Skip to main content

GSP TV, somat public pentru violenţa din finala UFC kickboxing

 

kikbokingPostul GSP TV a fost sancţionat de CNA cu somaţie publică pentru încadrarea greşită şi difuzarea la o oră accesibilă minorilor a unui meci de kikboxing care a conţinut imagini extrem de violente.

Publicitate

Meciul pentru care a fost sancţionat GSPTV face parte din finala UFC kickboxing şi a fost difuzat pe 26 mai.

“Programul a fost încadrat greşit, după părerea mea ar trebui să fie încadrat cu 15 şi să fie difuzat după ora 22.00 sau 23.00. Meciul a fost difuzat la ora 20.00 cu încadrarea AP”, a spus Narcisa Iorga, membru CNA.

Cum se apără postul?

Directorul postului GSP TV Eduard Darvariu:

“Accidente în sport se întamplă. Acum câteva zile s-a petrecut în ciclism, toate sporturile au momente de violenta. La box violenţa este regulamentă, e un sport mai violent. Meciul nu a fost transmis în direct şi nu se poate evita pentru că acordul cu cel care transmite îţi interzice editarea imaginilor.”

Laura Georgescu, preşedinte CNA:

“Nu trebuia să aveţi încadrarea AP.”

Radu Cristea, membru CNA:

“Nu cred că se poate invoca ideea de violenţă nejustificată pentru că este un sport violent în sine. Elementele de violenţă care au vizibilitatea socantă ţin de natura acestui sport care are reglementărille lui şi nu văd nicio încălcare a audiovizualului.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • UFC=UFK=kikboxing UFC=UFK=kikboxing
    Numai vina lui Badea ca am ajuns aici sa ma enervez cu articolul asta si comentariile aferente. no more
  • adi adi
    M-am convins de ce a ajuns o RUINA Gsptv!Acest director e atat de slab incat se acuza singur!Pai daca a fost inregistrare stiai ce se intampla acolo!Cum sa compari cu cicilismul care era in direct?Cum sa spui ca ,,se intampla accidente ,,cand la UFC este o violenta inimaginabila iar ,,accidentele,, sunt scopul luptelor?

Trimite un comentariu

sus