Skip to main content

N-o să-ţi vină să crezi! Roşia Montană o dă pe titluri tabloid

 

Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Roşia Montană îşi adaptează publicitatea şi pentru publicul de tabloid. Ziarul Click publică pe o pagină întreagă un reportaj publicitar cumpărat de Roşia Montană.

Pentru ca materialul să fie atractiv pentru cititorii obişnuiţi cu titlurile pompoase, reportajul publicitar din Click nu iese din tiparele tabloidului:

Roşia Montană: n-o să-ţi vină să crezi cum se poate face turism inteligent!

Reportajul publicitar promovează potenţialul turistic al zonei şi faptul că “mineritul şi turismul se pot dezvolta doar împreună”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandra Alexandra
    La Rosia Montana, orice s-ar face, trebuie sa se tina cont ca este o localitate miniera cu o traditie in domeniu de 2000 de ani. Ar trebui continuat mineritul, mai ales ca am inteles ca ar fi la standardele cele mai inalte, si daca se poate face si turism minier, cu atat mai bine. E nevoie de bani, insa, si observ ca numai rmgc pare dornica sa-i aloce
  • Daniel Panait Daniel Panait
    @nadia nitov mineritul de suprafata se practica in Romania de prin anii '70. Muntii deja au fost distrusi la Rosia Montana, din pacate. Acel lac de decantare nu este obligatoriu sa fie otravitor si avand in vedere ca se va putea pescui din el, ca in cazul altor iazuri de acest fel din lume, nu vad unde este problema. Poate pur si simplu refuzam sa ne dezvoltam si industria miniera, prea ne e frica de orice!
  • Ionut Ionut
    titlurile "bomba" sunt marca ziarului "Click", dar informatiile din articol nu ar trebui sa fie socante, ci firesti. Dar noi suntem obisnuiti ca in Romania sa nu se faca nimic,desi, se face. Indiferent cine ar exploata aici, zona are mare nevoie de investitii in mediu, patrimoniu, infrastructura. Bine ca macar firma asta a inceput sa bage bani, rezultatele noua ne raman!
  • nadia nitov nadia nitov
    chiar va rog sa nu confundati Rosia Montana cu RMGC! mineritul de suprafata inseamna malaxarea muntilor! praf cu milioanele de tone, disparitia zonei si aparitia unui desert si a unui lac de decantare care va fi otravitor cateva sute de ani! plus compromiterea apelor freatice! chiar in poze se vede un mastodont galben cu care se face mineritul de suprafata! sa vad eu un purtator de tarnacop in aparitiile televizate care stie sa conduca asa ceva! m-am saturat de minciunile celor de la rmgc si m-am saturat si de faptul ca romanii nu cauta macar pe google sa citeasca ce inseamna MINERIT DE SUPRAFATA! mint aia de ingheata apele ca vor avea locuri de munca in acest minerit ultra modern si ultra distrugator de suprafata!
  • Mircelus Mircelus
    Nu confundati statiunea Rosia Montana cu RMGC.

Trimite un comentariu

sus