Skip to main content

Mircea Badea, somat de CNA pentru că l-a făcut „macac” pe Băsescu şi s-a luat de homosexuali

 

mircea badeaPosturile Antena3 şi Antena1 au fost sancţionate cu o somaţie publică pentru că Mircea Badea l-a numit „macac” pe Traian Băsescu, în emisiunea din 12 iunie. Realizatorul a vorbit în emisiunea În gura presei despre referendumul de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu.

Publicitate

Cum l-a mai atacat Badea pe Băsescu?

Badea a vorbit într-o ediţie a emisiunii În gura presei despre faptul că Traian Băsescu a spus că „a luat notă” cu privire la cei 7,4 milioane de români care au votat pentru suspendare. Realizatorul a spus că a luat “ceva definit printr-un cuvânt care are patru litere şi începe cu consoana M şi se termină cu IE”.

Cele două posturi au fost sancţionate şi pentru emisiunea din 16 iunie în care Mircea Badea a comentat declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu pe tema homosexualităţii.

Realizatorul emisiunii În gura presei ar fi denigrat comunitatea homosexualilor, potrivit unei reclamaţii primite de CNA.

Cum a fost apărat Badea în faţa CNA-ului?

Mirela Bomboe, reprezentanta trustului Intact la CNA:

“Mircea Badea nu a ameninţat pe nimeni. Realizatorul comentează subiecte, declaraţii ale oamenilor politici, care au apărut în spaţiul public, din perspectivă proprie. Nu putem vorbi de un prejudiciu de imagine. Comentariile facute de realizator se înscriu în dreptul la liberă exprimare.Termeni precum varan şi căcărău folosite la alte emisiuni nu au fost luaţi în considerare de CNA, iar televiziunile respective nu au fost sancţionate pentru astfel de lucruri.”

Mircea Badea a fost sancţionat pentru că a folosit un limbaj injurios la adresa lui Traian Băsescu.

“Moderatorii programelor au obligaţia să nu folosească şi să nu permită invitaţilor să folosească un limbaj injurios sau să instige la violenţă”, potrivit legislaţiei audiovizuale.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    si tu esti la fel de prost.. de acolo vine "Pro"
  • Shultz Shultz
    Pasiunile CNA: Antenele si Mircea Badea!!!
  • alice alice
    CNA-ul se autosesizeaza doar atunci cand vine vorba de persoane politice. dar cand se dau tot felul de crime/sinucideri pe la tv nu e nicio problema...
  • stef stef
    hahahahahaha ce bine imi pare
  • Alexx Alexx
    Badea a luat amenda pt. ca a jignit crunt macacul, un animal foarte simpatic, comparandu-l cu demisul de la Cotroceni. Apropo, la referendum a fost atins cvorumul de 50%! (asta pt. basisti)
  • Maximus Maximus
    Ce ai putea sa faci?
    A) Sa nu mai fii imbecil.
    B) Sa te inscrii pe o lista ca sa faci un scurt si daca ai noroc(e scurtul bun, ai luat-o bine in balon) sa ajungi un fericit inscris pe lista ailalta din capul tau, a lui Felix.
  • ilinois ilinois
    Absolut corect ! Poate sa se strufoce pana crapa oribilul de M. Badea , nu va putea sa-l ajunga niciodata pe zapacitul inteligent de Banciu !
  • stefan stefan
    dupa articolul asta (incheierea), incep sa inteleg de ce spune mircea ce spune despre obae.
  • ANTIBASE ANTIBASE
    Sa-ti fac ce vrea lasul Turcescusa-i faca Nadiei !
  • Iulia Badescu Iulia Badescu
    Normal ca Badea primeste somatie, insa cand vine vorba de jigniri aduse lui Voiculescu nu se mai sesizeaza nimeni. CNA-u demonstreaza inca o data ca e sub controlul macacului!
  • Tataee Tataee
    mi se pare mie sau marinika, robert12 si diazepam sunt, de fapt, o singura persoana? :))) mai rasfirati, baieti!
  • mihaela L mihaela L
    abuzuri de ultima speta si partizanat cu macacul cat cuprinde la inchizitia politica a uratei narcisa cea urata
  • mihaela L mihaela L
    inca o mizerie din partea politiei politice de la cna. Abuzuri si nedreptate in slujba macacului de la cotroceni
  • sasca sasca
    Da nu înțeleg de unde atâta indignare Băsescu chiar seamăna cu un macac :)))
  • diazepam diazepam
    cna-ul este cea mai infecta institutie platita din banii nostrii ai romanilor asupriti de marinarul de la cotroceni.amenzi date pe banda rulanta,dosare fabricate la comanda,oameni tarati prin tribunale,inchisi nevinovati toate astea fac parte dintr-un sistem mafiot condus de basescu impotriva propriilor semeni.

Trimite un comentariu

sus