Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă: De unde vrea Guvernul să aducă investiţii de 10 mld. de euro

 

presa de azi 12 iulieRomânia liberă îşi deschide ediţia de astăzi cu întrebarea “De unde vrea Guvernul să aducă investiţii de 10 mil. de euro”. Ziarul tratează subiectul declaraţiilor făcute ieri de premierul Victor Ponta cu privire la planurile economice ale României.

Publicitate

“Cabinetul Ponta se pregăteşte să dea undă verde Proiectului de la Roşia Montană, să diferenţieze redevenţele pentru exploatarea resurselor de petrol şi gaze atât din interiorul ţării, cât şi cele din Marea Neagră şi să listeze la bursă compania Hidroelectrica. Toate redevenţele colectate de stat vor intra într-un fond de dezvoltare”, scrie România liberă pe prima pagină.

Evenimentul zilei anunţă lansarea ediţiei din Republica Moldova cu titlul de pe prima pagină din noul ziar: Traian Băsescu în EVZ Chişinău: “Românii de pe stânga Prutului chiar au simţit că-i iubesc!”. Evenimentul zilei de Bucureşti a preluat în întregime interviul cu Traian Băsescu în paginile 6-7.

În interviu, preşedintele Traian Băsescu vorbeşte despre parteneriatele ce pot fi dezvoltate între România şi Republica Moldova şi explică de ce crede că este un politician atât de popular peste Prut.

Adevărul de Weekend are pe prima pagină un articol despre fostul fotbalist Bogdan Stelea, care este un împătimit al motocicletelor. “Cu Harley-ul am căzut de patru ori”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

“Fostul fotbalist ascultă Metallica, afişează tatuaje impunătoare, face box şi circulă cu un Harley-Davidson, dar spune că e timid. A jucat la naţională 17 ani, însă a rămas corigent la educaţie fizică în şcoală”, scrie Adevărul.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • ProSport: Pericol public
  • Gazeta Sporturilor: Încrengătură incredibilă, cu Anamaria Prodan în centru. Medusa
  • Naţional: Dinu Patriciu, batjocorit de angajaţi şi vânat de procurori
  • Click!: Uite ce casă are tatăl lui Moga!

Libertatea: De ce nu s-au găsit amprentele Mădălinei pe paharul cu furadan?

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    Ai dreptate, am corectat. Multumesc frumos!
  • alex alex
    Este vorba de 10 MILIARDE(MLD) de euro,nu milioane(mil).

Trimite un comentariu

sus