Skip to main content

Jumătate dintre angajaţii Money Channel au fost trimişi în concediu. Cealaltă jumătate emite de la mare

 

logo_the_money_channel

Schimbări la Money Channel. Postul The Money Channel, deţinut de grupul Realitatea şi finanţat de omul de afaceri Mohammad Murad, îşi restrânge activitatea pe timp de vară.

În cea mai mare parte a zilei, vor fi difuzate reluări, iar timp de câteva ore emisiunile vor fi transmise de la mare, dintr-un hotel Phoenicia, deţinut de Mohammad Murad. Aceste mişcări vor intra în vigoare de luni.

Totodată, în urma acestei schimbări de vară, aproximativ jumătate din cei 120 de angajaţi ai canalului vor intra în concediu până la toamnă, când se va reveni la o nouă grilă de programe, potrivit declaraţiilor lui Dan Muşetoiu, director de programe al postului.

Paginademedia.ro prezintă principalele schimbări de care au fost anunţaţi astăzi angajaţii The Money Channel: 

  • Până la ora 16.00, The Money Channel va difuza reluări.
  • Între 16.00 şi 18.00 va fi difuzată în direct de la mare o emisiune tip magazin, prezentată de Constantin Opriş şi Anda Negruş (care se ocupau de matinalul postului).

„Televiziunea îşi va păstra caracterul de business, dar ne vom concentra pe activităţile de pe litoral, turismul în principal şi industria orizontală. Vor fi informaţii utilitare despre cluburi, terase, concerte, alte servicii”, a explicat pentru paginademedia.ro Dan Muşetoiu.

  • De la 19.00 vor fi ştiri cu Alex Ferariu.
  • De la 20.00, o dezbatere economică, transmisă tot de la mare, moderată de Constantin Rudniţchi.
  • Tot de la mare va fi transmisă şi emisiunea realizată de Mircea N. Stoian.

Mutările de la The Money Channel afectează jumătate din angajaţii postului. Aproximativ 60 de oameni, mare parte oameni de la tehnic sau care lucrau pe platourile de filmare, dar şi câţiva realizatori au fost trimişi în concediu până în luna septembrie.

Potrivit lui Dan Muşetoiu, The Money Channel va crea din septembrie o nouă grilă de programe, odată cu reîntoarcerea de la mare şi cei mai mulţi angajaţi plecaţi în concediu vor reveni în toamnă.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • decebal decebal
    nu inteleg de ce sunteti suparati. eu mi-am luat salariul in fiecare luna.
  • claudyu claudyu
    Money.ro si-a luat adio dupa satelit Thor/Intelsat, Money Channel emite de la Digi FTA pe satelit si îl prelueaza FocusSat.
  • Brusc Li Brusc Li
    Mici sugestii pentru ţepuiţii de la Monkey, care abia acum şi-au dat saeama ce au însemnat ei, de fapt, pentru ciuhap, pentru dănuţ srl apostol şi pentru barbă rară muşetoiu: bătaia lor de joc, carnea lor de tun, batista lor de muci. Acum, când neonorabilii şi-au pus palma-n posterior şi v-au arătat uşa (iar penibilul muşetoiu a dat şi o declaraţie de presă), poate realizaţi şi voi că e momentul să-i faceţi să sufere măcar un pic, la rândul lor. Idei utile: muşetoiu stă cam prost cu dantura, nu-i dă nimeni o mână de ajutor să-şi pună dinţi noi? Iar apostol a început să chelească în creştet, ca absolvenţii de la Spiru Haret. Nu s-ar impune să-l ajutaţi cu un implant de păr din mopul de la magazie? Zic şi eu, nu îndemn, Doamne fereşte, la violenţă. Baftă şi virtute!
  • monkey channel monkey channel
    Cica televiziunea isi va pastra caracterul de bussines :))) cu cine? cu o emisiune de pe litoral si mircea n. stoian?
  • alex ferariu alex ferariu
    dar de ce sunteti suparati bai fraierilor ??? eu unul mi-am luat banutii inclusiv pe luna iunie. si pentru asta ii multumesc lui musetoiu si lui apostol (super baieti... amandoi). si codrut si-a luat banii. in plus ne-au chemat si la mare sa ne petrecem weekendul ca trebuie sa ne odihnim pentru stirile de luni.
  • DINU PATURICA DINU PATURICA
    domnule iulian bunea sunteti intr-o mare eroare. poate ca inainte sa scrieti acest articol ar fi trebuit sa verificati si din alte surse ce s-a intamplat in aceasta dupa-amiaza la studiourile din floreasca, unde nesimtitul de musetoiu si cu teparu de apostol se cred dumnezei (dumnezeii ma-sii). si cu varza de camelia patru zburata de la antena 1 si bagata pe gat arabului de catre bogdanescu (alt tepar... zburat si el tot din antena).
    filmul acestei dupa-amieze la monkey channel...
    concret si la obiect: la ora 15:45 oamenii din regie au anuntat ca nu mai intra in emisie daca nu se platesc salariile (apropo' din luna mai nu au mai fost platiti).
    cei de la stiri au solidarizat si ei imediat si au anuntat ca nici ei nu mai muncesc daca nu se platesc salariile.
    musetoiu cum il stiti (disperat si jegos) anunta ca baga casete in reluare din MCR.
    toata lumea se strange in redactia de stiri unde se pune de o sedinta ad-hoc condusa cu mare obraznicie de acelasi "neam de traista" musetoiu.
    minciuni, vrajeli, promisiuni, bla, bla, bla ca o sa primiti banii, cui nu-i convine poate sa plece, ca oricum el nu mai are nevoie de oameni pana in toamna, vorbe goale si promisiuni desarte.
    teapa !!! mare teapa !!! cine dracu' mai crede ca o sa primeasca salariile restante. oare arabetele stie cum il tepuiesc musetoiu si apostol impreuna cu camelia patru ???
    ori murad este un dobitoc si inghite tot ce-i arunca cei trei tepari.
    ori stie si tepuieste si el la randul lui tot ce prinde... de la un amarat de operator pana la regizor.
    domnule obae, dvs nu verificati inainte de publicare informatiile din mai multe surse ???
  • Mihai Tatulici Mihai Tatulici
    Realitatea de la The Money Channel, sedinta.
    Sunt eu Mihai Tatulici, revin ca am amanunte...

    Cu cinci minute inainte de jurnalul orei 4 a aparut Dan Musetoiu. "Pentru ca Dan Apostol e la Mare si nu va poate anunta, desi el stie... si stie bine... trebuie sa va anunt ca de-acum emisia nu se mai tine. Toata lumea, tehnic, jurnale, emisiuni.... de luni nu mai vine la munca". Adica, nu jumatate din oameni, cum spui tu, Obae, ci 90 la suta....

    Reactia oamenilor. A trecut fireste de la "ba nesimtitule", catre musetoiu - la cat de nesimtit e patronul. Si de altfel la umilinta pe care multi oameni care au venit acolo au simtit-o lucrand pentru un shaormar.

    Dan Musetoiu, acelasi personaj de doi lei urmeaza sa plece la Mare. Musetoiu vrea si el sa mai arda ceva, sa mai bea o bere si sa mai rupa cateva lovele la acelasi fraier, de shaormar... E si Andrei Gheorghe cu tine pe.acolo ?! Fireste ca da. Tu cu plete, el mai chel....

    Cat despre Apostol, Dane... ti.ai luat si tu umilinta. De-aia ai sunat ca disperatul sa-l certi pe Musetoiu ca nu ai tu treaba cu trimisul acasa, si ca nu ai fost informat. Exact asta e, la Money Channel ai devenit marioneta. Si da... Te-a ars un fraier, un analfabet... Mai esti director ?! Nu prea mai esti. Am stiut eu de ce te-am schimbat.

    Mai multe amanunte vor aparea pe acest site, si grele. Iar eu de scriu, o scriu cu promisiunea ca umilinta oamenilor nu va ramane neplatita. Mai ales de Dan Musetoiu, mai devreme sau mai tarziu...
  • mihai tatulici mihai tatulici
    asta/i viata. musetoiu nici nu poate mai mult
  • george padurice george padurice
    concediul ala e fara plata, nu?

Trimite un comentariu

sus