Skip to main content

PRESA DE AZI. Cazul MM Stoica în ziarele de astăzi

 

presa de azi 24 iulieDeşi au trecut trei zile de la incidentul din Macedonia în care managerul Stelei, Mihai Stoica, a agresat o echipă ProTV, ziarele continuă să scrie pe acest subiect.

Publicitate

Meme a şifonat Steaua în meciul cu bunul-simţ”, este titlul de pe ultima pagină din Adevărul. Ziarul generalist editat de Adevărul Holding “prezintă evenimentelor în urma cărora Meme, pe lângă faptul că s-a făcut de râs, a şifonat serios şi imaginea celui mai galonat club din România la nivel internaţional“.

“Mihai Stoica i-a agresat şi i-a înjurat pe ziariştii prezenţi la antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Vardar Skopje, a fost luat la o secţie de poliţie în toiul nopţii, iar în ziua partidei a apărut în faţa unui judecător, care l-a amendat cu 400 de euro pentru ultraj şi pentru vătămare corporală”, scrie Adevărul în debutul articolului.

Evenimentul zilei a dedicat două articole acestui subiect. Titlul unuia dintre articole este “MM Stoica, judecat pentru vătămare şi ultraj”, iar celălalt este “Manager general, faţă şi profil”.

În primul articol se vorbeşte despre amenda pe care a luat-o de la justiţia macedoneană, iar în cel de-al doilea se face o trecere în revistă a acţiunilor agresive ale managerului Stelei de-a lungul timpului.

“Ieşirea de la Skopje a managerului stelist nu reprezintă primul derapaj din cariera acestuia. Individ cu comportament primitiv, deşi îi place să pozeze într-un tip inteligent, Mihai Stoica a fost eroul negativ al mai multor întâmplări”, scrie EVZ care evocă incidente din 2005 şi până în prezent.

Ziarul România liberă abordează subiectul din perspectiva sancţiunii primite de MM Stoica în Macedonia într-un articol intitulat “Circul din fotbalul românesc sancţionat în Macedonia".

“Zecile de derapaje ale oamenilor de fotbal din România la adresa jurnaliştilor au rămas mereu nepedepsite atâta timp cât s-au petrecut pe teritoriul ţării. Acest fapt a constituit un motiv pentru ca greii sportului să recidiveze ori de câte ori au ocazia. Un incident pentrecut însă luni seara în macedonia între un oficial al echipei Steaua şi doi reporteri români a fost imediat sancţionat de autorităţile locale”, scrie România liberă.

Ziarele de sport, Gazeta Sporturilor şi ProSport au subiecte cu “isprava” lui MM Stoica chiar pe prima pagină.

Acesta este un huligan!”, titrează ProSport pe prima pagină. Cotidianul de sport al grupului Pro scrie că “managerul Stelei a premeditat agresiunile de la Skopje: Ieri dimineaţă a fost amendat de un tribunal din Skopje pentru ultraj şi vătămare corporală. Bodyguardul oficialului Stelei e un recuperator din Clanul Sportivilor”.

Ziarul ProSport a dedicat două pagini cazului MM Stoica pe care se regăsesc trei articole pe acest subiect. Titlurile lor sunt: “Verdict: vinovat!”, “Recuperatorul cu mănuşi” şi “O să le arăt eu ce înseamnă reavoinţă. De la Skopje”.

Gazeta Sporturilor a dedicat prima pagină incidentului din Macedonia şi victoriei Stelei de la Skopje. Ziarul de sport al grupului Intact titrează pe prima pagină: “MM Stoica condamnat de un tribunal din Skopje pentru ultraj şi vătămare!” şi “Bătăuşii buni”.

Tabloidele au scris şi ele despre scandalul privind agresiunea jurnaliştilor de la ProTV. “Pe golanul MM îl paşte suspendarea”, scrie Libertatea în pagina 14.

Ziarul Click dedică acestui subiect două pagină. Pe una dintre pagini este prezentat dialogul dintre Mihai Stoica şi cameraman, iar pe cealaltă pagină se vorbeşte despre gestul lui MM Stoica. “Meme bădăranul”, este titlul din Click.

“Mihai Stoica a ofertat un nou episod de mitocănie, înjurându-i şi agresându-i pe reporterii ProTV. Mihai Stoica a intrat deja în Liga Campionilor. Dar nu la fotbal, ci la gesturile golăneşti care l-au făcut celebru în ultimii ani”, scrie Click în pagina 17.

Ziarul Naţional tratează şi el subiectul MM Stoica într-un articol intitulat: “Parcă ar fi din categoria <fraieru’ insistă>: Mihăiţă Bătăiosu’ a făcut scandal şi-n Macedonia”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tataee Tataee
    incidentul a fost luni seara. deci nici 2 zile nu au trecut.
  • marius marius
    Erata: Sluga care-i place sa suga....
  • marius marius
    Romania libera, il numeste greu al spotului. Care spot? Asta nu e instare sa sara coarda, nu are nici o legatura cu spotul, doar ca e o slufa care-i place sa suga la oi.

Trimite un comentariu

sus