Skip to main content

PREMIERE DE VARĂ. Antena 1, lider cu Splash – Vedete la apă. Interes scăzut pentru Vara TVR-ului

 
pepe-vedete-la-apa_Antena1
pepe-vedete-la-apa_Antena1

pepe-vedete-la-apa_Antena1

Publicitate

AUDIENŢE. Debut pe primul loc pentru Splash – Vedete la apă, show-ul de vară prezentat de Pepe la Antena 1. Emisiunea care a avut premiera aseară a condus topul audienţelor pe toate targeturile: naţional, urban şi comercial.

În schimb, Vara pe val, proiectul de vară al TVR, care a debutat tot ieri, a trecut aproape neobservat, cu un TVR1 pe locurile 8-10 în topul audienţelor.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţele celor două premiere:

Pepe pe primul loc

Antena 1 merge, pe vară, pe Splash – Vedete la apă, un format cu vedete, prezentat de Pepe. Prima ediţie a fost pe primul loc, peste filmul Regatul cerului, de pe Pro TV, cu Orlando Bloom.

NAŢIONAL. Splash – Vedete la apă a fost văzut, în fiecare minut, de peste 1,5 milioane de români. Antena 1 a fost pe primul loc, urmată de Pro TV, la aproape 300.000 de telespectatori în urmă.

URBAN. Peste 1,1 milioane de telespectatori ai show-ului de pe Antena 1 au fost din oraşe. Pro TV, pe locul second, a avut cu 300.000 de telespectatori mai puţin şi la oraşe.

SEGMENTUL COMERCIAL. Antena 1 a fost pe prima poziţie, cu Splash, şi pe segmentul comercial: 573.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani pe minut (10,3 rating). Diferenţa faţă de Pro TV a fost mai mică: Pro-ul avea 542.000 de persoane din targetul comercial pe intervalul Splash (9,7 rating pe segment).

Audienţa posturilor TV duminică, 7 iulie, pe intervalul emisiunii Splash – Vedete la apă:

NATIONAL URBAN
Antena 1 1.566.000 telespectatori pe minut (8,2 rtg) Antena 1 1.102.000 (10,5)
Pro TV 1.284.000 (6,8) Pro TV 806.000 (7,7)
Acasa TV 708.000 (3,7) Antena 3 333.000 (3,2)
Kanal D 663.000 (3,5) Kanal D 281.000 (2,7)
Antena 3 474.000 (2,5) Acasa TV 251.000 (2,4)

Proiectul TVR Vara pe val, pierdut în larg

Echipele TVR 1 şi TVR 2 se întrec în această vară în trasmisii de pe litoral, în proiectul Vara pe val. Lansarea programului, tot duminică seară, în acelaşi timp pe TVR 1 şi pe TVR 2 nu i-a impresionat pe români.

TVR 1. Vara pe val de pe TVR 1 a fost văzută de 234.000 de români pe minut (locul opt, cu 1,2 rating). Dintre aceştia, 88.000 erau din oraşe (poziţia a zecea în clasamentul audienţei, cu 0,8 rating).

TVR 2. Aceeaşi emisiune Vara pe val a fost dată, simultan, şi de TVR 2. Un număr de 165.000 de români au văzut show-ul programat undeva de la 22.00 până după miezul nopţii (locul 11). Numărul orăşenilor care au stat pe TVR 2 a fost modest: 60.000, adică 0,6 rating şi locul 14 în top.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei andrei
    la Serviti, va rog! ai ce sa vezi, insa la sarituri in apa de pe antena1 ce sa vezi? vedetele antena 1 cum sar cu frica si fara nicio legatura cu profesionalismul in sarituri in apa? sar drepti nu au nicio legatura cu sarituri in apa... nu tu rostogolire, nu tu profesionalism, ca vedetele de la antena1 pot sari oricine.....
  • alexx alexx
    Cel putin Antena 1 vine mereu cu ceva nou. Pro-ul in schimb, ne asasineaza in fiecare vara cu mii de filme proaste reluate de mii de ori si tampenia aia de "Serviti, va rog!"
  • Stancu Stancu
    Foarte buna emisiunea, astept cu nerabdare editiile viitoare!
  • raducu raducu
    Super emisiune, de abia astept sa inceapa. Numai chestii misto la Antena 1
  • sasca sasca
    O emisiune de nota 10 era de așteptat sa fie pe primul loc. Bravo lor!!!
  • Foxcrawl Foxcrawl
    pai tocmai de asta a avut rating debutul "vedetelor la apa", pentru ca lumea era curioasa sa vada ce se intampla. avand in vedere ca e un fas de emisiune, sa vedem cat rating va mai avea la editiile urmatoare.
  • Raul Raul
    Dar tu esti prost ori esti prost? e ceva nou ptr romania emisiunea asta si faptul ca au strans atatea persoane publice ( vedete) sa faca putin divertisment, e ceva. cred ca ei vor sa se intoarca la emisiunile acelea de vara pe care le-au avut acu 10 ani. Mie unu imi place si nu-s adeptul antenelor.
  • Unu Unu
    Amice, esti idiot, ori manelist ?
  • Cocosul Cocosul
    Ca sa vezi cam cum manipuleaza presa. Tvr pierdut in larg cica , hm ... pai daca aduni tvr 1 cu tvr 2( ca au dat aceeasi emisiune) iti dau 400 000 de oameni . Antena 1 a avut 1,5 mil , pro tv 1,2 mil etc .. deci , nu chiar pierdut in larg . Evident, ati intors o pe toate fetele , urban, comercial etc pana sa va iasa ceva .jalnica pagina de media .
  • Royce Royce
    Foarte multe vedete in noua emisiune de la Antena 1. Felicitari pentru acest proiect nou.
  • Unu Unu
    Emisiuni maneliste pentru public manelist.
    Asta este Romania secolului 21.
  • Radu09 Radu09
    Emisiuni de 2 lei mam uitat la unu ce avea scris "patratele" pe ditamai burtanu si pana sa aruncat in apa a trecut ceva timp ...asa ca am inchis Tv ul un program jalnic mam uitat la un film pe net
  • Synned Synned
    emisiune de nota 2,pariem ca toate''vedetele''trustului se califica mai departe.......
  • andrei andrei
    numai sarituri profesoniste in apa nu sunt in aceasta emisiune Vedete la apă
    sareau aia de parca ii impingea cineva de la spate, numai drepti de parca cantau imnul Romaniei
    am asteptat aceasta emisiune am zis ca poate, poate e ceva frumos insa asa ceva, deci asa ceva???

Trimite un comentariu

sus