Skip to main content

ISTORIE. „Războiul televiziunilor” pentru cuplul Teo şi Mircea Badea. Marea mutare de la Tele 7, la Antena 1

 

tv971229
Sursa foto: Softpedia

Publicitate

A FOST ODATĂ...Cuplul Mircea Badea şi Teo, în vremea când făceau furori la matinal. Mutarea celor doi de la Tele 7abc la Antena 1 a fost ştirea de la finele lui 1997.

De altfel, sfârşitul lui 1997 a fost unul plin de „convulsii în audiovizual”, după cum apare într-o ştire din Libertatea, semnată de Claudiu Şerban, fost şef al diviziei de reviste a Ringie şi mai apoi director executiv la Evenimentul zilei şi Capital.

Despre ce „convulsii” era vorba?După relansarea Amerom sub numele de Prima TV şi înfrângerea suferită de Adrian Sârbu, care nu a reuşită să obţină licenţa de emisie pentru noua Acasă TV, un alt eveniment de proporţii se produce în lumea undelor”, spune ştirea publicată în ediţia din 29 decembrie a ziarului Libertatea.

„După două luni de negocieri, Mircea Badea şi Teo Trandafir, realizatorii emisiunii Bună dimineaţa, România, se mută la Antena 1”. Asta în ciuda faptului că cei doi fuseseră ofertaţi şi de Cristian Burci, pe atunci patronul Prima TV.

Cei doi îşi propuneau să „zdobească orice concurenţă”, deşi „suntem amici cu Andi Moisescu”, declara Mircea Badea la momentul respectiv.

Motivul plecării. Mircea Badea:Simţeam nevoia unui salt în ceea ce priveşte audienţa emisiunii. Este motivul principal al plecării noastre la Antena 1, care are acoperire teritorială naţională. Sentimental, vom rămâne însă cu cei de la Tele 7abc.

Captura a fost postată pe forumul Softpedia de utilizatorul Malmoth

tv9801201

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia badescu Iulia badescu
    Badea si Teo sunt prezentatori de exceptie. Pacat ca nu mai colaboreaza in momentul de fata.
  • Axel Axel
    Nu pot sa zic decat ca acea mutare a fost una de succes! Mircea fiind un om foarte inteligeni si INCORUPTIBIL!!!!
  • Royce Royce
    Mircea Badea si Teo Trandafir sunt cei mai buni prezentatori de televiziune.
  • Alex is Alex is
    Nu il suport pe Voiculescu. Am pe telefon inregistrarea cu injuraturile lui Becali la adresa lui si le ascult cu placere. Dar Badea e foarte tare, e the best! Il apreciez. Carismatic, amuzant, smecher natural.
  • Ne0 Ne0
    @ brusli Felicitari pentru trecerea in revista a vietii celor doi, dar NU se pot compara. Pe retardatul de Badea Mircea poti sa-l compari cu Gigel Frone cel mult.
  • Mircelus Mircelus
    Conflictul cu Huidu a aparut dupa ce Badea a fost pus de Felix sa prezinte o emisiune de duminica dupa-amiaza in locul lui Huidu, Badea nu stia pe cine a inlocuit, dar nefiind nici el un pacifist a raspuns fiecarui atac dat de Huidu (dupa ce Huidu a reusit sa se faca cunoscut cu emisiunea "Cronica Carcotasului" de la Prima.
  • MirceA MirceA
    @ brusli
    Stai linistit, fata de tine sunt realizati amandoi.
  • ANTIBASE ANTIBASE
    Mirosi a Bas ! Esti un pedelist fustrat si umilit de Mircea Badea !
  • brusli brusli
    Normal ca era prieten cu Andi, ca doar au fost colegi de liceu la MF1 (astazi cred ca-i spune T Vianu). Asta ma indeamna la o comparatie interesanta intre evolutia celor 2, care au pornit in viata cu sanse egale.
    Andi a terminat facultatea de mate in timp ce spagatistu' a abandonat-o. Andi a facut cariera in Pro, mirciulica citeste ziarele pentru cei care nu sunt in stare sa o faca singuri sau -poate-nu stiu sa citeasca.
    Andi este casatorit, are 2 copii si o familie fericita. Mirciulica sta cu mamica&bunica si-i mananca tineretea fotomodelei, care tot asteapta sa se maturizeze latraul de motan.
    Mai simplu spus, un om normal si un neispravit.
    .Acum probabil ca regret ca l-a refuzat pe Burci + asa s-ar explica si de ce ii uraste pe carcotasi, si-o fi zicand ca i-au luat locul care i se cuvenea:)))

Trimite un comentariu

sus