Skip to main content

"Război" de vară între TVR 1 şi TVR 2: Posturile se bat în programe de la mare

 

echipe Vara pe val_1230FORMATE DE VARĂ. Postul public vine, pentru perioada de vară, cu un format mai puţin obişnuit: o competiţie între propriile posturi. TVR 1 şi TVR 2 vor avea fiecare, zi de zi, trei transmisiuni în direct de la malul mării, dimineaţa, la prânz şi seara. La sfârşitul fiecărei săptămâni, timp de două luni, o echipă va câştiga concursul.

Publicitate

Fiecare tronson orar va avea un format anume (matinal dinimeaţa, reality show după amiaza şi divertisment seara)

Lansarea programului Vara pe val se transmite sâmbătă, 6 iulie, de la ora 22.10, în simulcast pe TVR 1, TVR 2, TVR Internaţional şi online, pe TVR+ .

Pe parcursul celor şase săptămâni, show-ul Vara pe val va avea câte trei segmente pentru fiecare zi, de luni până vineri, atât la TVR 1 cât şi la TVR 2, precum şi o ediţie de final de săptămână, difuzată în simulcast, în care aflăm câştigătorii săptămânii precedente.

La TVR noul program estival va fi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 09.00 (TVR 1) şi 10.00 (TVR 2), de la ora 17.00 (TVR 1) şi 17.30 (TVR 2) şi seara, de la ora 22.00 (TVR 1) şi 23.00 (TVR 2).

Sâmbăta, de la ora 22.10, va fi "seara pedepselor", două ore de transmisiune live, în simulcast la TVR 1 şi TVR 2.

Echipele fiecărui post TV vor "manageria" câte o plajă din Mamaia şi vor încerca să propună programe cât mai atractive atât pentru cei de pe plajă, cât şi pentru cei de acasă, din faţa micilor ecrane.

La finalul concursului, echipa care a reuşit să gestioneze cel mai bine plaja şi va acumula cele mai multe voturi din partea publicului va fi declarată câştigătoare.

La Vara pe val vor participa vedete precum: Mircea Radu, Iuliana Tudor, Adelin Petrişor, Tudor Furdui, Cristi Mîndru, Cristina Şoloc, Marian Marin, Costea Lupescu, Dalia Puşcă, Dorina Florea, alături de artişti cunoscuţi cum ar fi: Dan Helciug, Dana şi Florin de la Hi-Q, Jo (Ioana Anuţa), Raluca Guslicov, Nuami Dinescu, Ovidiu Niculescu, Ovidiu Ianu, Emil Mitrache, Miss G, Johannes, Andreas Petrescu, Olimpia Olari, Eveline Păuna, Gabriel Fătu, Renée Santana.

Vara pe val este, totodată, şi "un pretext pentru descoperirea de noi talente şi colaborarea cu vedete care îşi vor găsi locul în programele TVR din grila de toamnă", potrivit oficialilor TVR.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulian28 iulian28
    Sa nu fim rai.TVR trebuie sa existe.Sunt binevenite emisiunile estivale.Speram sa fie ceva reusit.Mai lasati-ma cu "Serviti vacrog" de la ProTv.Ala chiar a expirat dar nimeni nu se sesizeaza.
  • Horea Horea
    "... colaborarea cu vedete care îşi vor găsi locul în programele TVR din grila de toamnă, potrivit oficialilor TVR."

    Sunt bani pentru o asemenea HARABABURA?
    De ce au mai fost sacrificati (disponibilizati) cei 650 de lucratori din TVR? Doar asa ca sa se poata aduce altii in locul lor si impreuna sa petreaca o vara la Mamaia?
    A disparut notiunea de economie financiara?
  • livia pila livia pila
    In ciorba se regaseste si TV NEPTUN al primarului Mazare. ca doar nu degeaba aprodul lui, CRISTIAN ZGABERCEA, e mina dreapta a lui ELWIS SAFTOIU
  • ileana Lucaciu ileana Lucaciu
    Jalnică această așa zisă "competiție", de serviciu pentru "celebra" Mamaie a primarului fantomă din Constanța, Mazăre. Are un miros "ideologic" de ... deservire a celor de la Palatul Victoria.

Trimite un comentariu

sus