a zilei, vor fi difuzate reluări, iar timp de câteva ore emisiunile vor fi transmise de la mare, dintr-un hotel Phoenicia, deţinut de Mohammad Murad.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Laura Laura
    mai mai, nu mai fiti rai, toti acesti oameni sunt cinstiti :)))
  • eu eu
    bani din punga sunt sunt din vanzarile springtime pt ca nenea murad are lanturile springtime printre altele cu vanzarile springtime se face totul
  • ioana ioana
    Am inteles de la MUSETOIU ca cei de la THE MONEY CHANNEL care au mers la mare vor trebui sa serveasca la mese,sa spele vesela,sa faca shaorma sa de-a cu matura in camere,BINE ASTA DUPA EMISIUNI!!El ca sef,MUSETOIU se va ocupa de KEBAB,va consuma numai airan si va vinde NAMOL SI PORUMB pe plaja,ca doar e DIRECTOR DE PROGRAME si stie cu ce se MANANCA treaba asta!!!
  • paul S paul S
    Omniprezent nu are termen de comparatie. Ai absolvit Bolintineanu, nu?
  • livia pila livia pila
    Exista cu siguranta la TVR. Au grija Irina Radu, Elwis Saftoiu si, mai ales, numitul ZGABERCEA CRISTIAN, Ca doar Mazare le e stapin, le e sponsor , le e zeu.
  • Andrei Andrei
    Ma uitam la prețuri pentru 7 zile la hotelul asta si ma luat durerea de cap.... Peste 1000 de de persoana pentru 7 zile??? Astia sunt sănătosi la cap ?
    Pai eu am stat in super lux in Turcia cu doar aproape 500 euro de persoana timp de 7 zile am avut all inclusiv, mâncare câtă vrei suc, bere câtă vrei fara bani in plus, piscina cu topogane etc....
    Romania =))) nu ii Dubai frate sau astia nu sunt sănătosi la cap.
    Nu am mai fost la marea neagră de 3 ani si nici voi mai merge prea curând
    Scuzatima insa imi permit sa spun Fuck România
    Peste 1000 de euro pentru o saptama la mare in România ? Nu sunteți sănătosi la cap.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    N-am apucat sa fac captura cu Mohammad Murat :). O voi adauga daca o voi obtine.
  • ioana ioana
    Constat cu tristete ca demagogia e la putere in mass-media romaneasca.La MONEY CHANNEL,evaziunea fiscala e in floare,cei care muncesc sunt neplatiti de luni de zile,forme legale de munca nu exista,oamenii sunt platiti din punga.Vine un nene trimis de MURAD cu niste bani intr-o punga si se impart ca la piata(nu e gluma).Iar la aceasta asa zisa tv de bussnis se discuta de mediul de afaceri.Asa se fac afacerile ,inseland statul,neplatind darile fara contracte de munca?!E o hotie fara margini ce se intampla acolo!!PATRU,MUSETOIU,APOSTOL trebuie sa raspunda in fata justitiei!!
  • nadia nitov nadia nitov
    adica inaugureaza arabul dar in poza apare mazare? e mai omniprezent ca ceausescu in zilele lui de glorie! am o conserva in fata, s-o deschid, sa n-o deschid? mi-e teama ca rasare mazare ca un jack in the box! :( rau am ajuns :(

Trimite un comentariu

sus